Îndrăgostit de o femeie cu un copil
Bună am 24 de ani și sunt îndrăgostit de o femeie de 30 de ani care are un copil de vreo 4 ani..problema mea nu este copilul și nici vârstă și sunt de părere dar nu 100 % sigura ca nici pentru ea nu ar fi o problema vârstă mea chiar am impresia ca ma place și ea dar eu nu știu ce sa fac dacă are rost sa ma implic în relație cu ea sau sa merg mai departe..nu o spun ca pe o lauda dar pana la vârsta mea am avut și am încercat multe fete toate de aceiași vârstă sau cu 2-3 ani mai mici..si la nici una nu am văzut și găsit ce am găsit la aceasta femeie despre care este vorba...ma simt de parca iubesc pentru prima data (dacă e sa fie ceva ma pot controla perfect).. Ea îmi este și colega de lucru și nu as vrea sa fac ceva greșit ca mai apoi amândoi sau cel puțin eu sa ne simțim prost unul fata de altul iar dacă e vorba de relație nu va fi nimic împotriva ca suntem colegi și din acest motiv dacă e sa merg mai departe îmi va fi greu pentru ca chiar îmi place de ea și văzând-o zi de zi nu e ușor sa treci...
P.s. Știu și sunt conștient ce înseamnă un copil și chiar sunt dispus sa îmi asum tot de dragul mamei
Mulțumesc pentru sfaturi
P.s. Știu și sunt conștient ce înseamnă un copil și chiar sunt dispus sa îmi asum tot de dragul mamei
Mulțumesc pentru sfaturi
6 comentarii
Era mai bine sa te indragostesti de copil si apoi de mama iui. Intr-un cerc restrins e normal sa te indragostesti de colege.
Vrei să credem că nu te deranjează copilul, dar simplul fapt că îl amintești, îmi spune că pentru tine e o problemă:
Chiar și titlul scoate în evidență acest lucru, pentru că altfel ai fi putut scrie că ești îndrăgostit de o femeie mai mare decât tine, sau că ești îndrăgostit de o colegă de serviciu, etc
Scriindu-ne nouă am impresia că vrei să te convingi pe tine că nu te deranjează copilul.
Nu menționezi dacă dragostea asta e împărtășită și de colega sau nu, pentru că nu te ajută să primești sfaturi privind viitorul unei relații care nici nu a început.
Dacă tu îți dorești o relație cu ea, caută în interiorul tău și vezi ce îți dorești cu adevărat. Acolo unde sunt sentimente, relația funcționează indiferent de părerile celorlalți. Stați de vorbă, vedeți ce-și dorește fiecare, dacă aveți ceva în comun, dacă aveți aceleași obiective pe termen lung. Încearcă să petreci timp și cu copilul, dacă îți dorești să ți-l apropii, un copil e o binecuvântare pentru oricine, iar tatăl de multe ori e considerat cel care-l crește, nu ce-l care-l părăsește.
Orice sfaturi ți-am da noi, soluția e la tine.
Succes!
Chiar și titlul scoate în evidență acest lucru, pentru că altfel ai fi putut scrie că ești îndrăgostit de o femeie mai mare decât tine, sau că ești îndrăgostit de o colegă de serviciu, etc
Scriindu-ne nouă am impresia că vrei să te convingi pe tine că nu te deranjează copilul.
Nu menționezi dacă dragostea asta e împărtășită și de colega sau nu, pentru că nu te ajută să primești sfaturi privind viitorul unei relații care nici nu a început.
Dacă tu îți dorești o relație cu ea, caută în interiorul tău și vezi ce îți dorești cu adevărat. Acolo unde sunt sentimente, relația funcționează indiferent de părerile celorlalți. Stați de vorbă, vedeți ce-și dorește fiecare, dacă aveți ceva în comun, dacă aveți aceleași obiective pe termen lung. Încearcă să petreci timp și cu copilul, dacă îți dorești să ți-l apropii, un copil e o binecuvântare pentru oricine, iar tatăl de multe ori e considerat cel care-l crește, nu ce-l care-l părăsește.
Orice sfaturi ți-am da noi, soluția e la tine.
Succes!
Hai ca te.au luat tare și ești și tu un pusti care ai zis bine ai experimentat cu și cu dar lipsește din lista confirmările tale de mascul.. doamna măritată.. sau ex măritată, care a fost deja confirmata de alt bărbat ca bună de mama de soție etc, e un sentiment al tău de confirmare a masculinității tale și a încrederii în tine, acuma ce ar trebui tu sa ști este ca da.. probabil de o vei aborda nici ea nu va spune nu, dar învață să te gândești și la nevoile/necesitățile altora înaintea alor tale, pune în balanță copilul care intrând în viata mamei te va percepe ca pe un intrus poate și va fi deranjat emoțional șamd, acuma nu pt un moft de.al tău de mascul Alpha sau ca nu ai mai avut și tipul asta de femeie și apoi pleci.. hai sa nu gândim doar cu capul din pantaloni, și daca crezi ca un asemenea angajament i.l poți face, na eu nu pot sa judec asa doar după un text al tău ca poate ai un fel anume de exprimare și tu ești cel mai bun om din lume sau invers, atât sa ți minte ca nu ești tu în relația aia doar și faptul ca ceri sfaturi străinilor ne cam arata un nivel de nesiguranță a ta, nu te judec ca nici pe ea nu o cunosc și pe mne câte m.au abordat și cu copil și amant și tot m.a abordat da eu sunt mai grețos și le zic pe fata ca nu am chef acuma sa ma cert cu soți, amanți pt sex, mai bne vad un film singur, repet nu judec îmi e indiferent dar vezi sa nu fi doar tentat de a avea și fructul asta interzis și sa chinui psihic copilul pt un moft al tau sau eventual 150 de lei la un psiholog, și te poate face el sa înțelegi din prima ce cauți defapt nu te va mai lungii la minim 4 ședințe ca va înțelege gravitatea situației și oricum 70%din voi nu reveniți după prima vizită te salut și mai refuza ca nu doar femeile ar trebui sa refuze barbati
Nu stiu de cat timp sunteti impreuna Raul. O decizie de acest tip are nevoie de timp. Asa ca iti sugerez sa-ti lasi timp pentru a realiza daca asta e familia in care iti doresti sa fii. Posibil ca la 24 de ani te gandesti daca nu cumva e prea devreme pentru a prelua responsabilitatea de a fi tata. E clar ca la varsta asta viata de familie vine cu avantaje si dezavantaje. E important sa le evaluezi cu intelepciune. Iar daca ai nevoie de un sprijin in decizia ta poti discuta si cu un terapeut de cuplu.
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
Si de ce sa nu fi cu ea ? Daca o placi fi cu ea, nu vad problema. Si daca are un copil ce ? Si daca ar fi copilul tau ar fi tot una, ba mai bine acum ca ai scapat de perioada critica cand era f mic si tipa si asa mai departe.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 6Este nevoie de terapie de cuplu și când logodnicii se mută împreună?
- 2Logodnica mea mi-a spus că și-a scos uterul pentru a nu mai face copii. Este posibil?
- 1Casatorie toxica
- 0Cum ar trebui să arate un contract pentru prestarea servicilor psihologice?
- 1M-am indragostit de o colega de munca
- 5Abuz psihologic în cuplu
- 2Să lupt sau să renunț?
- 1Certuri si lipsa de empatie
- 1Probleme in relație de 4 ani
- 1Copilul lui din alta relatie