infectie sau ce?
de vreo luna de zile am inceput sa am dificultati in a urina, in sensul ca simt o mare nevoie de a urina destul de des insa cand merg la baie, jetul de urina iese foarte incet.avand in vedere ca tot cam de atunci am observat ca in momentul in care incerc sa trag in jos pielea de pe penis, incepe sa se stranga in jurul acestuia ca o strangulare, am decis sa va intreb pe dumneavoastra ce ar putea fi.culoarea in zona in care se strange pielea este putin mai alba decat in rest...sant sub tratament pe timp de 1 an de zile pentru herpes genital deci nu poate fi vorba de o recidiva...va multumesc anticipat...
2 comentarii
Buna ziua,
Mergeti la un medic dermatolog pentru a va putea recolta probe in vederea efectuarii unor analize pentru BTS. In functie de rezultate veti primi si tratament adecvat.
Numai bine,
Mergeti la un medic dermatolog pentru a va putea recolta probe in vederea efectuarii unor analize pentru BTS. In functie de rezultate veti primi si tratament adecvat.
Numai bine,
multumesc.asa voi face saptamana viitoare dar speram sa imi spuneti cam ce ar putea fi...asa, o presupunere macar...
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 4Testare BTS
- 4Medic ginecolog, infectionist pt tratarea gonoreei rezistenta la ceftriaxona
- 2Sifilis nou diagnosticat
- 8As putea avea HIV?
- 4Posibil HIV?
- 9Ma mai pot testa dacă m-am vaccinat deja împotriva HPV?
- 4VDRL pozitiv pot alapta ?
- 1Hpv provoaca crampe abdominale?
- 1Risc HIV masaj erotic
- 2Curiozitate masculină despre o relatie cu partener cu Hiv