Infectie si durere sub unghia piciorului
Buna ziua,
In urma cu 4 luni am scapat un corp de mobila pe degetul mare al piciorului, am simitit o durere puternica dar incet a disparut...in timp am observat ca nu imi mai creste unghia si parca mobilitatea degetului nu mai era aceasi plus si un pic de durere.Dupa 3 luni a inceput sa se inroseasca degetul si durerea sa fie din ce in ce mai puternica lucru care ma facut sa merg la medic.Mi-au facut radiografie si analize de sange insa nimic...mi-au recomandat sa vad un dermatolog lucru care am si facut.Domnul dermatolog mi-a dat antibiotic, betadina si baneocin insa dupa 2 saptamani situatia este aceasi.A mai fost cineva in aceasta situatie...cum ati procedat?
In urma cu 4 luni am scapat un corp de mobila pe degetul mare al piciorului, am simitit o durere puternica dar incet a disparut...in timp am observat ca nu imi mai creste unghia si parca mobilitatea degetului nu mai era aceasi plus si un pic de durere.Dupa 3 luni a inceput sa se inroseasca degetul si durerea sa fie din ce in ce mai puternica lucru care ma facut sa merg la medic.Mi-au facut radiografie si analize de sange insa nimic...mi-au recomandat sa vad un dermatolog lucru care am si facut.Domnul dermatolog mi-a dat antibiotic, betadina si baneocin insa dupa 2 saptamani situatia este aceasi.A mai fost cineva in aceasta situatie...cum ati procedat?
2 comentarii
Am fost la Cutis Med la domnul dr. Akram Salem. Este expert in unghii. Incercati sa mergeti la el la consultatie daca sunteti din Bucuresti sau sa faceti o consultatie online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4de vreo 2 ani, la piciorul drept mi s-a invinetit unghia
- 3exfolierea unghiilor
- 1Unghie incarnata - indepartare pansament
- 6de curand fetita mea si-a amputat degetelul, falanga.
- 1baiat de 5 ani si 4 luni - degete incalecate (al doilea peste al treilea)
- 0carne langa unghie
- 0Degetele de la maini foarte slabe
- 6Deget stramb la picior
- 3Granulom unghie
- 2Deget mana stanga - nu se vascularizeaza
- 1Scoaterea unei unghii moarte
- 2Deget de la picior, umflat, rosu din senin
- 1Culoarea albastruie a unghilor
- 4Nu mai pot controla degetu mare de la mâna stânga
- 2Infecţie a unghiei
- 1umflatura degetul mare la picior
- 1Deget strivit
- 2Lovitura unghie pe care este aplicat gel
- 5deget traumatizat
- 3Urgent : Durere de deget dupa ce am cazut.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: