Infectie si durere sub unghia piciorului
Buna ziua,
In urma cu 4 luni am scapat un corp de mobila pe degetul mare al piciorului, am simitit o durere puternica dar incet a disparut...in timp am observat ca nu imi mai creste unghia si parca mobilitatea degetului nu mai era aceasi plus si un pic de durere.Dupa 3 luni a inceput sa se inroseasca degetul si durerea sa fie din ce in ce mai puternica lucru care ma facut sa merg la medic.Mi-au facut radiografie si analize de sange insa nimic...mi-au recomandat sa vad un dermatolog lucru care am si facut.Domnul dermatolog mi-a dat antibiotic, betadina si baneocin insa dupa 2 saptamani situatia este aceasi.A mai fost cineva in aceasta situatie...cum ati procedat?
In urma cu 4 luni am scapat un corp de mobila pe degetul mare al piciorului, am simitit o durere puternica dar incet a disparut...in timp am observat ca nu imi mai creste unghia si parca mobilitatea degetului nu mai era aceasi plus si un pic de durere.Dupa 3 luni a inceput sa se inroseasca degetul si durerea sa fie din ce in ce mai puternica lucru care ma facut sa merg la medic.Mi-au facut radiografie si analize de sange insa nimic...mi-au recomandat sa vad un dermatolog lucru care am si facut.Domnul dermatolog mi-a dat antibiotic, betadina si baneocin insa dupa 2 saptamani situatia este aceasi.A mai fost cineva in aceasta situatie...cum ati procedat?
2 comentarii
Am fost la Cutis Med la domnul dr. Akram Salem. Este expert in unghii. Incercati sa mergeti la el la consultatie daca sunteti din Bucuresti sau sa faceti o consultatie online.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Dactilita
- 3deget amputat
- 5dureri la degete de aproape o luna
- 4unghii cu infectie, de aprox. 3 luni
- 0OPERATIE DE SCOATERE A UNGHIEI DE LA PICIOR!
- 15Unghie neagra. Mi s-a recomandat scoaterea ei!
- 0Metatarsalgie, durere articulatie deget mijlociu picior
- 4Ligamente deget rupte, dupa 4 luni
- 5Unghii vinete la picioare
- 6inflamatii si durere la degete maini
- 1Scoaterea unei unghii moarte
- 5Degetul mijlociu de la picior umflat si dureros de o luna
- 2Problema unghii
- 3Dureri degete maini
- 1deget zdrobit
- 3Deformare osoasa a piciorului
- 1Durere degetu mare de la picior.
- 1Durere la tendon