Infectie si durere sub unghia piciorului

Buna ziua,
In urma cu 4 luni am scapat un corp de mobila pe degetul mare al piciorului, am simitit o durere puternica dar incet a disparut...in timp am observat ca nu imi mai creste unghia si parca mobilitatea degetului nu mai era aceasi plus si un pic de durere.Dupa 3 luni a inceput sa se inroseasca degetul si durerea sa fie din ce in ce mai puternica lucru care ma facut sa merg la medic.Mi-au facut radiografie si analize de sange insa nimic...mi-au recomandat sa vad un dermatolog lucru care am si facut.Domnul dermatolog mi-a dat antibiotic, betadina si baneocin insa dupa 2 saptamani situatia este aceasi.A mai fost cineva in aceasta situatie...cum ati procedat?
In urma cu 4 luni am scapat un corp de mobila pe degetul mare al piciorului, am simitit o durere puternica dar incet a disparut...in timp am observat ca nu imi mai creste unghia si parca mobilitatea degetului nu mai era aceasi plus si un pic de durere.Dupa 3 luni a inceput sa se inroseasca degetul si durerea sa fie din ce in ce mai puternica lucru care ma facut sa merg la medic.Mi-au facut radiografie si analize de sange insa nimic...mi-au recomandat sa vad un dermatolog lucru care am si facut.Domnul dermatolog mi-a dat antibiotic, betadina si baneocin insa dupa 2 saptamani situatia este aceasi.A mai fost cineva in aceasta situatie...cum ati procedat?
2 comentarii

Am fost la Cutis Med la domnul dr. Akram Salem. Este expert in unghii. Incercati sa mergeti la el la consultatie daca sunteti din Bucuresti sau sa faceti o consultatie online.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Dupa 5 luni de tratament cu Lamisil unghiile nu se vindeca
- 3dureri de maini si picioare + oboseala, ameteala
- 11Unghie neagra
- 3degetele mari de la mana
- 15Unghie neagra. Mi s-a recomandat scoaterea ei!
- 4lovitura la deget mic de la mana.
- 5dureri laba piciorului drept - degetele 3-4
- 2Unghie vanata
- 16dureri insuportabile ale degetelor mainii
- 1Durere degetul mare de la piciorul drept
- 1Problema unghie picior
- 4Durere la degetul mare de la mana dreapta
- 1cred ca a fost sectionat nervul ulnar si tendonul la deget
- 1Rana piele deget nu s-a vindecat si doare la atingere
- 8Deget mare mana lezat
- 1Ma doare degetul mare de la piciorul stang
- 3tendon falanga deget 4 rupt