inflamare dupa extractie premolari
Buna ziua!
In cursul zilei de miercuri am fost la chirurg pt 2 extractii premolari 1.4, mentionez ca la cel din partea stanga mi s-a umflat obrazul pana sus la ochi, jumatate din zona ochiului (imediat sub pleoapa inferioara) este inflamata. Nu am febra, iau ketonal, poate fii o infectie?Inflamarea s-a produs abia joi dimineata, in seara zilei de miercuri nu am avut nimic. Ce as putea face, ?
Multumesc anticipat pt ajutor!
In cursul zilei de miercuri am fost la chirurg pt 2 extractii premolari 1.4, mentionez ca la cel din partea stanga mi s-a umflat obrazul pana sus la ochi, jumatate din zona ochiului (imediat sub pleoapa inferioara) este inflamata. Nu am febra, iau ketonal, poate fii o infectie?Inflamarea s-a produs abia joi dimineata, in seara zilei de miercuri nu am avut nimic. Ce as putea face, ?
Multumesc anticipat pt ajutor!
1 comentarii
Ketonal e f bun. Ar trebui ca inflamatia sa cedeze sau sa se diminueze in urmatoarele 2-3 zile. Daca nu se intimpla asta, atunci faceti o noua vizita la medicul dvs.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Extractia maselelor
- 8masea minte - operatie
- 3sinuzita a afectat maseaua sau viceversa?
- 6Umflatura dupa extractia maselei de minte
- 3Cheag de sange dupa o extractie dentara
- 73Extractie de masea de minte + alte 3 masele
- 3Infectie la nivelul locului de unde a fost extrasa o masea
- 3infectie premolar
- 5dupa extractie dentara, in locul dintelui scos a inceput sa apara o pata alba
- 1Dureri dupa extragerea unei masele de minte
- 3extractie infectie
- 3dureri dupa extractie nerv
- 4Hepatita B si extractia dentara
- 0Durere dupa scoaterea maselei!
- 4dureri dupa extractie
- 4Puroi dupa extractie de masea
- 4Operatie pentru extractia maselei de minte
- 10extractia dentara are legatura cu intarzierea menstruatiei?
- 6Infectie masea, extractie radacina, inflamare gingie
- 1E ok sa se faca 2 implanturi si o extractie de masea de minte in aceiasi sedinta?
Mai multe informații despre: Extractia dentara premolarul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: