inflamare dupa extractie premolari
Buna ziua!
In cursul zilei de miercuri am fost la chirurg pt 2 extractii premolari 1.4, mentionez ca la cel din partea stanga mi s-a umflat obrazul pana sus la ochi, jumatate din zona ochiului (imediat sub pleoapa inferioara) este inflamata. Nu am febra, iau ketonal, poate fii o infectie?Inflamarea s-a produs abia joi dimineata, in seara zilei de miercuri nu am avut nimic. Ce as putea face, ?
Multumesc anticipat pt ajutor!
In cursul zilei de miercuri am fost la chirurg pt 2 extractii premolari 1.4, mentionez ca la cel din partea stanga mi s-a umflat obrazul pana sus la ochi, jumatate din zona ochiului (imediat sub pleoapa inferioara) este inflamata. Nu am febra, iau ketonal, poate fii o infectie?Inflamarea s-a produs abia joi dimineata, in seara zilei de miercuri nu am avut nimic. Ce as putea face, ?
Multumesc anticipat pt ajutor!
1 comentarii
Ketonal e f bun. Ar trebui ca inflamatia sa cedeze sau sa se diminueze in urmatoarele 2-3 zile. Daca nu se intimpla asta, atunci faceti o noua vizita la medicul dvs.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2extractie in perioada alaptarii
- 6Umflatura dupa extractia maselei de minte
- 6fumatul dupa extractie
- 4de ce comprese cu apa rece si nu gheata dupa extractie?
- 1Dureri dupa extragerea unei masele de minte
- 3dureri dupa extractie nerv
- 3puroi dupa extractie
- 1Extractie la toti dintii din fata
- 1Exista posibiliatea dupa o extractie, sa ramana cicatrice pe gingie?
- 4durere limba dupa ce am fost la dentist pt o extractie si o plomba
- 1Se poate face ceva cu dintele acesta?
- 4Urgent, extractie premolar se vindeca foarte greu !
- 3Dinte scos gresit
- 5Resturi neidentificate dupa extractie masea
- 2Stomatologie extracție măsea de minte
- 2Extracție Masea
- 4Extracție măsea de minte
- 6Ajutati-ma - locul extractiei este foarte mare, poate sa faca ceva sa nu stea osul in afara?
- 2Extractie molar de minte
- 4Rest radicular
Mai multe informații despre: Extractia dentara premolarul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: