Ingrijire bolnav dupa o fractura de sold operata
Bunicul meu de 79 de ani a fost operat in urma cu o saptamana de fractura de sold si i s-a pus proteza. este inca spitalizat dar nu vrea sa se faca miscare, sa manace si e din ce in ce mai morocanos. As vrea sa stiu daca i se poate administra calciu si vitamina C pentru pofta de mancare si cum as putea sa-l motivez sa faca putina miscare. din cate am inteles ar trebui sa faca deja toate aceste lucruri. de asemenea as dori sa stiu ce alte ingrijiri mai are nevoie dupa externare. multumesc frumos.
2 comentarii
Buna ziua!
Exista cateva aspecte esentiale: trombo-profilaxie, kineto-terapie (gimnastica medicala specifica acestei interventii), mers cu sprijin pe membrul operat, dar si alimentatie corespunzatoare, hidratare adecvata si, nu in ultumul rand, suport psihologic motivational..
Nu este vorba despre calciu si vitamine, ci numai despre aspectele mentionate mai sus.
Ci stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Exista cateva aspecte esentiale: trombo-profilaxie, kineto-terapie (gimnastica medicala specifica acestei interventii), mers cu sprijin pe membrul operat, dar si alimentatie corespunzatoare, hidratare adecvata si, nu in ultumul rand, suport psihologic motivational..
Nu este vorba despre calciu si vitamine, ci numai despre aspectele mentionate mai sus.
Ci stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Buna ziua,
dl.DR. a scris ce trebuie facut si-i multumim...
DAR...
pt.ca in toate exista un "dar'..am inteles ca refuza..orice..
ei, asta e problema..
pai, inainte de externare, rugati medicul care l-a operat sa-i zica ca E OBLIGATORIU ce trebuie sa faca si intrebati-l daca are voie si CE ARE VOIE.
o ZI BUNA!
SANATATE!
dl.DR. a scris ce trebuie facut si-i multumim...
DAR...
pt.ca in toate exista un "dar'..am inteles ca refuza..orice..
ei, asta e problema..
pai, inainte de externare, rugati medicul care l-a operat sa-i zica ca E OBLIGATORIU ce trebuie sa faca si intrebati-l daca are voie si CE ARE VOIE.
o ZI BUNA!
SANATATE!
Alte subiecte recente din această secțiune: