Insarcinata?!

15-09-2016
Marambu
Nu este medic/terapeut
Marambu
Buna ziua! Am si eu o intrebare, mi-am dat drumul pe fundul prietenei mele de 16 ani, statea pe burta si ei ii e frica ca nu cumva sa fi alunecat pana la vagin, dar eu nu am vazut sa fi curs niciun pic, apoi i-am adus un prosop si s-a sters, asta intamplandu-se pe la jumatatea lui iulie. De atunci se tot panicheaza la orice rau sau durere de burta sau diaree si astazi i-a fost rau si are febra, dar i-am spus ca nu este nimic legat de sarcina. Mentionez ca ciclurile i-au venit regulat si nu a vomitat niciodata de atunci. Mai mentionez ca este virgina si era in perioada medie a fertilitatii. Puteti sa imi spuneti concret daca este vorba de sarcina sau nu?
1 comentarii
1
15-09-2016, ora 16:14
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Suntem la jumatatea lui septembrie; daca ar fi existat o sarcina ar fi aparut semne pana acum. Prietena dovedeste o lipsa mare in ceea ce priveste educatia sexuala. Va recomand sa va informati amandoi corect, din surse verificate, despre masurile contraceptive si bolile cu transmitere sexuala, tocmai ca sa nu ajungeti in situatii neplacute sau chiar periculoase.
Sexul inseamna placere dar inseamna si responsabilitate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •