Însărcinată sau nu?

04-11-2018
Marrii
Nu este medic/terapeut
Marrii
Acum cateva zile am facut sex cu prietenul meu, neprotejat. A fost prima oara pentru mine, a bagat-o de cateva ori dar nu foarte adanc. Doar capul pentru ca ma durea. Nu a ejaculat inauntru. Care este probabilitatea sa fiu însărcinată? Trebuie sa imi vina menstruația zilele astea, nu a venit niciodata regulat.
1 comentarii
3
04-11-2018, ora 18:31
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Iti dai seama cum ar fi fost daca puneai aceste intrebari INAINTE sa faci sex, nu DUPA aceea?

Internetul nu tine loc de test de sarcina si nimeni nu-ti poate spune care este probabilitatea.

Sigur ca exista un risc avand in vedere ca acel lichid care iese din penis in timpul excitarii contine, de cele mai multe ori, spermatozoizi.

Situatia este cu atat mai complicata cu cat, in cazul unei menstruatii neregulate poti ramane insarcinata si nici sa nu-ti dai seama.

Asadar: daca totusi menstruatia nu apare in cateva zile, cumpara un test de sarcina si vezi care este situatia, iar de acolo mai departe...

Inceperea vietii sexuale presupune responsabilitate fata de propria sanatate, persoana si propriul viitor. Aceasta inseamna educatie seuxala serioasa, din surse profesioniste. Te poate scuti de multe neplaceri, asa cum este situatia de fata.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici