Insomnie antidepresiv

Buna ziua. Iau duloxetina 90 mg de aproximativ 2 luni, inainte am luat Cipralex. Desi anxietatea s-a mai redus problema care a intervenit este insomnia noaptea. Aceasta insomnie s-a instalat cam la 2 saptamani dupa ce am inceput sa iau duloxetina. Am mai luat anxiar seara sa pot dormi, dar nu as vrea sa iau mereu. Cu Cipralex nu am avut probleme de imsomnie, doar ca nu isi mai facea efectul pe anxietate/depresie.
E posibil sa am aceasta insomnie de la duloxetina avand in vedere ca este un antidepresiv activator? Iau 30 mg dimineața si 60 mg la pranz. Medicul meu psihiatru nu este pt o luna si vreau sa stiu daca cineva s-a mai confruntat cu insomnie de la antideptesive pe o perioada asa lunga.
E posibil sa am aceasta insomnie de la duloxetina avand in vedere ca este un antidepresiv activator? Iau 30 mg dimineața si 60 mg la pranz. Medicul meu psihiatru nu este pt o luna si vreau sa stiu daca cineva s-a mai confruntat cu insomnie de la antideptesive pe o perioada asa lunga.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Sfatuti-ma cum sa ajut o persoana depresiva...va rog
- 2Problema nerezolvata...daca diagnosticul de tulburare astenodistimica nu exista...atunci ce ar putea
- 4mi s-a recomandat un medicament pt insomnie. In prospect scrie ca e pt epilepsie
- 19Solianul si antidepresivele
- 7nas infundat noaptea de vreun an
- 8depresia
- 9Probleme depresie escitalopram
- 1Paroxetina se procura cu prescriptie medicala?
- 4Ce ma sfatuiti sa fac? antidepresive si sarcina
- 10Fara antidepresiv :(
- 0Nodul malign tiroida si antidepresive
- 0Efecte antidepresive
- 8Insomnie de o lună
- 0Insomnie de mult timp
- 2Melatonina insomnie si antidepresiv
- 4Mânie, halucinatii în urma opririi tratamentului cu antidepresive
- 2Ciocolata și antidepresive
- 2Care e cel mai bun antidepresiv pentru TOC?
- 4Tratament duloxetina
Mai multe informații despre: Antidepresivele Insomnia medicamente antidepresive insomnie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Insomnia primara
- Tripanosomiaza - Boala somnului
- Insomnia la copii
- Insomnia la gravide
- Insomnia
- Insomnia familială fatală
- Antidepresivele - efecte reale sau placebo?
- Efecte secundare ale antidepresivelor
- Ce impact au medicamentele psihotrope asupra sănătății fizice?
- Insomnie
- Alimente care pot afecta somnul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: