Insomnie - Deprexil in combinatie cu...

15-02-2011
Jery
Nu este medic/terapeut
Jery
Un medic mi-a recomandat deprexil 2 pastile pe zi, pana in ora 15. Intr-adevar starea psihicului a inceput sa fie mai buna. Am 7 zile de cand il iau.
As putea face in aceasta perioada injectii cu cerebrolexin, pentru ca ma confrunt si cu o stare de oboseala mentala ?
Este o problema insa cu somnul, adica am un somn superficial cel mult 5 ore/noapte si cu 2-3 intreruperi.
Ce as putea sa mai iau seara pentru a imbunatati calitatea somnului si al prelungi?
Mentionez faptul ca insomnia o am de vreo 2 ani de zile. O perioada am luat antidepresive insa am vreo 5 luni de cand le-am lasat.

Multumesc mult !!!!


Cu stima,
Jery
18 comentarii
0
15-02-2011, ora 12:12
zanebune
Nu este medic/terapeut
zanebune
Cerebrolexin nu este nimic altceva este extract din creier de porc. Daca crezi ca un asemenea produs dintr-un asemenea animal te-ar ajuta la efort mental nu ai decat sa faci. Porcul nu este cunoscut ca mare ganditor. Sper ca nu esti musulman.
0
16-02-2011, ora 04:28
Mr. Nick
Nu este medic/terapeut
Mr. Nick
Hello!

Jery, datorită cărui diagnostic vi s-a prescris Deprexil? Depresie?
Deprexilul este un preparat relativ nou, însă deţine o eficacitate extraordinar de mare, el dând rezultate pozitive substanţiale în toate cazurile (la toate persoanele care se confruntă cu depresie, anxietate şi tulburări de ritm circadian). Ca şi fapt divers, vă recomand să luaţi Deprexil împreună cu Omega 3!
Ar fi indicat să aveţi o dietă alimentară bogată in banane, salată verde, pâine integrală veritabilă, carne de curcan, ulei de măsline extra-virgin şi peşte, pentru a mări eficacitatea tratamentului.
În ceea ce priveşte administrarea injectabilă a Cerebrolysinului, din păcate cel puţin o substanţă activă existentă în compoziţia Deprexilului interacţionează cu complexul de peptide prezent în Cerebrolysin, fapt pentru care administrarea intramusculară sau intravenoasă a Cerebrolysinului v-ar putea produce unele reacţii adverse destul de îngrijorătoare, de vreme ce vă expuneţi la riscul major de producere a unui sinergism foarte puternic (peptidele din Cerebrolysin, fără doar şi poate, interacţionează într-o oarecare măsură cu Gaba-ul din Deprexil, dar şi cu extractul înalt purificat din Gingko Biloba; ele - peptidele - printre altele, vor mări secreţia de serotonină a creierului dv., iar în contextul în care Gingko Biloba va mări turn-over-ul acestui neurotrasmiţător, mă tem că vor exista şanse mari ca dv. să experimentaţi efecte adverse precum: greaţă, vărsături, inapetenţă, ameţeală, tremur etc., însă nu în mod obligatoriu, de vreme ce apariţia efectelor adverse este dependentă de reactivitatea organismului dv., de doza de Cerebrolyzin, de frecvenţa administrării etc.). Pentru a face chiar şi o injecţie cu Cerebrolysin, vă rog să vă consultaţi cu un medic neurolog sau psihiatru! Dacă un astfel de medic vă va da aviz, după ce în prealabil îl veţi informa cu privire la administrarea de Deprexil, veţi putea să faceţi Cerebrolysin în doza şi în frecvenţa recomandate.
Cerebrolysinul este un preparat foarte, foarte, foarte bun, chiar dacă peptidele din compoziţia lui sunt extrase din creier de porcină (n-o fi porcul cunoscut ca fiind un mare gânditor, aşa cum a afirmat userul zanebune, însă peptidele din creierul lui sunt cunoscute ca fiind mari factori de ajutorare şi susţinere a funcţionalităţii complexe a creierului uman, în cazul în care nu există o hipersensibilitate care să împiedice administrarea). Acest preparat injectabil poate ajuta foarte mult orice creier uman să funcţioneze la parametrii optimi, stimulând direct procesele de învăţare, memorizare, concentrare, atenţie şi exprimare corectă, echilibrată şi coerentă a informaţiilor stocate, şi nu numai, printre altele. Ajută foarte mult şi în cazurile de oboseală mentală, pentru că hrăneşte creierul şi îi oferă un suport de revigorare.
_
Problema dv. cu somnul se va atenua în următoarele 14 zile, pe măsura continuării tratamentului cu Deprexil, urmând să dispară. Până atunci, tot cu aviz de la medic, puteţi lua o doză de 1, 5-3 ml de gemoderivat de tei argintiu, diluată în puţină apă, cu o oră înainte de culcare, pentru a avea un somn echilibrat, fără intermitenţe :)
_

În rest, nu uitaţi de Dumnezeu. Mergeţi la Sfânta Biserică, rugaţi-vă, faceţi multe fapte bune, încercaţi să aveţi răbdare, să nu vă mâniaţi şi/sau supăraţi, să vă înţelegeţi semenii, să vă cereţi iertare ori de câte ori greşiţi etc.
_În speranţa că v-am putut fi de folos, cu iubire creştină, respect şi preţuire, dorindu-vă toate cele bune şi o zi splendidă, într-o săptămână relaxantă, într-o lună echilibrată, într-un an cumpătat şi într-o viaţă desăvârşită în adevăr, iubire, credinţă şi lumină,
Mister Nick
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
| NIHIL SINE DEO - Nimic fără DUMNEZEU! |
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
0
16-02-2011, ora 04:56
Mr. Nick
Nu este medic/terapeut
Mr. Nick
Jery, îmi cer iertare, am făcut o mică greşeală (bine că am observat-o). Trebuie să fac o corecţie!
Problema dv. cu somnul se va atenua în următoarele 14 zile, pe măsura continuării tratamentului cu Deprexil, urmând să dispară. Până atunci, tot cu aviz de la medic, puteţi lua 70 de picături de extract din muguri de tei argintiu, diluate în puţină apă călduţă, cu o oră înainte de culcare, pentru a avea un somn echilibrat, fără intermitenţe :)
http://www.naturaplant.ro/produse/583/Extract_din_muguri_de_Tei_Argintiu
_

Numai bine!
0
16-02-2011, ora 14:31
zanebune
Nu este medic/terapeut
zanebune
Credinta in Dumnezeu si recomandarea tratamentelor cu substante chimice sau sintetice este la fel de absurd credina simultana in creatie si evolutie. Nick, de ce nu te hotarasti ori pentru una ori pentru alta ? (nu o spun cu rautate, dar este intradevar absurda aceasta combinatie. Sau il vezi pe Dumenzeu dand antidepresive si extract de creier de porc la bolnavi ? )
0
16-02-2011, ora 16:12
Jery
Nu este medic/terapeut
Jery
D-le Zanebune,

Nu am nimic cu dvs. nu va cunosc nu ma cunoasteti dar eu am incredere in Mr. Nick. Aceasta incredere are un fundament si anume acela ca mai multe cunostinte ale mele au cerut ajutorul sau si le-a fost de folos. Parerea mea este ca d-nul Nick este foarte bine informat(este o enciclopedie in materie)ceea ce-l ajuta sa faca anumite conexiuni, pe cand altii dau niste sugestii fara sa-ti si explice de ce asa si nu altfel.

Cu stima,
Jery
0
17-02-2011, ora 00:19
Mr. Nick
Nu este medic/terapeut
Mr. Nick
Hellou :)

Zanebune, nu ştiu de ce, însă îmi păreţi a fi o persoană cunoscută. Stilul dv. de comunicare şi abordare l-am întâlnit la o singură persoană pe acest forum, însă persoana respectivă a fost banată (i s-a interzis accesul pe acest forum). Nu cumva sunteţi... :) Hmm... Mă rog, poate sunt doar simple similitudini.
_
Din punctul meu de vedere şi nu numai, combinaţia între credinţa în Dumnezeu: Tatăl şi Fiul şi Sfântul Duh, şi o medicaţie anume corespunzătoare, fără doar şi poate, nu este absurdă deloc. Dacă ar fi fost absurdă, Dumnezeu nu ar mai fi permis să existe medicamente şi medici, nu? Şi medicamentele au rolul lor, atât cele alopate, cât şi cele naturopate; că au şi efecte adverse... Şi medicii au rolul lor, dar şi credinţa, mai ales ea, de vreme ce se ştie foarte clar că medicii tratează, medicamentele acţionează în vederea însănătoşirii, însă numai DUMNEZEU vindecă.
Desigur, un om se poate însănătoşi chiar şi doar cu ajutorul credinţei, a rugăciunii, fără pic de intervenţie medicală şi medicaţie specifică. Eu, de pildă, în jurul vârstei de 14 ani am făcut un accident vascular cerebral, dar m-am făcut bine fără niciun fel de medicaţie, doar spunând o rugăciune timp de câteva zeci de minute, în regim continuu.
În jurul orei 22, am simţit că mi s-a spart ceva în cutia craniană (în acel moment parcă zici că-mi dăduse cineva un ciocan în cap). Acea senzaţie a fost urmată de o durere îngrozitoare, de amorţirea limbii şi de confuzie, printre altele. Ţin minte perfect! Disperat, neştiind ce mi s-a întâmplat, am alergat la bucătărie. "Mamă, mi-e frică să nu mor", aceastea au fost cuvintele pe care i le-am adresat mamei mele. Plângeam din cauza durerii. Parcă o parte din mine se rupsese, aşa mă simţeam. Prin cap mi se difuza ceva; sânge! Mama, vizibil speriată, să nu spun terorizată, nici ea nu şi-a dat seama că am făcut un accident v. cerebral, fapt pentru care m-a sfătuit să mă întind în pat, pentru a mă linişti. M-am întins, ascultându-i şi punându-i în practică sfatul. Am început să mă rog la Dumnezeu. Am spus rugăciunea Tatăl nostru, în dureri atroce, după care L-am rugat pe Dumnezeu să nu permită să mor, cu propriile mele cuvinte, timp de maxim 30 de minute. Mi-am revenit după puţin timp, având o stare perfect normală; zici că nu nici nu făcusem un AVC. Nu am consultat niciun medic, nu am luat niciun medicament şi nici nu am ştiut ce mi s-a întâmplat (Am aflat după câţiva ani, în cursul unui control de rutină; m-a informat un medic că am făcut un AVC, fapt care m-a surprins. Atunci mi-am dat seama că supravieţuirea mea s-a datorat credinţei şi ajutorului venit de la Dumnezeu).
După accidentul vascular cerebral, de-a lungul timpului, au urmat un şoc anafilactic, două şocuri clinice, o electrocutare, o intoxicaţie cu monoxid de carbon şi...; şi din toate am scăpat cu viaţă, fără consult medical, fără medicaţie, doar cu ajutorul lui Dumnezeu.
Din păcate, nu toţi oamenii cred în Dumnezeu, nu toţi au o credinţă puternică şi constantă, şi nu toţi vor să o folosească pentru a se vindeca :(
_

Numai bine,
Nick
0
17-02-2011, ora 00:27
Mr. Nick
Nu este medic/terapeut
Mr. Nick
Dle Jery, vă mulţumesc mult pentru încredere şi aprecieri. Din păcate sau din fericire NU sunt o enciclopedie. Mă supraestimaţi!
_
Toate cele bune,
Nick
0
17-02-2011, ora 10:14
zanebune
Nu este medic/terapeut
zanebune
Da, insa argumentatia asta nu are bici o valabilitate: exista si instrumente de tortura si inchisori secrete si arme de distrugere in masa si razboaie si multe alte lucruri rele. Faptul ca exista nu inseamna doar ca sunt pe placul lui Dumnezeu. Nu stiu absolut nici o persoana cu atata credinta in Dumnezeu si atata credinta in medicamente sintetice.
Toti cei care ii stiu cu credinta fug de medicamente ca cel rau de tamaie. Am remarcat numai contradictia pe care tu probabil nu o vezi. Crede-ma ca nu exista un singur medicament sintetic pe placul lui Dumnezeu, caci toate acestea vin de la o stiinta fara nici un Dumnezeu si fara cunoastare. Ba chiar rau voitoare. Tu o suporti inconstient, dar este treaba ta. Succes si nu mi-o lua in nume de rau.
0
21-02-2011, ora 15:56
Mr. Nick
Nu este medic/terapeut
Mr. Nick
Zanebune, dv. aveţi preconcepţiile şi concepţiile dv.; NU doriţi să vedeţi dincolo de ele! De ce?
Dv. NU deţineţi adevărul absolut. Când spuneţi că îmbinarea dintre un medicament sau mai multe medicamente anume şi credinţa în Dumnezeu, este absurdă, NU înseamnă că aveţi şi dreptate. În personalitatea dv. abundă aroganţa, atenţie! Înţeleg că (poate)aţi avut una sau mai multe experienţe neplăcute din cauza unui medic (sau din cauza mai multor medici) şi din cauza unor tratamente alopate, pentru că numai aşa s-ar putea explica aversiunea dv. faţă de..., dar nici această explicaţie nu v-ar putea da niciodată dreptul să aveţi o asemenea atitudine.
_
Eu NU am spus că instrumentele de tortură, închisorile secrete, armele de distrugere în masă şi războaiele sunt pe placul lui Dumnezeu. Am spus doar că medicii şi medicamentele au o funcţionalitate pe acest pământ, că altfel nu ar mai exista.
Dv. v-aţi legat doar de expresia "că altfel nu ar mai exista", pentru a crea o frază nouă, prin extensie, în care să oferiţi o semnificaţie diferită pentru acea expresie, în aşa fel încât ea să-şi piardă menirea pe care eu i-am oferit-o, în cadrul frazei contruite de către mine - frază care pleda şi pledează pentru inexistenţa absurdităţii cu privire la îmbinarea credinţei în Dumnezeu cu recomandarea unor medicamente (apropo, Deprexil NU este un medicament sintetic, nici atât extractul de muguri din tei argintiu, deci...). În fine!
_
" Crede-ma ca nu exista un singur medicament sintetic pe placul lui Dumnezeu "
- NU ştiu! Eu nu pot face o asemenea afirmaţie. Pentru a face o astfel de afirmaţie, adică pentru a afirma ceva ÎN NUMELE lui Dumnezeu, ar trebui să ştiu tot ce ştie Dumnezeu cu privire la acest subiect - subiectul MEDICINĂ alopată - iar eu NU ştiu. Nici dv. nu ştiţi, dar vorbiţi, ceea ce mi se pare foarte grav. Eu pot spune doar că UNELE medicamente sintetice NU cred că sunt pe placul Lui; în niciun caz nu le pot include pe toate în sfera a ce este neplăcut lui Dumnezeu.

Numai bine,
Nick

P.S. - Nu v-am luat-o în nume de rău! :)
0
21-03-2011, ora 14:24
Jery
Nu este medic/terapeut
Jery
Mr. Nick,

Nu merge cu deprexilul. Intr-adevar starea psihica este buna, dar somnul nu s-a imbunatatit cu toate ca am luat gemoderivat de tei argintiu. Am o saptamana de cand am renuntat la deprexil. As dori sa incerc Rhodiola Rosea sau Gaba. Cu ce ar putea merge impreuna, fiecare? Am constat faptul ca desi nu mai iau deprexil starea psihica este destul de buna, in schimb am acumulat oboseala datorita somnului superficial. Sincer nu vreau sa ma mai intorc la produse alopate.

Multumesc mult !!!
Jery
0
25-03-2011, ora 03:11
Mr. Nick
Nu este medic/terapeut
Mr. Nick
Salve!

Stimate dle Jery,

Mă surprinde foarte mult negativ faptul că Deprexilul nu a reuşit să vă trateze tulburarea de somn.
Nu aţi observat nicio îmbunătăţire semnificativă? Ar fi chiar atipic, ca să nu spun bizar!
_
Produsul Rhodiolin, de pildă, care conţine şi Rhodiola Rosea, pe lângă o concentraţie de 5 mg de zinc, ar putea fi asociat cu Extractul gemoterapic din muguri de salcie sau cu produsul homeopatic Sedatif Pc.
Gaba nu prea suportă asociere cu altceva, decât în situaţii speciale, iar dv. nu faceţi parte din sfera situaţiilor speciale (puteţi lua Gaba singur, fără a mai lua altceva simultan cu el).

De exemplu:
Puteţi lua 3 comprimate de Rhodiolin / zi; un comprimat după micul dejun, până în maxim ora 10, un comprimat după masa de prânz, până în maxim ora 14 şi un comprimat după masa de seara, până în maxim ora 19.
http://www.terapii-naturiste.com/calivita/prospecte-produse-calivita/rhodiolin.htm
(V-am sugerat Rhodiolin pentru că prin conţinutul de zinc acest preparat naturopat potenţează acţiunea anxiolitică, antidepresivă şi adaptogenă a Rhodiolei Rosea).
Înainte de culcare puteţi lua minim 50 şi maxim 70 de picături de Extract din muguri de salcie, diluate în 50 ml de apă călduţă, sau puteţi suge 2 comprimate de Sedatif Pc.
http://www.naturashop.ro/extract-muguri-salcie-p-96.html
http://www.efarma.ro/products.php?id=1050
Nota informativă! Consultaţi medicul curant pentru obţinerea avizului medical înainte de a vă administra vreun medicament/supliment.
_

Ţineţi cont de sfaturile de mai jos, pentru că ele sunt concepute într-un mod care asigură igiena adecvată somnului:

- NU mâncaţi cantităţi mari de alimente cu 2 ore înainte de culcare;
- Evitaţi consumul de cofeină (din cafea, de pildă), cafeină (din coca cola, de pildă), alcool şi tutun cu 4 până la 6 ore înainte de culcare. Ideal ar fi să nu consumaţi deloc!
- Evitaţi consumul de vin, brânză, ciocolată, cartofi, varză, mezeluri, carne, vinete, zahăr, spanac şi roşii înainte de culcare, pentru că aceste alimente, în special, conţin tiramină, o substanţă care creşte producţia de noradrenalină şi dopamină, doi neurotransmiţători cerebrali care stimulează creierului, această stimulare putând să vă afecteze somnul;
- Păstraţi cu ciclu regulat al somnului; încercaţi să vă culcaţi şi să vă treziţi la aceeaşi oră în fiecare zi;
- Dormiţi într-o cameră întunecoasă, liniştită şi cu temperatură plăcută;
- Faceţi regulat mişcare după-amiaza târziu sau seara devreme, dar nu cu 2 ore înainte de culcare;
- Învăţaţi să vă alungaţi grijile din minte (dacă aveţi necazuri care vă tulbură somnul, concentraţi-vă pe amintiri şi gânduri plăcute şi rugaţi-vă la Dumnezeu);
- Seara, mâncaţi banane, smochine, curmale, lapte sau grepfrut; aceste alimente ajută creierul să se relaxeze!
- Faceţi o baie caldă (nu duş, baie!) cu o oră sau două înainte de culcare; etc.
_

OBSERVAŢII!
Recomandările/Sugestiile făcute sunt orientative, ele nereprezentând o prescripţie medicală! Pentru a primi o schemă terapeutică individualizată, în vederea ameliorării sau tratării condiţiei medicale de care suferiţi, vă rog să consultaţi medicul specialist.
NU folosiţi informaţiile prezentate în acest mesaj, în scopul diagnosticării, a tratării unor probleme de sănătate sau a înlocuirii medicaţiei prescrise de către personalul medical autorizat.
NU vă administraţi niciun medicament/supliment alimentar fără a primi acordul medicului dv. curant (Un medicament nu este un produs ca oricare altul; utilizarea lui în terapeutică, deşi benefică, nu este lipsită de pericol, fapt pentru care, înainte de a vă administra vreun medicament anume, aveţi nevoie de examinare medicală, de diagnosticare şi de prescripţie). Şi suplimentele alimentare vă pot dăuna, dacă le luaţi în mod neadecvat!
Administrarea din proprie iniţiativă, după ureche, vă poate expune la riscul major de a experimennta efecte adverse grave, uneori chiar mortale.
_


Ţinând cont că suferiţi de 2 ani de zile din cauza insomniei, şi că nici până în acest moment nu aţi reuşit să o trataţi, mă simt obligat să vă informez că majoritatea formelor de insomnie rezistente şi refractare la tratament, fără doar şi poate, au o cauză spirituală, cum ar fi îndepărtarea de Dumnezeu.
În acest sens, îmi fac datoria morală să vă îndrum către calea credinţei. Nu ştiu dacă sunteţi şi cât sunteţi de credincios în Dumnezeu, dar vă rog să aveţi mare grijă de sufletul dv.

_
Eu simt că dv. credeţi în existenţa Lui!
Şi totuşi, să fiu mai precaut, în cazul în care NU credeţi în El, spre a vă convinge că există, vă voi posta câteva argumente.
El, Dumnezeu, este prezent în fiecare fiinţă - " Cel ce nu iubeşte n-a cunoscut pe Dumnezeu, pentru că Dumnezeu este iubire. Dumnezeu este iubire şi cel ce rămâne în iubire rămâne în Dumnezeu şi Dumnezeu rămâne în el. Dumnezeu este lumină " (1 Ioan 4:8, 16; 1:5). " Nu ştiţi, oare, că voi sunteţi templu al lui Dumnezeu şi că Duhul lui Dumnezeu locuieşte în voi? " (1 Corinteni 3:16).
Sfânta Scriptură spune că noi trebuie să acceptăm prin credinţă că Dumnezeu există: " Fără credinţă, dar, nu este cu putinţă să fim plăcuţi lui Dumnezeu, căci cine se apropie de Dumnezeu trebuie să creadă că El este şi că Se face răsplătitor celor care Îl caută " (Evrei 11:6). Dacă ar dori, Dumnezeu ar putea pur şi simplu să apară în faţa întregii lumi pentru a demonstra că El există. Însă dacă ar face acest lucru, nu am mai avea nevoie de credinţă. " A răspuns Toma şi I-a zis: Domnul meu şi Dumnezeul meu! Iisus i-a zis: Pentru că M-ai văzut, ai crezut. Fericiţi cei ce n-au văzut şi au crezut! " (Ioan 20:28, 29).
Există dovezi cu privire la existenţa lui Dumnezeu. Tot Biblia spune: " Cerurile spun slava lui Dumnezeu şi facerea mâinilor Lui o vesteşte tăria. Ziua zilei spune cuvânt, şi noaptea nopţii vesteşte ştiinţă " (Psalmul 19:1, 2). Minunăţiile naturii demonstrează existenţa lui Dumnezeu! În ciuda acestui fapt, Sfânta Scriptură avertizează că unii oameni vor nega totuşi existenţa lui Dumnezeu: " Zis-a cel nebun în inima sa: "Nu este Dumnezeu!" " (Psalmul 13:1).

Credinţa în Dumnezeu nu reprezintă un salt în întuneric, ci un pas sigur pe drumul către lumina veşnică :)
_

În cazul în care sunteţi credincios şi creştin, vă rog, discutaţi cu duhovnicul dv. (dacă nu aveţi un duhovnic, făceţi-vă!); spovediţi-vă corect şi complet, folosind un îndreptar de spovedanie, şi împărtăşiţi-vă, în cazul în care vi se dă voie; mergeţi cât de des puteţi la Sfânta Liturghie şi la Sfântul Maslu; ţineţi post lunea, miercurea şi vinerea; rugaţi-vă dimineaţa, după sculare, şi seara, înainte de culcare, cel puţin; rugaţi-l pe duhovnicul dv. să vă citească Moliftele Sfântului Vasile cel Mare + alte rugăciuni de dezlegare; beţi aghiazmă mică dimineaţa, pe stomacul gol, după care mâncaţi o bucăţică de anafură, strict în zilele în care sunteţi curat trupeşte, şi faceţi o sfeştanie în casă.
Ar fi indicat să spuneţi cât mai des rugăciunea inimii, pe lângă celelalte rugăciuni - Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieşte-mă pe mine, păcătosul.
_

Îmi cer iertare dacă v-a deranjat cu ceva mesajul meu. Nu mi-am dorit decât să vă ajut cu ceva. Sper că nu am reuşit decât contrariul.
Însănătoşire grabnică!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu iubire creştină, respect şi preţuire, dorindu-vă toate cele bune şi o zi splendidă, într-o săptămână relaxantă, într-o lună echilibrată, într-un an cumpătat şi într-o viaţă desăvârşită în adevăr, iubire, credinţă şi lumină,
Mister Nick
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
| NIHIL SINE DEO - Nimic fără DUMNEZEU! |
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
0
25-03-2011, ora 09:10
Jery
Nu este medic/terapeut
Jery
Mr. Nick,

Nu m-a deranjat nimic din rapunsul dvs. Pentru ca sa nu ma exprim in mod public o sa va scriu pe mail. Ceva nu este in regula sunt cu totul de acord dar nu stiu ce as putea sa fac. O sa va rog dupa ce-mi citi mail-ul, pentru ca sunt anumite probleme pe care nu trebuie sa le stie toata lumea, sa fa faceti o parere pe care va rog sa mi-o trimiteti pe mail.

Cu multa stima si consideratie,
Jery
0
25-03-2011, ora 15:17
Jery
Nu este medic/terapeut
Jery
Mr. Nick,

V-am trimis pe mail un mesaj. Va rog sa-l cititi si eventual sa-mi spuneti un punct de vedere care va spun sincer ca ar conta pentru mine. Maine sper sa ajung sa fac o biorezonanta cu un IMEDIS - BRT la Dr. Bivol Tamara. As putea avea incredere in asa ceva? Ma leg de orice pentru a fi un redeveni un om normal din privinta somnului. -* Nu are nici o legatura cu personajele, doar o intamplare.

Cu stima,
Jery


(*modificat de admin)
0
11-04-2011, ora 06:21
Mr. Nick
Nu este medic/terapeut
Mr. Nick
Salve!

Stimate dle Jery, vă mulţumesc pentru înţelegerea de care aţi dat dovadă şi pentru e-mail-ul expediat. Mă bucur nespus de mult că nu aţi înţeles eronat ce v-am scris; că aţi înţeles exact chintesenţa mesajului.
Insomnia dv. are o cauză foarte subtilă! Voi încerca să vă răspund în mod prompt la e-mail, însă vă rog să aveţi puţintică răbdare, pentru că mai am e-mail-uri la care trebuie să răspund, ele fiindu-mi expediate înaintea e-mail-ului expediat de către dv.
_
În ceea ce priveşte aparatul IMEDIS - BRT, din păcate, sincer, nu am auzit de el. Sunt documentat doar cu privire la biorezonanţa realizată prin intermediul aparatelor Oberon şi Schio, atât, nimic mai mult. În aceste condiţii, nu vă pot spune dacă aţi putea sau nu să aveţi încredere în aşa ceva. S-ar putea, totuşi, să vă ajute, nu ştiu.
_

În altă ordine de idei, vă rog să vă consultaţi cu medicul dv. curant. În cazul în care nu ştie, informaţi-l cu privire la existenţa preparatului naturopat Sleep optimizer. Este foarte eficace; întrebaţi-l dacă şi în condiţii vi-l puteţi administra.
http://www.naturashop.ro/sleep-optimizer-p-1768.html
Să nu îl luaţi fără acordul medicului - strict a acelui medic care vă cunoaşte cel mai bine, în mod personal (care ştie ce medicaţie aţi mai luat, ce medicaţie luaţi şi cum reacţionează organismul dv. la stimuli farmacologici).
_

Însănătoşire grabnică!
Cu iubire şi respect, dorindu-vă toate cele bune,
Nick
0
14-04-2011, ora 23:15
Horvath Carol
Nu este medic/terapeut
Horvath Carol
Buna seara D-nul Mr. Nick,
v-as ruga mult daca puteti sa-mi dati si mie o adresa de mail, as dori sa va cer ajutorul intr-o problema de a mea. Va multumesc,
Horvath Carol
0
31-08-2011, ora 01:38
Mr. Nick
Nu este medic/terapeut
Mr. Nick
Salve!
Stimate dle Jery, îmi cer iertare, nici până acum nu am putut să vă răspund la e-mail. Încă mai am de răspuns la e-mail-uri pe care le-am primit înaintea e-mail-ului dv. NU am ce să fac, în condiţiile în care nu sunt superman.
Vă voi răspunde în momentul în care vă va veni rândul. Vă mulţumesc mult pentru înţelegerea de care sper că veţi da dovadă.
Vă doresc multă sănătate.
Toate cele bune,
Nick
_

Salve!
Stimate dle Horvath Carol, nu vă pot posta adresa mea de e-mail, în cadrul acestui mesaj, pentru că postarea s-ar abate de la respectarea regulamentului acestui forum.
Îmi puteţi obţine adresa de e-mail dând click pe poza mea. Dând click pe poza mea veţi accede în profilul meu, profil care pune la dispoziţia oricui adresa mea de e-mail :)
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Toate cele bune,
Nick
0
20-04-2012, ora 11:32
sendrea2009
Nu este medic/terapeut
sendrea2009
Buna ziua,
Dn-le Mr Nick va rog frumos daca ati putea sa imi dati si mie un sfat. De un an de zile am probleme cu somnul, cand invat mai mult, sau cand am stres(in general cand invat). Cand sunt relaxat(nu am ceva griji) si nu invat nimic dorm in general bine, ma trezesc de 2-3 ori noaptea si adorm ceva mai greu, dar totusi ma simt odihnit. Insa cand invat, nu reusesc sa dorm decat 3-4 ore superficial, un fel de somn in care parca inca sunt constient. Adica, simt cumva ca inca raman concentrat, ma pun in pat si inca in vin in cap tot felul de ganduri(nu neaparat relativ la ce am invatat), in sensul ca nu reusesc sa ma linistesc ci continui sa gandesc fara vreau, 'stau pus in priza', iar somn..nici urma de el. Am incercat tot felul de produse naturiste gen: Emocalm, ceai de somn, Eusomnia etc, dar nu au nici un efect asupra mea. Am fost la un medic psihiatru anul trecut si mi-a prescris ceva somnifer(nu mai stiu exact cum se numea), am refuzat sa il i-au pe motivul ca ma tem de dependenta si mi-e teama ca nu o sa mai pot dormi nici cand sunt linistit si nu invat. Va multumesc pentru timpul acordat si va rog frumos daca m-ati putea ajuta cu un sfat. Multumesc frumos!

P.S: Am incercat ceva supliment de GABA( sintetic ce-i drept, cred, http://www.rxhealthdrugs.com/products/268/17677/1/aminalon) dar nu m-a ajutat deloc, ba mai rau dormeam. O fi din cauza ca e sintetic sau nu mi-e recomandat ?
0
27-05-2018, ora 09:29
Viorel2
Nu este medic/terapeut
Viorel2
Buna ziua.
In urma cu 2 ani am suferit o cadere psihica in urma unor certuri cu anumite persoane care au lucrat in curte la mine.
Am fost dus la spital datorita depresiei si internat la spitalul tgv platforma ptr boli psihice si diagnosticat cu simptome de psihoza acuta si schizofrenie acuta.
Mi s-a administrat la ghici medicamente de care nu am fost informat despre denumirea lor.
Am iesit din spital la 7 zile cu medicatia:
Depakine 500 dimineata
Romparkin 1 la 12 ziua
Depakine seara
Rispolept 40 ml la ora 20
Diazepam dupa ora 20.

Aceste tratamente mi-au ruinat viata si am avut multe tendinte de suicid in urma lor.
M am simtit foarte rau din ele.
Am renuntat singur la Rispolept fapt care am anuntat doctorul care imi dadea reteta.
Mi s a scazut doza la jumate din Depakine si mi sa dat o jumate de serlift concomitent cu Romparkin.
Din Romparkin m am simtit bine dar am citit despre el ca este ptr Parkinson.
In timp am inceput sa am tremur de maini ce inainte nu le aveam.
Am renuntat la toate medicamentele prescrise de acest medic.
De peste 7 zile nu mai iau aceste medicamente si ma simt bine cu exceptia ca uneori ma simt iritat cu stari usoare de nervozitate.
Depakine este ptr epilepsie.
Dorm noaptea si deci diazepam nu are rost sa folosesc.

Acum in urma la aceasta poveste a mea pe scurt detaliata va rog sa mi spuneti daca pot sa iau pentru depresie acest medicament in locul la celor prescrise de medicul psihiatru care am observat ca la multi pacienti prescrie retete cu Rispolept iar ei nu se simt bine.

Va rog sa mi recomandati un tratament fara prescriptie medicala fiindca nu sufar nici de parkinson nici de psihoza nici de epilepsie nici schizofrenic nu sunt.
Am stari de nervozitate ca orice om si cateodata sunt stresat.
Nu consum alcool decat rar cate un pahar de vin rosu.
Fumez 4 5 6 tigari pe zi.
Va multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
 • Insomnia
 • Insomnia severă ar putea fi cauzată de slăbirea conexiunilor cerebrale
 • Culcatul la ore târzii a fost asociat cu alimentația nesănătoasă și sedentarismul
 • Thim - dispozitivul care te ajută să dormi mai bine, monitorizându-ți somnul
 • Insomnia crește riscul de astm la adulți
 • Calitatea redusă a somnului la copii, asociată cu insomnia mamei
 •  
   
   
  Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
  Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.