Întâmplare.. lovitur in timpul actului sexual, am leșinat pur și simplu
Buna ! Eu am pățit ceva neobișnuit...din punctul meu de vedere. Într-o dimineața in timpul actului sexual sotul s a mișcat brusc și m- a lovit cu penisul in anus. A fost o durere ce nu o pot descrie. Nu am simțit niciodată o așa durere. Am leșinat pur și simplu. M -am trezit când ma stropea cu apa si încerca sa ma trezească. După ce m-am trezit din leșin am avut o stare de rau incredibila. A fost o situație traumatizantă. Sincer, îmi este frica pe viitor. Întrebarea mea este : care e cauza leșinului ? Durerea? Mulțumesc
3 comentarii
te a lovit sau a intrat?, da, durerea este cauza.
Buna ziua
Este posibil ca fiind intr-o stare de excitatie, de exaltare (adica total nepregatita pentru asa ceva) situatia sa fi fost resimtita ca fiind foarte neplacuta.
Incercati ca data urmatoare cand faceti sex sa luati lucrurile usor pentru a trece peste situatie.
Este posibil ca fiind intr-o stare de excitatie, de exaltare (adica total nepregatita pentru asa ceva) situatia sa fi fost resimtita ca fiind foarte neplacuta.
Incercati ca data urmatoare cand faceti sex sa luati lucrurile usor pentru a trece peste situatie.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Probleme erectie
- 12 acte sexuale consecutive
- 1Sex - penis prea mare
- 3Am orgasm fara ejaculare va rog sa ma ajutati?
- 2Sangerarea vaginului in timpul masturbarii facute de alta persoana
- 2Sangerare vaginala in timpul masturbarii
- 1Sânge după actul sexual
- 2Penis nu ajunge la erectie in timpul actului.
- 1Durere in timpul sexului si infectii recurente
- 1Durere crunta de ovare dupa act