mancarimi si usturimi in zona genitala insuportabile

in urma cu cateva zile am am avut contact sexual iar de atunci simt usturimi si mancarimi in zona genitala insuportabile !!!!!!!ma spal si de 3 ori pe zi dar nu dispar.ce sa fac?
3 comentarii

cred ca te-ai molopsit cu o boala cu transmitere sexuala, mai bine te-ai prezenta la medic sau la farmacist, sa nu fie vreo gonaree.

am uitat sa specific ca am relatii sexuale cu acelasi partener de 5 luni dar nu mi s-a mai intamplat pana acum

nu trenuie sa fii disperata, nu cred ca poate fi vorba de gonoree ci cred ca este vorba de candioza(candia).am avut aceleashi probleme, sfatul meu este sa mergi la doctor atat tu cat shi partenerul tau, daca este candioza nu este deajuns daca te tratezi numai tu ci shi partenerul tau, la barbati uneori aceasta micoza apare cu efecte intarziate sau deloc dar asta nu inseamna ca nu poarta bacteria, candioza este o ciuperca care netratata la timp, ea dispare shi reapare, aceasta ciuperca o poti face din foarte multe motive, poate aparea de la antibiotice, sapunuri.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de o saptamana am mancarimi in zona vaginului
- 3pentru doctor dermato-venerice! BTS
- 2mancarimi intre picior si scrot HELP!
- 14mincarimi acute in zona genitala la o fetita de 6 ani
- 7Usturime la urinare si mancarime
- 9Ciuperca sau boala cu transmitere sexuala?
- 10ce credeti?
- 7igiena intima
- 0Mancarimi si roseata in zona genitala
- 3mancarime insuportabila in zona genitala
- 8mancarimi... Ajutati-ma!
- 1Usturime vaginala si secretie galbuie abundenta fara miros
- 1Mancarime si usturime
- 2Infecție în timpul sarcinii
- 0Problema labii mici
- 2Mancarime, secretie alba, intarzierea menstruatiei
- 8Rani intre vulva si perineu
- 2Mâncărimi în zona genială, usturime la penetrare
- 1Umflatură penis
- 0Urinări foarte dese și mâncărime vaginală
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala usturimea in zona genitala igiena intima
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: