Imi intarzie menstruatia.. sunt foarte speriata!

12-03-2007
Xenia.me
Nu este medic/terapeut
Xenia.me
Buna Ziua!Am si eu nevoie de ajutorul d-voastra.Am 18 ani si am o mare problema.Mi a intarziat menstruatia in conditiile in care luna asta am avut un contact sexual neprotejat(fara a ejacula..prietenul meu e sigur ca a iesit la timp)dar am socotit perioada cand am facut o si era chiar saptamana "fertila".;una trecuta mi a venit ciclul pe data de 10 februarie iar acum trebuia sa mi vina pe 10 dar e 12 martie seara si nu mi a venit si nici n am nici un semn.Tb sa precizez totusi ca mie mai intodeauna imi intarzia o zi 2 dar acum se fac deja 3 zile si in conditiile de fata sunt ft speriata...ce puteti sa mi ziceti?astept raspunsul d voastra!!!!!!multumesc anticipat
5 comentarii
0
12-03-2007, ora 00:00
aida
Nu este medic/terapeut
aida
Buna
Poti ramane insarcinata chiar daca ejaculatia nu s-a produs in vagin.Lichidul seminal contine o cantitate mica, dar nu neglijabila, de spermatozoizi, si care pot fecunda ovulul.Mai asteapta o saptamana si faci un test de sarcina.
0
28-03-2007, ora 00:00
ioana2ceres
Nu este medic/terapeut
ioana2ceres
buna ziua
m ar interesa ce metode exista pentru intarzierea menstruatiei intr o anumita luna?
multumesc
0
20-05-2007, ora 00:00
Dienutza
Nu este medic/terapeut
Dienutza
Incep si eu de-acum sa fiu stresata. Menstruatia mi-a intarziat mai mult de o saptamana de-acum. Am facut 2 teste diferite de sarcinia, unul dupa 3 zile de intarziere, altul dupa 7 (despre acesta se spune a fi valabil chiar dupa prima zi de sarcina). Ambele au iesit negativ. Aveti idee ce factor mi-ar putea cauza intarzierea asta?
0
27-11-2007, ora 00:00
alexaa
Nu este medic/terapeut
alexaa
buna
de ceva zile sunt foarte stresata ba mai mult disperata si as avea nevoie de sftaul dvs, mi-a intarziat menstruatia cu 3 zile tinand cont ca am avut ceva contacte sexule cu prietenul meu neprotejate insa acesta nu a ejaculat in mine si sunt sigura de asta, normal ar fi fost ca menstruatia sa imi vina pe 25 (am un ciclu regulat)insa suntem in 27 si inca nu s-a intamplat nimic si totusi am dureri nu foarte mari in partea abdominala cateodata...este vorba de o sarcina sau poate fi o raceala sau altceva (stiind k normal ar fi sa nu intarzie mai mult de 35 de zile sau sa vina mai devreme de 21 de zile))va rog raspundeti-mi urgent..
0
21-04-2009, ora 14:24
jan_rechinul@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
jan_rechinul@yahoo.com
salut am si eu o problema. am o interziere de menstruatie de 10 zile. normal trebuia sa imi vina pe 10. am facut sex neprotejat cu prietenul meu dar a ejaculat afara. miam facut pana acum 2 teste de sarcina si au iesit negative amandoua. nu stiu ce sa fac. pana acum imi venea regulat la 25-26 zile. ultima zi de menstratie a fost pe 14 martie. cine ma ajuta si pe mine cu un sfat
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dismenoreea - durerea în timpul scurgerilor menstruale
  • Întârzierea ciclului menstrual
  • Ce este ciclul menstrual normal?
  • Fiziologia aparatului genital feminin - ciclul reproductiv
  • Calmează durerile menstruale acasă
  • Menstruația peste sarcină
  • Manifestările comportamentale „dictate” de ciclul menstrual
  • De ce întârzie menstruația?
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  •