intepaturi in cap
Buna seara am nevoiee de mare ajutor nu stiu ce sa fac de cateva luni am avut dureri de cap si acuma de ceva vreme am intepaturi in mai multe parti ale capului va rog sa ma ajutati sa stiu daca este grav ori nu...
2 comentarii
Durerile de cap reprezinta o patologie frecvent intalnita. In cele mai multe cazuri nu reprezinta o urgenta, insa trebuie acordata o atentie mai mare durerilor nou aparute, sau cu caracter schimbat, debut brusc peste varsata de 65 ani, la pacienti care nu sunt cunoscuti "migrenosi", care se insotesc de varsaturi in jet, mai ales dimineata-cateva dintre amanuntele pe care le veti spune medicului neurolog la prima intalnire. Va sfatuiesc astfel sa mergeti la consult cu prima ocazie, pana atunci puteti sa acordati mai multa atentie stilului de viata: somn suficient si odihnitor, mese regulate, evitarea stresului (tensiuni in familie, la serviciu). Uneori simple schimbari in aceasta directie amelioreaza sau chiar rezolva problema.
Mumltumesc mult eu am 18 ani... dar o sa merg sa fac un control...dar pana atunci o sa acord mai multa atentie la stilul meu de viata...o zi buna va doresc
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3intepaturi in cap
- 10am dureri de cap, dureri musculare atat la maini cat si la picioare, obosesc foarte repede, insomnii
- 8ameteli la cap, dureri de cap, stari de agitatie
- 10dureri de cap si rinita alergica?
- 5Fulgerari trecatoare in zona capului
- 5cam de vreun an am dureri de cap
- 1furnicaturi si senzatii de arsura la nivelul pielii capului
- 5de cativa ani am dureri frecvente de cap in partea dreapta
- 4Dureri de cap si pulsatii puternice la nivelul tamplelor.
- 11O greutate la "moalele capului"
- 11De o saptamana am o problema, ma dor tamplele
- 13Anxietate si dureri de cap
- 1dureri groaznice de cap inainte de ciclu menstrual
- 1ma doare in spatele capului cand ma enervez
- 3durere de cap doar cand ma misc
- 3am inceput sa simt dureri de cap, apasatoare in partea dreapta a capului
- 1Dureri de cap severe
- 4dureri mari de cap in urma unui soc puternic emotional (negativ)
- 1Durere de cap
- 1Dureri de cap groaznice
Mai multe informații despre: Durerea de cap Capul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: