intepaturi in cap
Buna seara am nevoiee de mare ajutor nu stiu ce sa fac de cateva luni am avut dureri de cap si acuma de ceva vreme am intepaturi in mai multe parti ale capului va rog sa ma ajutati sa stiu daca este grav ori nu...
2 comentarii
Durerile de cap reprezinta o patologie frecvent intalnita. In cele mai multe cazuri nu reprezinta o urgenta, insa trebuie acordata o atentie mai mare durerilor nou aparute, sau cu caracter schimbat, debut brusc peste varsata de 65 ani, la pacienti care nu sunt cunoscuti "migrenosi", care se insotesc de varsaturi in jet, mai ales dimineata-cateva dintre amanuntele pe care le veti spune medicului neurolog la prima intalnire. Va sfatuiesc astfel sa mergeti la consult cu prima ocazie, pana atunci puteti sa acordati mai multa atentie stilului de viata: somn suficient si odihnitor, mese regulate, evitarea stresului (tensiuni in familie, la serviciu). Uneori simple schimbari in aceasta directie amelioreaza sau chiar rezolva problema.
Mumltumesc mult eu am 18 ani... dar o sa merg sa fac un control...dar pana atunci o sa acord mai multa atentie la stilul meu de viata...o zi buna va doresc
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Dureri de cap aproape zilnice
- 10dureri si ameteli de cap
- 4dureri foarte puternice de cap, in partea dreapta
- 4Dureri de cap intre ochi si spre fundul ochilor, doar in zona sinusala...
- 4ameteli, dureri ale fruntii
- 8Umflatura in lobul occipital
- 5dureri de cap zilnice
- 4dureri de cap frecvente
- 2dureri de cap rau si amorteli maini si picioare
- 26Ma gandesc sa nu fie o problema neurologica!?
- 4Rahianestezie
- 6trebuie neaparat sa urmez o operatie? mai inatai... mucocel maxilar sau deviatie de sept?
- 4durere destul de puternica in partea dreapta a capului
- 6intepaturi in partea dreapta a capului, din cauza oboselii si a stresului
- 1dureri de cap cu ameteli
- 4anxietate si dureri de cap
- 0Ganglioni, dureri de cap zilnic
- 14Am simptome de sinuzita de mai bine de jumatate de an
- 1Durere violenta ceafa
Mai multe informații despre: Durerea de cap Capul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: