intepaturi in cap
Buna seara am nevoiee de mare ajutor nu stiu ce sa fac de cateva luni am avut dureri de cap si acuma de ceva vreme am intepaturi in mai multe parti ale capului va rog sa ma ajutati sa stiu daca este grav ori nu...
2 comentarii
Durerile de cap reprezinta o patologie frecvent intalnita. In cele mai multe cazuri nu reprezinta o urgenta, insa trebuie acordata o atentie mai mare durerilor nou aparute, sau cu caracter schimbat, debut brusc peste varsata de 65 ani, la pacienti care nu sunt cunoscuti "migrenosi", care se insotesc de varsaturi in jet, mai ales dimineata-cateva dintre amanuntele pe care le veti spune medicului neurolog la prima intalnire. Va sfatuiesc astfel sa mergeti la consult cu prima ocazie, pana atunci puteti sa acordati mai multa atentie stilului de viata: somn suficient si odihnitor, mese regulate, evitarea stresului (tensiuni in familie, la serviciu). Uneori simple schimbari in aceasta directie amelioreaza sau chiar rezolva problema.
Mumltumesc mult eu am 18 ani... dar o sa merg sa fac un control...dar pana atunci o sa acord mai multa atentie la stilul meu de viata...o zi buna va doresc
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23 diagnostice in urma durerilor de cap
- 9am suferit lovituri repetate in cap
- 4ameteli, dureri ale fruntii
- 10dureri de cap si rinita alergica?
- 8Dureri de cap, inima!
- 4Lovitura cap - Hematom ?
- 2durere de cap si insomnii
- 1febra mare si dureri de cap
- 5Raceala..dureri de gat si cap
- 6de aproape 2 luni numai imi simt capul...
- 4Arderi in crestetul capului si ameteli
- 0dureri ca un fel de presiune
- 3Dureri de cap, somnolenta, stari de greata-EXCLUS SARCINA
- 6Ameteli si dureri de cap
- 3din cand in cand mai imi trece ca un fulger prin cap sau simt cum imi zvacnesc venele
- 2Ameteli, dureri in piept, palpitati la inima, dureri de cap
- 1Dureri de cap si sangerari nazale
- 1Durere de cap, partea stanga.
- 2Dureri mari de cap și pierderea memorie
Mai multe informații despre: Durerea de cap Capul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: