Intepaturi in urechi

12-07-2015
Ionut bogdan
Nu este medic/terapeut
Ionut bogdan
Buna ziua..ma numesc ionut si am 36 de ani...ma confrunt cu o problema la urechi.am niste intepaturi in urechi care apar in special cand adie vantulsau stau in curent uneori se alatura si junghiuri in ceafa...precizez ca am facut un consult orl akm 2 luni si m i s au scos doapele de ceara dar dna dr a insistat mult pana le a inlaturat cu jet de apa calda..simptomele difera uneori...cateodata simt intepaturi, junghiuri, presiune iar cand este liniste aud si vajait...am mai observat ca atunci cand casc gura repetat aud niste clipaceli in interiorul urechilor si durere usoara a maxilarului...va rog f mult sa mi spuneti ce ar putea fi...

va multumescc!!
7 comentarii
0
13-07-2015, ora 10:01
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. o problema dentara care radiaza in urechi
2 o problema faringo-amigdaliana.. de la un reflux gastric.. care tot radiaza spre ureche
0
13-07-2015, ora 10:57
Ionut bogdan
Nu este medic/terapeut
Ionut bogdan
Multumesc frumos dl doctor...cred ca am o problema de reflux..am si limba incarcata mai tot timpul...
0
13-07-2015, ora 20:02
marian geo
Nu este medic/terapeut
marian geo
salut iunut, vreau sa stiu daca ai facut cv analize pt reflux gastric si unde !
0
14-07-2015, ora 21:19
Ionut bogdan
Nu este medic/terapeut
Ionut bogdan
Salut Marian...inca nu am facut analize...dar as vrea dupa concediu...tu cu ce problema te confrunti?
0
14-07-2015, ora 23:33
marian geo
Nu este medic/terapeut
marian geo
Am mai multe simptome dar toate analizele sunt bune, mi_ar face placere sa vb pe mesenger sau sa imi lasi un nr de tel ca asa ne intelegem mai bn !!! ms frumos
0
14-07-2015, ora 23:34
marian geo
Nu este medic/terapeut
marian geo
Ce fel de cont de mesenger ai yahoo sau skype, sau daca nu pe fb
Lasa-mi te rog frumos o adresa sau un nr de tel
0
14-07-2015, ora 23:48
marian geo
Nu este medic/terapeut
marian geo
https://www.facebook.com/mary.mpj.98 asta este adresa mea de fb, am lasat ca sa iti fie mai usor !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.