Intepaturi in urechi
Buna ziua..ma numesc ionut si am 36 de ani...ma confrunt cu o problema la urechi.am niste intepaturi in urechi care apar in special cand adie vantulsau stau in curent uneori se alatura si junghiuri in ceafa...precizez ca am facut un consult orl akm 2 luni si m i s au scos doapele de ceara dar dna dr a insistat mult pana le a inlaturat cu jet de apa calda..simptomele difera uneori...cateodata simt intepaturi, junghiuri, presiune iar cand este liniste aud si vajait...am mai observat ca atunci cand casc gura repetat aud niste clipaceli in interiorul urechilor si durere usoara a maxilarului...va rog f mult sa mi spuneti ce ar putea fi...
va multumescc!!
va multumescc!!
7 comentarii
1. o problema dentara care radiaza in urechi
2 o problema faringo-amigdaliana.. de la un reflux gastric.. care tot radiaza spre ureche
2 o problema faringo-amigdaliana.. de la un reflux gastric.. care tot radiaza spre ureche
Multumesc frumos dl doctor...cred ca am o problema de reflux..am si limba incarcata mai tot timpul...
salut iunut, vreau sa stiu daca ai facut cv analize pt reflux gastric si unde !
Salut Marian...inca nu am facut analize...dar as vrea dupa concediu...tu cu ce problema te confrunti?
Am mai multe simptome dar toate analizele sunt bune, mi_ar face placere sa vb pe mesenger sau sa imi lasi un nr de tel ca asa ne intelegem mai bn !!! ms frumos
Ce fel de cont de mesenger ai yahoo sau skype, sau daca nu pe fb
Lasa-mi te rog frumos o adresa sau un nr de tel
Lasa-mi te rog frumos o adresa sau un nr de tel
https://www.facebook.com/mary.mpj.98 asta este adresa mea de fb, am lasat ca sa iti fie mai usor !
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Sangerari nazale de vreo 2 zile cand suflu nasul
- 1Limba alba uscata
- 1Pata Rosie pe cerul gurii
- 0Sept perforat
- 1Surzire neurosenzoriala brusca
- 1Ajutor! Adenopatii multiple!
- 2Tinitus după o răceală de 4 zile
- 1Hiperpneumatizarea celulelor mastoidiene
- 4Posibilă rinită atrofică sau inceput de perforatie sept nazal?
- 3Ameteli si presiune in urechi.