interpretare analize

13-11-2006
biancabrad
Nu este medic/terapeut
biancabrad
in primul si in primul rand va multumesc pentru posibilitatea acestui "dialog" cu Dvs. in vara acestui an am efectuat analizele medicale -la capitolul hematologie au aparut niste probleme dupa cate imi dau eu seama.deoarece a trebuit sa plec urgent din tara nu am mai ajuns la dna. doctor cu buletinul de analize si acestea mi-au ramas neinterpretate. probleme sunt doar la urmatorii indici hematologici, in rest celelalte analize se incadreaza in limitele normale.Probleme sunt aici:

MO% 11, 2 val.norm (2-10%)
RBC 5, 84 (3, 8-4, 8 uL)
MCV 65, 2 (83-101/fL )
MCH 21, 9 (27-32 /pg)

astept cu nerabdare din partea Dumneavoastra interpretarea acestor indicii. Va multumesc foarte, foarte mult.
bianca brad
3 comentarii
0
06-02-2007, ora 00:00
nicolaescu george
Nu este medic/terapeut
nicolaescu george
Am 30 ani, 90 kg, 1, 83m, la ultimile analize am avut urmatoarele valori :
1) Hematologie;
WBC 8.2; RBC 5.20; HGB 16.7; HCT 43.9; MCH 32.1; MCHC 38.0; PLT 269; RDW 12.2; PDW 15.7; PCT 0.212; MPV 7.9; MCV 84.4 ; LY% 38.7; MO%7.2; NE% 48.6; BA% 1.4; EO% 4.1 .

2) Biochimie
glicemie - 89 mg/dl
TGP - 54 u/L
Colesterol seric total - 158 mg/dl
trigliceride serice - 187 mg/dl
sideremie - 138 yg/dl
calciu seric total - 8.82mg/dl

3) VSH - 4 mm/h

4) Electroforeza proteinelor serice g/dl
albumine : 51.3
alfa 1 : 4.2
alfa 2 : 9.7
beta : 15.1
gamma : 19.7
albumine/globuline : 1.05
Va rog frumos sa-mi interpretati aceste valori.
Va multumesc foarte mult pentru ajutor. Locuieste intr-un oras mic si nu am posibilitatea pentru un raspuns avizat.
0
12-03-2007, ora 00:00
antoro
Nu este medic/terapeut
antoro
Va rog frumos sa-mi interpretati si mie analizehe hormonale, mi-a iesit prolactina cam marita si sunt cam speriata, nu stiu celelalte cat sunt de bune.Multumesc mult.
0
12-03-2007, ora 00:00
antoro
Nu este medic/terapeut
antoro
THS 1.370 uU/ml
FSH 7.7 mIU/ml
Estradiol 16 pg/ml
Progesteron 0.2 ng/ml
Prolactin67.0 ng/ml
Testosteron 0.13 ng/ml
DHEAS 104 ug/dl

Va multumesc mult
Adaugă un comentariu / răspuns

Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum și-ar evalua un medic sănătatea?
  •  
     
     
    Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
    Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.