interpretare analize medicale

Buna ziua.As dori si eu va rog o interpretare a analizelor medicale pe care mi lea sugerat un medic dermatolog avand si o acnee severa tratata cu sotret 10 : albumine val: 47.8 valori normale 52-68 ; alpha1 : 3 valori normale 1.5 -4.5 ; alpha2 :13.6 valori normale : 6.5-13.5; beta : 13, 1 valori normale : 8-15. gamma 22.5 valori normale 10.5-20.5. As dori sa stiu ce este in neregula cu organismul meu deoarece am observat ca 2 din ele nu sunt normale si un posibil tratament sau regim daca se poate.Multumesc !
4 comentarii
0
16-04-2009, ora 14:56
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa

Buna ziua!
Din cauza administrarii isotretinoinului, v-a fost afectat mai mult sau mai putin ficatul. Ar trebui sa luati un supliment alimentar pentru protejarea acestuia, cum ar fi: Silimarina, Anghinare, Liver Aid, Liv 52 etc.
Va rog sa nu ezitati sa folositi macar unul dintre aceste produse, este absolut necesar. Tratamentul cu Sotret (isotretinoin), este foarte agresiv cu ficatul, stomacul, sistemul osos si chiar si cu creierul (de fapt cu toate organele)...sincer, eu va recomand sa va ganditi bine daca sa continuati sau nu tratamentul...exista si tratamente mai bune si care se aplica topic, nu trebuie ingerate!
Numai Bine!
Din cauza administrarii isotretinoinului, v-a fost afectat mai mult sau mai putin ficatul. Ar trebui sa luati un supliment alimentar pentru protejarea acestuia, cum ar fi: Silimarina, Anghinare, Liver Aid, Liv 52 etc.
Va rog sa nu ezitati sa folositi macar unul dintre aceste produse, este absolut necesar. Tratamentul cu Sotret (isotretinoin), este foarte agresiv cu ficatul, stomacul, sistemul osos si chiar si cu creierul (de fapt cu toate organele)...sincer, eu va recomand sa va ganditi bine daca sa continuati sau nu tratamentul...exista si tratamente mai bune si care se aplica topic, nu trebuie ingerate!
Numai Bine!

BUNA ZIUA!
AS DORI SA STIU SI EU INTERPRETAREA UNOR ANALIZE PE CARE SI LE-A FACUT SOTUL MEU.
TGO - 48
AS DORI SA STIU SI EU INTERPRETAREA UNOR ANALIZE PE CARE SI LE-A FACUT SOTUL MEU.
TGO - 48

BUNA ZIUA!
TGO - 48, (VALOARE NORMALA MAI MICA DE 40 U/L)
TGP- 112, (VALOARE NORMALA MAI MICA DE 41 U/L)
COLESTEROL TOTAL- 204, (VALOARE NORMALA MAI MICA DE 200mg/dl)
AS DORI TARE MULT SA AFLU CE INSEAMNA? ARE CUMVA HAPATITA? VA ROG MULT SA MA AJUTATI CU UN RASPUNS.
VA MULTUMESC ANTICIPAT SI VA UREZ O ZI CAT MAI BUNA!
TGO - 48, (VALOARE NORMALA MAI MICA DE 40 U/L)
TGP- 112, (VALOARE NORMALA MAI MICA DE 41 U/L)
COLESTEROL TOTAL- 204, (VALOARE NORMALA MAI MICA DE 200mg/dl)
AS DORI TARE MULT SA AFLU CE INSEAMNA? ARE CUMVA HAPATITA? VA ROG MULT SA MA AJUTATI CU UN RASPUNS.
VA MULTUMESC ANTICIPAT SI VA UREZ O ZI CAT MAI BUNA!
0
17-04-2009, ora 23:18
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa

Buna seara!
Nu va poate da nimeni pe acest site, un diagnostic 100% sigur...sotul dvs trebuie consultat de un medic internist (cel putin), care sa-i analizeze tegumentele, sa vada daca este prezent icterul etc., asta pentru a confima sau infirma o posibila hepatita, plus alte analize etc.
Oricum, cert este ca sotul dvs. are o problema hepatica. Transaminazele pot creste si din cauza consumului de alcool, supraalimentatiei, calculilor biliari etc.
Va rog sa mergeti la medic pt un consult in urma caruia cu siguranta veti primi un tratament corespunzator si, s-ar putea ca sa primeasca si un regim alimentar, depinde de cum considera de cuviinta medicul la care va veti prezenta, nu neglijati...ficatul nu doare, indura cat poate, dar delasarea poate sa-l duca in stadiul in care sa se si "planga", apeland la diverse simptome, printre care si un fel de jena abdominala!
Numai Bine si multa sanatate!
Nu va poate da nimeni pe acest site, un diagnostic 100% sigur...sotul dvs trebuie consultat de un medic internist (cel putin), care sa-i analizeze tegumentele, sa vada daca este prezent icterul etc., asta pentru a confima sau infirma o posibila hepatita, plus alte analize etc.
Oricum, cert este ca sotul dvs. are o problema hepatica. Transaminazele pot creste si din cauza consumului de alcool, supraalimentatiei, calculilor biliari etc.
Va rog sa mergeti la medic pt un consult in urma caruia cu siguranta veti primi un tratament corespunzator si, s-ar putea ca sa primeasca si un regim alimentar, depinde de cum considera de cuviinta medicul la care va veti prezenta, nu neglijati...ficatul nu doare, indura cat poate, dar delasarea poate sa-l duca in stadiul in care sa se si "planga", apeland la diverse simptome, printre care si un fel de jena abdominala!
Numai Bine si multa sanatate!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5tratament acnee rozacee... e eficient?
- 51Acnee - Am urmat mai multe tratamente in acest timp insa fara succes
- 4437roaccutane - pro sau contra
- 8contraceptivul adecvat persoanelor cu acnee
- 4acnee pe fata si spate.. stafilococ aureus
- 14Acnee - Daca problema este in interior, nu la exterior?
- 5Suplimentele nutritive si tratamentul pentru acnee
- 6am intrerupt anticonceptionalele si m-am umplut de cosuri pe fata
- 3acnee!
- 0Acneea si chisturile micropolichistice.
- 3tenul gras si acnee
- 6Iau Diane 35.. cu ce alte anticonceptionale sa le inlocuiesc?
- 2ACNEE
- 3Medicatie acnee
- 2sufar de acnee de aproximativ 3 ani, de cand a inceput menstruatia
- 6Acnee care nu mai trece
- 3Acnee Baiat - Fara solutie!
- 0Anticonceptionale pentru acnee. Va rog sa ma ajutati.
- 1A folosit cineva Nonacne pentru tratarea acneei?
Mai multe informații despre: acneea tratament pentru acnee
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: