Interpretare analize sange

20-03-2014
Madas77
Nu este medic/terapeut
Madas77
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu interpretarea analizelor. Sex F Varsta 25

Numar leucocite 8.0 interval de referinta 4 - 10.5 / 10^3/ul
Limfocite% 35.2 interval de referinta 20 - 55 / %
Monocite% 13.2 interval de referinta 0 - 15 / %
Neutrofile% 46.7 interval de referinta 40 - 75 / %
Eozinofile% 4.3 interval de referinta 0 - 7 / %
Bazofile% 0.6 interval de referinta 0 - 2 / %
Limfocite# 2.8 interval de referinta 1 - 6.5 / 10^3/ul
Monocite# 1.1 interval de referinta 0 - 1 / 10^3/ul
Neutrofile# 3.8 interval de referinta 2 - 7.6 / 10^3/ul
Eozinofile# 0.3 interval de referinta 0 - 0.7 / 10^3/ul
Bazofile# 0.0 interval de referinta 0 - 0.2 / 10^3/ul
Numar eritrocite 4.48 interval de referinta 3.8 - 5.3 / 10^6/uL
Hemoglobina 12.9 interval de referinta 11.7 - 16 / g/dl
Hematocrit 38.2 interval de referinta 35 - 47 / %
Volum eritrocitar mediu 85.2 interval de referinta 81 - 102 / fl
Hemoglobina eritrocitara medie 28.8 interval de referinta 27 - 35 / pg
Concentratie medie hemoglobina/eritrocit 33.8 interval de referinta 32 - 36 / g/dl
Latimea distributiei eritrocitare% 12.9 interval de referinta 11 - 16 / %
Trombocite 338 interval de referinta 150 - 450 / 10^3/ul
Volum mediu trombocitar 7.9 interval de referinta 6 - 15 / fl
Latimea distributiei trombocitare 15.7 interval de referinta 9 - 18 / fl
Plachetocrit 0.267 interval de referinta 0.05 - 0.5 / %


Acid uric 4.72 interval de referinta 2.6 - 6.0 / mg/dl
Bilirubina directa 0.02 interval de referinta 0 - 0.25 / mg/dl
Bilirubina totala 0.45 interval de referinta 0 - 1.1 / mg/dl

Colesterol total 143.2 OPTIM 200 mg/dl
BORDELINE CRESCUT 200-240 mg/dl
CRESCUT 240 md/dl

Creatinina 0.9 interval de referinta 0.5 - 1.2 / mg/dl
Glicemie 87.2 interval de referinta 70 - 115 / mg/dl

HDL colesterol 89.9 NORMAL 40 mg/dl
FACTOR PROTECTOR 60 mg/dl

TGO 13.7 interval de referinta 5 - 35 / UI/l
TGP 8.6 interval de referinta 5 - 40 / U/L

Trigliceride 51.3 OPTIM 150 mg/dl
BORDELINE CRESCUT 150-199 mg/dl
CRESCUT 200-499
FOARTE CRESCUT 500 mg/dl

Uree 20.1 interval de referinta 15 - 40 / mg/dl
LDL 53.25 interval de referinta 1 - 130 / mg/dl


ASLO 200 interval de referinta 200 / UI/mL
Proteina C reactiva 6 interval de referinta 6 / mg/l
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.