Interpretare analize> secretie vaginala

09-02-2009
maya98
Nu este medic/terapeut
maya98
cultura secretie vaginala = valoare obtinuta flora nepatogena
Analiza FCB= val obtinute: FCB-secretie vaginala: celule epiteliale numeroase.Leucocite de tip PMN rare. Flora microbiana bogata reprezentata de BGP.
Va rog sa-mi trimite-ti o interpretare a analizelor. Va multumesc!
7 comentarii
0
09-02-2009, ora 22:53
Dr. Frumuzache Iris
Medicina de laborator, Galati
Dr. Frumuzache Iris
Rezultatul este bun, aveti flora microbiana normala, fara reactie inflamatorie.
Numai bine!
0
12-02-2009, ora 19:55
cristi2flor
Nu este medic/terapeut
cristi2flor
sunt insarcinata in 7 saptamani si am facut analizele uzuale printre care si ex de secretie vaginala.
rezultat :
-epitelii, frecvente
-leucocite frecvente
-mucus, abundent
-flora gr II
Frecventi bacili Doderlein
Rari coci gram +
Frecvente Mo. (nu pot reproduce?!)
Citoliza relativ frecventa
Intrebarea mea este:este in regula rezultatul??
0
12-02-2009, ora 21:05
alexionuzty
Nu este medic/terapeut
alexionuzty
Buna ziua,
3 sept : hemoleucograma cu WBC= 8.7 ( ne= 5.6, Ly=2.7 in mare), RBC= 5.6, PLT=220, HGB=17.1, restul normale, biochimie cu TGP=193, Chol=246, Trigliceride=220, glicemia 107, uree si creatinina normale.

23 sept: WBC=10.7 (cu Gr 6.9 si Ly=3.7, restul Ba si Eo in normal), RBC=5.5, PLT =230, HGB=16.8, si restul normale toate), TGP=68 - limita laborator 70, TGO - 32 limita laborator 50, Glicemie 102, Trig 122, Chol 149, uree, creatinina, ca, fe, birubilinele toate normale.

13 oct: WBC = 11.4 (cu Gr 7.4 si Ly=3.7, mo=0.3, Eo > 0.7), RBC=5.48, PLT =185, HGB=16.87 si restul normale toate), TGP=62- limita laborator 70, TGO - 28 limita laborator 50, GGT - 82 limita 76 - singura iesita din normal, fosfaza alcalina 87 - limita 126, si LDH, uree, creatina, calciu, fier, birubiline in limite normale si ele, Glicemie 96, Trig 128, Chol 183.
Ultimele 2 analize au fost recoltate dupa amiaza.
Va rog sa-mi spuneti daca aceste valori sunt normale sau exista un motiv pt care ar trebuie sa efectuezi analize suplimentare.

Va multumesc!
0
14-02-2009, ora 08:47
cristi2flor
Nu este medic/terapeut
cristi2flor
sunt insarcinata in 7 saptamani si am facut analizele uzuale printre care si ex de secretie vaginala.
rezultat :
-epitelii, frecvente
-leucocite frecvente
-mucus, abundent
-flora gr II
Frecventi bacili Doderlein
Rari coci gram +
Frecvente Mobiluncus
Citoliza relativ frecventa
Intrebarea mea este:este in regula rezultatul??

Ma poate ajuta cineva cu o interpretare a rezultatului...ca pana ajung la dr gineco parca e o vesnicie.
Multumesc.
0
06-03-2009, ora 20:14
simonyk21
Nu este medic/terapeut
simonyk21
Frecvente celule epiteliale izolate si in placarde, relativ frecvente leucocite, relativ frecventi bacili Gram-, rare filamente levurice. Va rog sa-mi trimite-ti o interpretare a analizelor. Va multumesc!
0
26-10-2010, ora 12:27
inger20
Nu este medic/terapeut
inger20
buna ziua.am si eu o rugaminte.zilele trecute am suferit o incizie deoarece am descoperit ca am bartholinita si atunci doamna doctor mi-a luat o proba iar raspunsul este:
cultura secretie din col=flora nepatogena
As dori sa stiu ce inseamna asta ?e de bine sau de rau?
Multumesc
0
27-10-2010, ora 15:03
bonea
Nu este medic/terapeut
bonea
va rog sa ma scuzati am reveni si mai am niste anrebari an urma analizei ca 125 antigen tumotal si limitele au fost 51.8 mama a fost internata la ginecologie i sa facut ecografie nu ia iesit nimic la ovare uterul cu fibramatos dar doctora a zis ca a inceput sa dea inapoi fibromul ia facut papanicolau ia iesit bine doc a zis ca nu ia cancer dar in schimb ia iesit o infectie la rinici si vesehasul la singe marit 50 va rog se poate sa fie asta cauza o infectie si deaia ia crescut marcarul 51.8 astp raspuns va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
13-01-2023, ora 13:20
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medic Chat
Interpretare analize medicale online
Rapid    Confidențial    Anonim
Cu Medic Chat ai peste 400 doctori din 40 specialități medicale.
Vezi doctori disponibili
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Secreție vaginală infectată - gravitate în funcție de agentul patogen
  •  
     
     
    Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
    Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.