Interpretare analize urina
Buna ziua,
as avea o intrebare: in examenul de urina imi apar prezenti corpi cetonici (5) si mucus (prezent) in urina.
Mi-am facut si analizele de sange si au iesit foarte bine toate (fara colesterol, glicemie crescuta etc etc) - interpretate de un medic chiar azi insa rezultatele analizele de urina le-am primit dupa vizita la medic
Am citit putin ce inseamna acei copri cetonici dar nu sunt foarte lamurita.
Ma puteti ajuta?
Multumesc frumos,
as avea o intrebare: in examenul de urina imi apar prezenti corpi cetonici (5) si mucus (prezent) in urina.
Mi-am facut si analizele de sange si au iesit foarte bine toate (fara colesterol, glicemie crescuta etc etc) - interpretate de un medic chiar azi insa rezultatele analizele de urina le-am primit dupa vizita la medic
Am citit putin ce inseamna acei copri cetonici dar nu sunt foarte lamurita.
Ma puteti ajuta?
Multumesc frumos,
1 comentarii
Buna ziua.
Daca ati furnizat proba de urina dupa o perioada de post (mai multe ore in care nu ati mancat si nu ati consumat lichide indulcite) se instaleaza cetoza care se evidentiaza prin corpi cetonici urinari.
Daca ati furnizat proba de urina dupa o perioada de post (mai multe ore in care nu ati mancat si nu ati consumat lichide indulcite) se instaleaza cetoza care se evidentiaza prin corpi cetonici urinari.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Profil lipidic dat peste cap de perioada de slabire
- 1Analize-testosteron sanatate
- 1Ac celule gastrice
- 8Analize medicale usor crescute
- 3Hemoleucograma proasta după transfuzie sânge și plasma
- 2Fier cu valoare de 27, 45 umo/l, iar limitele intre 5, 4 și 18, 6, fetita de 10 ani
- 1Igm crescut
- 1Rezultate analize
- 1Analize medicale
- 1VSH și PCR marit