Interpretare RMN cerebral

Buna seara. Imi puteti explica va rog urmatoarea interpretare Rmn:
Status post-operator ptr tumora cerebrala frontala dreapta cu osteotomie la nivel frontal drept.
Cavitate postoperatorie cu dimensiuni crescute ce comunica cu VL dr si care se exteriorizeaza subcutanat frontal parasagital dreapta prin zona de osteotomie postoperatorie
Arie intinsa in hipersemnal STIR, cu priza de sdc intensa, difuz delimitata, ce comprima cornul frontal al VL drept si se insera in spatiul interventricular. Ventriculi intracerebrali cu talie marita, asimetrici la linia mediana. Fara alte prize patologice de sdc la nivel intracerebral. Fara modificari la nivelul regiunilor orbito-sinusale
Status post-operator ptr tumora cerebrala frontala dreapta cu osteotomie la nivel frontal drept.
Cavitate postoperatorie cu dimensiuni crescute ce comunica cu VL dr si care se exteriorizeaza subcutanat frontal parasagital dreapta prin zona de osteotomie postoperatorie
Arie intinsa in hipersemnal STIR, cu priza de sdc intensa, difuz delimitata, ce comprima cornul frontal al VL drept si se insera in spatiul interventricular. Ventriculi intracerebrali cu talie marita, asimetrici la linia mediana. Fara alte prize patologice de sdc la nivel intracerebral. Fara modificari la nivelul regiunilor orbito-sinusale
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0glioblastom si analize
- 0rmn cerebral
- 12Interpretare RMN... copil 5 ani
- 3interpretare RMN
- 1rog, interpretare de catre neurolog a RMN cerebral nativ
- 2IRM cerebral
- 6Interpretare rmn
- 1RMN cerebral
- 3Microangiopatie cerebrala
- 1Scleroza multipla
- 0RMN cerebral
- 3Ajutor urgent! RMN cerebral
- 0Interpretare rezultat examinare RMN cerebral
- 7Pe RMN a iesit ca am atrofie corticala. Ce boala psihica arata aceasta atrofie?
- 0Ma puteți ajuta cu o interpretare RMN?
- 0De ce la RMN și tomograf cerebral mi-a ieșit totul normal?
- 0Rmn cerebral nativ+s.c
- 1Dureri de cap și presiune intracraniană
- 3Afectiune neurologica?
Mai multe informații despre: RMN cerebral
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: