Interpretare Rx Pulmonar
Buna ziua,
as dori si eu daca se poate va rog o interpretare a rezultatului unui analize pulmonare. Doresc lucrul acesta pentru ca mi se pare ca medicul s-a grabit putin si nu am inteles exact daca totul este ok samd.
"Sinusuri CD lat libere. Fara modificari desen pulmonar. Fara leziuni evolutive pleuro-pulmonare focale. Cord, aorta in limite fiziologice. Feston supradiafragmatic dr."
Nu stiu in primul rand daca este o analiza pulmonara detaliata, mai de suprafata, complexitatea ei.
O alta intrebare ar fi: nu ar fi trebuit sa mi se inmaneze si radiografia in sine, nu doar rezultatul?
Multumesc,
o zi buna!
as dori si eu daca se poate va rog o interpretare a rezultatului unui analize pulmonare. Doresc lucrul acesta pentru ca mi se pare ca medicul s-a grabit putin si nu am inteles exact daca totul este ok samd.
"Sinusuri CD lat libere. Fara modificari desen pulmonar. Fara leziuni evolutive pleuro-pulmonare focale. Cord, aorta in limite fiziologice. Feston supradiafragmatic dr."
Nu stiu in primul rand daca este o analiza pulmonara detaliata, mai de suprafata, complexitatea ei.
O alta intrebare ar fi: nu ar fi trebuit sa mi se inmaneze si radiografia in sine, nu doar rezultatul?
Multumesc,
o zi buna!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4radiografie pulmonara in primele 2 sapt sarcina
- 1Radiografie - sindrom interstitial ?
- 3interpretare radiografie pulmonara
- 2radiografiile panoramice
- 1Ce inseamna "CH" la rezultatul Rx.Toracic?
- 10Interpretare radiografie pulmonara/analize de sange
- 1Radiografie pulmonara sfat
- 5Radiografie toracica
- 1Buletin radiologic, barbat, 30 ani
- 1Scleroemfizem pulmonar
- 0Rezultat al unei radiografii la plămâni?
- 0Rezultatul unei radiografii
- 0Emfizem pulmonar
- 0Interpretare radiografie pulmonara
- 0Rezultat film plamâni
- 0Pneumonie
- 0Hiluri marite
- 8Respiratie grea
- 1Arc inferior stâng alungit
Mai multe informații despre: Radiografia pulmonara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: