Interpretare sediment urinar
Buna ziua,
In urma unor analize de urina mi-au iesit urmatoarele rezultate ale sedimentului de urina: Celule epiteliale scuamoase rare, leucocite rare, levuri rare iar conform sumarului de urina Densitatea este >=1.030 (1.010-1.030) si PH <=5.0 (5.0-8.0), restul rezultatelor fiind normale. Mentionez faptul ca am ovarii polichistice si de doua ori am avut probleme la urinare precum senzatia de arsura si nevoia de urinare continua dar simptomele au trecut fara nici un fel de tratament. Imi puteti spune va rog ce inseamna aceste rezultate si daca au legatura cu una aceaste problema?
Multumesc!
In urma unor analize de urina mi-au iesit urmatoarele rezultate ale sedimentului de urina: Celule epiteliale scuamoase rare, leucocite rare, levuri rare iar conform sumarului de urina Densitatea este >=1.030 (1.010-1.030) si PH <=5.0 (5.0-8.0), restul rezultatelor fiind normale. Mentionez faptul ca am ovarii polichistice si de doua ori am avut probleme la urinare precum senzatia de arsura si nevoia de urinare continua dar simptomele au trecut fara nici un fel de tratament. Imi puteti spune va rog ce inseamna aceste rezultate si daca au legatura cu una aceaste problema?
Multumesc!
1 comentarii
Nu este nimic grav, doar că ar trebui să consumați mult mai multe lichide!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3hematii in urina?
- 2biochimie urina
- 2analize sumar urina - interpretare
- 3repetare analize urina
- 4Litiaza sau nu?
- 4rezultate analize medicale urina
- 0examen complet de urina
- 1examen complet urina
- 0analize medicale urina
- 6Analize urina si fecale.. urgent va rog !
- 3ex.sumar de urina
- 3mucus si saruri amorfe urina
- 1sumar urina
- 2Proteine in urina
- 0interpretare analize sumar urină
- 0Interpretare analize uree si densitate urina
- 0in trecut am avut pietre la rinichi, sa apara iar ?
- 0Ajutor! interpretare rezultate sumar de urina
- 4Bună ziua, as vrea să știu de ce persista nitriții in urina
- 0Densitate urina la 11 luni!
Mai multe informații despre: analize urina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: