Rezultate sumar urina si urocultura. Hematii 10 si mucus
Buna ziua,
Recent am realizat un sumar de urina si o urocultura.
Rezultatele sumarului de urina au iesit bine, cu exceptia hematiilor -10, medie normala( inscrisa pe analize 0-1) si mucus prezent, in timp ce trebuia sa fie absent.
Eu am observat in ultima perioada ca urina mea este putin neclara, si am o usoara stare de oboseala.
In ceea ce priveste urocultura, rezultatul a fost : bacteriurie <1000 UFC/ml= fara semnificatie clinica, presupunand ca asta inseamna ca nu este infectie urinara.
Tin sa precizez ca acum 1 luna jumatate am fost diagnosticata cu ITU si am urmat un tratament cu antibiotic.
Ce ar putea sa fie?!
Multumesc mult in avans.
Recent am realizat un sumar de urina si o urocultura.
Rezultatele sumarului de urina au iesit bine, cu exceptia hematiilor -10, medie normala( inscrisa pe analize 0-1) si mucus prezent, in timp ce trebuia sa fie absent.
Eu am observat in ultima perioada ca urina mea este putin neclara, si am o usoara stare de oboseala.
In ceea ce priveste urocultura, rezultatul a fost : bacteriurie <1000 UFC/ml= fara semnificatie clinica, presupunand ca asta inseamna ca nu este infectie urinara.
Tin sa precizez ca acum 1 luna jumatate am fost diagnosticata cu ITU si am urmat un tratament cu antibiotic.
Ce ar putea sa fie?!
Multumesc mult in avans.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2biochimie urina
- 2ex urina +sediment
- 4sumar de urina interpretare
- 2Analize urina fetita de 2 ani si 8 luni
- 5infectie urinara?
- 3despre analize urinare
- 0analiza urina