Interpretare urocultura si psa
Buna ziua!
Sotul meu a facut analize de sange si urocultura in urma trimiterii de la urolog.
Rezultate urocultura -klebsiella spp si psa cantitativ cu valoare 19.Aceste analize le a facut deoarece au aparut frisoane, febra si urinari dese cu usturimi.Mai mentionez ca in urma acestor simptome cu aproximativ o luna s a operat de varice! In prezent i sa prescris antibiotik amoksiklav.Poate sa mi spuna cineva daca este ingrijorator? Facem tratsmentul si dupa aceia repetam analizele. Ne poate spune cibeva o parere.Multumim
Sotul meu a facut analize de sange si urocultura in urma trimiterii de la urolog.
Rezultate urocultura -klebsiella spp si psa cantitativ cu valoare 19.Aceste analize le a facut deoarece au aparut frisoane, febra si urinari dese cu usturimi.Mai mentionez ca in urma acestor simptome cu aproximativ o luna s a operat de varice! In prezent i sa prescris antibiotik amoksiklav.Poate sa mi spuna cineva daca este ingrijorator? Facem tratsmentul si dupa aceia repetam analizele. Ne poate spune cibeva o parere.Multumim
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Problema cu urinarea - des si putin
- 7probleme cu rinichii
- 5urinez des, usturime si urat mirositoare
- 4usturimi ingrozitoare la urinat
- 15Posibila cistita interstitiala
- 7usturimi la urinare.. urina alba
- 2usturime la urinat dupa nastere
- 4ajutor va rog sunt speriat tare! am devenit microfob
- 4usturime si mancarime a penisului dupa sex oral
- 0senzatie de urinare continua si durere in partea de jos a spatelui
- 2urinat des
- 1Usturime la urinare
- 3Usturimi urinare, fasciculatii musculare, dureri articulare, palpitatii
- 1Usturime la urinare si varful penisului pare ca este inflamat !!! HELP
- 1sangerare act sexual
- 1Mictiuni frecvente si nevoia persistenta de a urina(senzatie de vezoca golita incomplet)
- 1Probleme cu urinatul
- 1Urocultura: Serratia odorifera
- 7Usturime in partea abdominala inferioara cu durere intre scrot si anus
- 3Urobilinogen mare
Mai multe informații despre: usturimea la urinare Urinarea frecventa klebsiella urocultura PSA (antigen specific prostatic)
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: