Interpretare urocultura si psa
Buna ziua!
Sotul meu a facut analize de sange si urocultura in urma trimiterii de la urolog.
Rezultate urocultura -klebsiella spp si psa cantitativ cu valoare 19.Aceste analize le a facut deoarece au aparut frisoane, febra si urinari dese cu usturimi.Mai mentionez ca in urma acestor simptome cu aproximativ o luna s a operat de varice! In prezent i sa prescris antibiotik amoksiklav.Poate sa mi spuna cineva daca este ingrijorator? Facem tratsmentul si dupa aceia repetam analizele. Ne poate spune cibeva o parere.Multumim
Sotul meu a facut analize de sange si urocultura in urma trimiterii de la urolog.
Rezultate urocultura -klebsiella spp si psa cantitativ cu valoare 19.Aceste analize le a facut deoarece au aparut frisoane, febra si urinari dese cu usturimi.Mai mentionez ca in urma acestor simptome cu aproximativ o luna s a operat de varice! In prezent i sa prescris antibiotik amoksiklav.Poate sa mi spuna cineva daca este ingrijorator? Facem tratsmentul si dupa aceia repetam analizele. Ne poate spune cibeva o parere.Multumim
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5rinichi drept in coborare
- 2de vreo 2 saptamani un fel de cos pe penis.. herpes genital?
- 3secretie din penis alb galbuie fara miros + mancarime + usturime la urinare
- 3Senzatia de a urina este permanenta si usturimea la fel...
- 13urinat des si senzatie de usturime
- 43klebsiella se putea transmite prin contact sexual?
- 0urinare deasa si durere dupa un an de la operatie
- 5Dureri de ovare si urinari dese
- 0sangerari anormale si o senzatie de urinare frecventa
- 2am o problema in zona genitala
- 1Problema urgenta! urinari frecvente insotite de usturimi si disconfort
- 0Infectie urinara
- 0Usturime mictiune
- 2Klebsiella in urină și sperma(risc de boli cronice?)
- 1Rinichi??? Grav?
- 1Probleme cu urinatul
- 25Va rog sa ma ajutati! Usturime la urinare, sange in urina, urocultura sterila
- 2Klebsiella SPP
- 4Mucus in urina
- 1Bacterie urinara
Mai multe informații despre: usturimea la urinare Urinarea frecventa klebsiella urocultura PSA (antigen specific prostatic)
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: