Interpretare urocultura si psa
Buna ziua!
Sotul meu a facut analize de sange si urocultura in urma trimiterii de la urolog.
Rezultate urocultura -klebsiella spp si psa cantitativ cu valoare 19.Aceste analize le a facut deoarece au aparut frisoane, febra si urinari dese cu usturimi.Mai mentionez ca in urma acestor simptome cu aproximativ o luna s a operat de varice! In prezent i sa prescris antibiotik amoksiklav.Poate sa mi spuna cineva daca este ingrijorator? Facem tratsmentul si dupa aceia repetam analizele. Ne poate spune cibeva o parere.Multumim
Sotul meu a facut analize de sange si urocultura in urma trimiterii de la urolog.
Rezultate urocultura -klebsiella spp si psa cantitativ cu valoare 19.Aceste analize le a facut deoarece au aparut frisoane, febra si urinari dese cu usturimi.Mai mentionez ca in urma acestor simptome cu aproximativ o luna s a operat de varice! In prezent i sa prescris antibiotik amoksiklav.Poate sa mi spuna cineva daca este ingrijorator? Facem tratsmentul si dupa aceia repetam analizele. Ne poate spune cibeva o parere.Multumim
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2urinez foarte des
- 6usturime la urinare sau o boala cu transmitere sexuala?
- 4usturime la urinare
- 5de vreo 5 luni, am probleme... suspectez ca este herpes genital
- 6usturime ingrozitoare, urinare in permanenta si cu durere
- 1usturime in timpul urinarii si o scurgere albicioasa
- 4O sa am probleme de fertilitate, potenta?
- 3senzatie de urinare si de usturime dupa masturbare
- 1Urinare frecventa
- 0Infecție urinară
- 1Klebsiella prin alaptare
- 2infectie urinara
- 0Urinari frecvente, arsuri si senzatia de apasar
- 0Urinare frecventa si usturime permanenta
- 0Probleme inflamatie rosie penis si basici albe
- 0Klebsiella in sperma
- 2Usturime dupa urinare si uriari in medie de 6-8 pe zi
- 3Urobilinogen mare
Mai multe informații despre: usturimea la urinare Urinarea frecventa klebsiella urocultura PSA (antigen specific prostatic)
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: