Interpretare urocultura si psa

Buna ziua!
Sotul meu a facut analize de sange si urocultura in urma trimiterii de la urolog.
Rezultate urocultura -klebsiella spp si psa cantitativ cu valoare 19.Aceste analize le a facut deoarece au aparut frisoane, febra si urinari dese cu usturimi.Mai mentionez ca in urma acestor simptome cu aproximativ o luna s a operat de varice! In prezent i sa prescris antibiotik amoksiklav.Poate sa mi spuna cineva daca este ingrijorator? Facem tratsmentul si dupa aceia repetam analizele. Ne poate spune cibeva o parere.Multumim
Sotul meu a facut analize de sange si urocultura in urma trimiterii de la urolog.
Rezultate urocultura -klebsiella spp si psa cantitativ cu valoare 19.Aceste analize le a facut deoarece au aparut frisoane, febra si urinari dese cu usturimi.Mai mentionez ca in urma acestor simptome cu aproximativ o luna s a operat de varice! In prezent i sa prescris antibiotik amoksiklav.Poate sa mi spuna cineva daca este ingrijorator? Facem tratsmentul si dupa aceia repetam analizele. Ne poate spune cibeva o parere.Multumim
0 comentarii
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1usturime la urinare si chegulete de sange cand urinez
- 4nesigur: infectie urinara sau diabet?
- 3Prostatita?
- 9ph mare
- 22urinez cu sange si ma ustura, asta dupa primul act sexual
- 1Stari dese de voma si urinat des
- 3Usturime dupa urinare
- 2Urinarea este imposibila in timpul erectiei?
- 1infectie urinara klebsiella - bebe 3 luni
- 0sangerari anormale si o senzatie de urinare frecventa
- 3Bubite, secretie si usturimi in timpul urinarii
- 0Urinari frecvente - din 20 in 20 de minute
- 0Senzatie continua de urinare de mai bine de o luna fara rezultat!
- 1Usturime la urinare si varful penisului pare ca este inflamat !!! HELP
- 2Sa ma ingrijorez?
- 0Usturime penis - klebsiella
- 0Urocultura
- 1Urinare frecventa, jet scăzut
Mai multe informații despre: usturimea la urinare Urinarea frecventa klebsiella urocultura
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: