intre iubita si mama

12-02-2013
Adriana99
Nu este medic/terapeut
Adriana99
Buna, sunt intr-o situatie complicata.Eu am 17 ani, iar iubitul meu o sa implineasca 18 curand, suntem de aproape 2 ani impreuna, nu ne-am despartit pana acum si nici nu ne-am certat rau, ne intelegem bine si ne iubim.Problema este ca el nu este din Romania, a venit aici doar sa studieze, sta aici cu niste neamuri, Urmeaza sa gate clasa a 12-a si mama lui il vrea inapoi in tara la ei, i-am spus lui sa ma astepte si si-ar dorii dar parintiii lui sunt prea insistenti, ne iubim si nu vrem o relatie la distanta.Mama lui nu este interesata in special de relatia noastra, ea vrea ca el sa aiba un viitor bun si sa mearga acolo sa lucreze.El nu vrea sa o supere ca sa nu il puna sa aleaga intre familie si mine, nici eu nu imi doresc acest lucru, vreau doar sa fac ceva sa inteleaga ca pentru noi e foarte importanta relatia noastra.Am discutat cu ei, in special cu mama lui, dar nu vrea sa auda, pur si simplu nu o intereseaza.Ajutati-ma va rog!
4 comentarii
0
12-02-2013, ora 20:26
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
parere:
vei termina si tu clasa a XII a si vei putea sa mergi tu- in tara lui.
desigur daca mama lui va dori si dansa acest lucru.
dupa cum zici...NU prea te vrea...
NU e normal ca parintii sa hotarasca,
dar daca te iubeste (asa vei si putea vedea)
te va chema la el..
Iti doresc sa-ti fie bine!
0
12-02-2013, ora 23:00
Psiholog Cristian Andrei Nica
Psihologie, Cluj-Napoca
Psiholog Cristian Andrei Nica
Buna, o relatie se poate consolida si la distanta. Este posibil ca acest lucru sa para un test pentru voi, dar incercati sa vedeti avantajele pentru fiecare inainte de a tine cont de limitele impuse de ceilalti.
0
13-02-2013, ora 16:50
aaa24
Nu este medic/terapeut
aaa24
o relatie poate merge si la distanta, dar eu cred ca trebuie sa te asiguri ca si el e la fel de implicat in relatia asta ca si tine. pentru ca nu cred ca tu ar fi tb sa ceri sfatul cu ce sa faca el, ci el ar fi tb sa faca asta, daca lui chiar ii pasa si daca nu stia deja care e decizia lui. fara suparare, dar eu cred ca el stie deja ce tb sa faca si anume sa se intoarca la familia lui.
0
14-02-2013, ora 15:26
Adriana99
Nu este medic/terapeut
Adriana99
el este implicat si mi-a zis ca face orice sa ramana, mama lui ma place oarecum da isi doreste pentru el un viitor cat mai bun, cea mai buna solutie ar fi relatia la distanta pentru un timp..ceea ce mi se pare destul de complicat sa nu mai vezi persoana iubita mult timp dupa ce te-ai invatat sa o vezi aproape in fiecare zi.Va multumesc pentru raspunsuri.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul