Intrebare tratament HIV - test HIV
Bine punctat euchiareu.. stare de sfres in care stai dupa o posibila infectie creeaza totate simptomele.Important e sa ti pastrezi psihicul pt ca organismul sa lupte in cazul in care ai contactat o BTS si sa o elimine.Cum a spus si euchiareu eu stau de 1 an si jumate in stres iar situatia mea se agraveaza pe zi ce trece.Cea mai buna solutie...cand nu mai rezisti de frica...mergi si mai fa un test.Orice rezultat negativ are puterea sa ti ridice moralul si sa ti atenueze simptomele.
O cunosti pe persoana cu care ai avut contact?daca da mergeti impreuna sa faca testul si asa scapi de teama daca e negativa.
O cunosti pe persoana cu care ai avut contact?daca da mergeti impreuna sa faca testul si asa scapi de teama daca e negativa.
Salut tuturor, durerile de mâini și picioare, aproape amorțite prezintă o posibila infectare HIV?? La 30 de zile am făcut testul HIV la Synevo și a ieșit negativ. Am senzația ca laboratorul nu a făcut testul. Alte simptome, limba albicioasă. Stări de oboseala, și luarea in greutate ( pe baza de stres). Nu sunt speriat, sunt căzut psihic de tot. In rest sunt bine, o fiola de vin/zi m-a relaxează total. Povestea sa petrecut, chiar ciudat ( protejat). Presupun ca as fii primul infectat cu HIV in urma sexului protejat. Poate când am scos prezerv. nu am fost atent. Eram sub influența alcoolului.
In rest toate bune și multă sănătate tuturor
In rest toate bune și multă sănătate tuturor
Salut, și eu am aceasi problema ma doar articulațiile și Mușchii tot timpul de o luna, am toate simptomele hiv, doar ca nu am avut febra, după 32 de zile a iesit testul negativ, oare din cauza ca sunt in perioda in care nu se vede nimic pe analize? Deoarece am toate simtomele.
Sorin, unde ai făcut testul?? Toate laboratoarele de analize fac testul de generația 4 din câte am înțeles. Ar trebuii sa iasă de la 14 zile dacă este un test combi și este făcut cum trebuie. Sau de la 28 de zile, nu prea îmi este clar, nu am nici cunoștințele necesare iar tot ce scriu este de la doctor google. In rest multă sănătate
Salut. Și eu fac teste, ultimul la un an și 3 luni. Pe lângă astea am făcut deja 5 sau 6 ARN hiv 1. Am luat în greutate într un an jumate 20 kg. În continuare am toate simptomele hiv posibile și toate se trag din noiembrie 2017. În prezent am limba albicioasa, gatul înțepenit de o luna. Am avut un abces cu puroi ce a trebuit operat. În continuare fac tot felul de coșuri mici, dureroase ca dracu. Și la el și
eu, cum beau ceva cum ma simt bine. Beau zilnic 5, 6 beri. Deci bine ați venit în clubul nostru.
eu, cum beau ceva cum ma simt bine. Beau zilnic 5, 6 beri. Deci bine ați venit în clubul nostru.
Ce sa zic, nu știu cum o sa reactionez dacă o să-mi dea pozitiv la 3 luni. Ca și simptome le-am cam avut pe toate exceptând durerile de stomac, exceptând febra, ia ganglionii doar m-au durat( nu sau inflamat). Am dureri ciudate pe la subraț, dar m-am palpat și nimic umflat. Am făcut majoritatea analizelor la infecțioase( sănătos tun). Doctorii nu îmi dau nici un răspuns când vine vorba de HIV. Parca mai m-a tine pancreasul, ficatul. nici nu știu. De anxietate nu se pune problema, o luna și jumătate nu prea am dormit. In rest sunt bine, de la 2 antrenamente pe zii nu mai pot alerga nici măcar 2 km. Toate bune și multă sănătate. In curând o sa fac 3 luni
Interesant ca grupul devine tot mai mare. Toți după un anume contact prezintă simptomele hiv dar la toți testele sunt negative. Sunt pe grup și la care testele sunt pozitive dar când ii întrebi nici unul nu știe când crede măcar ca s a infectat. Toți au răspunsuri de la care nu înțelegi mai nimic. N am auzit unu sa zică ca după un sex cu altcineva decât soția la 2 luni s a simțit rău, a făcut testul și hop, e
pozitiv. Sa zică unu ca s-a pozitivat exact asa cum zic doctorii ca se întâmplă. E vreunu? Tare as vrea sa știu. Cred ca de fapt virusul asta e o necunoscuta și pentru doctori. Asta e părerea mea.
pozitiv. Sa zică unu ca s-a pozitivat exact asa cum zic doctorii ca se întâmplă. E vreunu? Tare as vrea sa știu. Cred ca de fapt virusul asta e o necunoscuta și pentru doctori. Asta e părerea mea.
O sa fac eu testul la 2 luni, oricum ar fi o sa scriu și aici, dar sunt 99% sigur de rezultat :(
Ca esti negati. Sorine...asta o sa fie rezultatul...si eu eram ca tine..si inca mai sunta 1 an am avut negativ si acum.la 1 an ai 7 luni gandesc la cel ca tine ca urmatorul test o sa fie urat
Pe mine de aproape 2 luni ma doar articulațiile și muschii in fiecare zi, fără nici o explicație, nu stiu și nu cred ca a durut pe cineva atat de mult, nimeni nu a zis ba ma durut articulațiile și muschii 3 luni și am analizele negative, mulți spun am toate simtomele și atat, am dureri de stomac și intestinale și azi a inceput sa ma doară gatul.adorm cu dureri și ma trezesc cu durer, in fiecare zi ma doare altceva, și degetele de l picioare ma dor, nu stiu dacă ii pe baza de stres, atat m am obisnuit cu durerea de nu mai sunt stresat, deci am ceva...ganglionii s au micit, probabil din cauza ca au apărut anticorpii, asta înseamna ca la următoarea analiza o sa se vadă, o sa incerc sa ma pregătesc zilnic oentru rezultat...
Sorine. Eu tre sa citesc la voi și atunci îmi aduc aminte toate simptomele. Sincer nu mai țin minte. Atâtea au fost ca sunt praf cu creierii. De ex am văzut și mi am amintit. Anul trecut în august și țin minte ca eram în concediu, nu puteam sa dorm pe dreapta. Se mișcă ceva sub coasta mea dreapta în momentul în care stăteam în pat pe dreapta. Cum ma puneam pe stg nu mai aveam treaba. M-a ținut aproape o luna acel junghi. Extraordinar ce mult deranja. Repet, parca oasele coastelor intrau în ceva în corpul meu. Pur și simplu se mișcă ceva în interior când stăteam pe drt în pat. Sa nu mai vorbim de amețelile ce la-am avut și care mai puțin în prezent dar totuși le mai am ocazional. Mi s-a spus ca am spondiloza cervicala. Sincer în multe zile nu știu cum ajung sa termin ziua și sa încep alta. Parca plutesc într-una. Ma ia câte o oboseala la serviciu de am impresia ca adorm instant. De multe ori dacă nu mișc capul rapid parca mi se taie filmul și as adormi la monitor. Dar ce zice cartea și ce zic toți doctorii? Ca nu au văzut test negativ la 3 luni care sa devina pozitiv la 6 luni. Dacă m-aș simți bine, as întra doar sa vad ce mai faceți, cum sunt eți și poate sa dau vreun sfat. Dar nu sunt ok și faptul ca totul se trage de la acel eveniment și ca am făcut atâtea teste care toate au fost negative, nu ma duc decât la gândul ce ceva ni se ascunde despre aceasta boala.
Exact așa am și eu, ma dor Mușchii de nu mai pot, defapt picioarele și mâinele. Dacă sunt busy peste zii parca mai uit, dar in rest ( când ma iau gândurile) ma dor toate. Ce este ciudat, exact a doua zii de la incident am avut un gust ciudat in gura și limba albicioasă. Știu ca simptomele HIV apar mai târziu dar. marog. Durerile de ganglioni le-am avut la 7 zile după. Oricum luam apa cu lămâie și parca ma relaxam toată ziua. Cam asta am avut pana acum. Hai poate scăpăm cu bine și ne trăim viața in continuare. Ca este păcat sa ne ducem așa devreme cu toată tehnologia asta.
Multă sănătate tuturor
Multă sănătate tuturor
Stresul este f mare in situatia noastra.stres ce poate determina multe simptome asemanatoare hiv.Acum sunt doua aspecte...stresul determina simptomele sau simptomele determina stresul.Medicii spun ca stresul determina simptomele.
Sfatul meu.sa va calmati pt ca stresul mai rau va face.Eu am 1 an si 7 luni si inca am dureri musculare.tuse seaca..limba cu depuneti...ganglionii inflamati...etc..si testul la 1 an a fost negativ.Cel mai bine sa va calmati si sa dati posibilitate organismului sa lupte in cazul in care ati luat un BTS.
Faptul este consumat.timpul nu il putem intoarce.Sanstate si sa fiti negativi.
Sfatul meu.sa va calmati pt ca stresul mai rau va face.Eu am 1 an si 7 luni si inca am dureri musculare.tuse seaca..limba cu depuneti...ganglionii inflamati...etc..si testul la 1 an a fost negativ.Cel mai bine sa va calmati si sa dati posibilitate organismului sa lupte in cazul in care ati luat un BTS.
Faptul este consumat.timpul nu il putem intoarce.Sanstate si sa fiti negativi.
Hei, au trecut 2 luni de la incident, azi am repetat analizele și au iesit negative, ac/Ag, cât de concludente credeți ca sunt acestea?
Este concludent. Nu te mai stresa. Cel mai târziu a-a pepistat la 2 luni, asta știu de la un doctor care lucrează cu oameni care au virusul. Deci nu te stresa.
Eu mi-am facut testul si nu am hiv. Dar am dureri de muschi si de articulatii. Am fost la Reumatolog. Mi-a dat niste radiografii de facut si a gasit ca am artroza.
Super Sorin. Eu am deja 3 luni, și nu mi-am făcut curaj sa fac din nou testul. La o luna l-am făcut la synevo și a fost negativ. Nu prea ma simt bine deloc, și iau in greutate destul de repede :((. In următoarele zile o sa ma duc și o sa postez rezultatul. Sper sa fie negativ dar zilnic am un gust ciudat, limba albicioasă și foame continua.
Mergi linistit, o sa fie tot negativ, și eu am limba albicioasă și dureri ale corpului, curaj!
Va inteleg foarte bine prin ce treceti si pe mine ma mancat in dos si am mers la una de pe centura deatunci a inceput aventura a doua zi urina inchisa la culoare dureri de cap si ceafa inclusiv frisoane si greata vreo 2 zile cu toate ca a fost doar un oral protejat dupa a 3a zi dureri de muschi si vedere tulbure dupa ce mau lasat durerile a inceput paranoia asta cu hiv dupa vreo 2 sapt am facut o candidoza bucala ma ustura gura de ma lua toti draci am consumat un borcan de bicarbonat dupa a inceput aventura cu dureri de muschi si articulatii si miau iesit niste bubite mici pe maini nu ma mancau si dispareau a doua zi dar apareau altele astea cred ca pot fi si de la caldura excesiva de afara nu stiu ce dracu am luat dar nu mia iesit nimic pe penis si nu ma ustura in schimb casc toata ziua la munca nu mai zic deabia fac fata cerintelor nu am facut febra si nu mi sau umflat ganglionii dar cred ca este prea devreme oricum ceva sigur am luat respect celor care duc boala pe picioare donato tayfun si andrei nu e capat de lume de stres nu mai zic noaptea am cosmaruri dupa munca beau cateva beri ca doar asa nu mai simt nimic si nu ma mai gandesc la nenorocitul asta de virus uite cum 5 min de prostie ne-au futut toata viata scz de limbaj
Asa patesc eu de 2 saptamani su ceva si deja am ajuns sa mananc 1 masa pe zi stresul e maxim.. astept sa treaca perioada sa ma pot duce sa fac testul hiv.. macar sa stiu pe ce cale o apuc dictoriceasca sau divina..
Nu numai testul hiv trebuie facut frate ci si hpv hepatita b c si sifilis astea sunt mai importante hai ca poate nu avem nimic nu e dracul chiar asa negru dar macar sa stiu ce am si ce am de facut din Iua incidentului nu mai am viata ar fi culmea sa fi luat hiv doar prin sex oral incearca sa nu te stresezi prea mult cu toate ca e greu nu mai putem da timpul inapoi faptul e consumat trebuue doar sa luptam nu mue frica ca am luat ceva ca sigur am luat e prea mare coincidenta ce mie cel mai frica sa nu fi luat mai multe boli deodata hai ca poate trecem si peste asta
Hei, unprost, nici o șansă să iei hiv prin sex oral. A fost un caz odată și atunci era ceva legat de stomatolog, etc. Dacă era și protejat, apai nici atât. Stai numa calm.
Si apropo gabriel inearca sa mananci fortat macar 3 mese pe zi in special fructe anticorpi au nevoie de asta
Sa dea dumnezeu sa fie cum zici tu euchiareu dar simptomele leam avut pe toate inafara de febra
Unprost, stai relaxat nu ai nici o problema. Virusul HIV pt a se transmite trebuie sa fie o încărcătura virală foarte mare. Prin saliva practic nu se transmite, doar ceva probleme( sângerări ) bucale. Nu te mai gândi la HIV și trăiește viața la maxim fără frica unui virus. Fa sport, plimbări. tot ce crezi ca îți stimulează vitamina fericirii. Multă sănătate
Uitați va la “Casa numerelor” îl găsiți pe YouTube. Eu așa am scăpat de fobie.
Am fost astazi la doctorul urolog si mi sa spus ca am o balanita, dar pot sa ma duc la citobiomed sa fac analizele pe adn sa vada daca am vreo bts. Tot pachetul de boli costa 760 lei..
Eu zic sa mai astepti nuti cheltui banii aiurea asteapta macar o luna de la incident ca sa treaca cat de cat perioda de incubatie
Pai de la contactul sexual care a fost pe 5 iunie am c am trecut prin toate simptomele hiv fara durerea de cap. Acum ce ma supara e lipsa poftei de mancare, am ganglionul de sub mandibula din partea dreapta inflamat putin, mi au aparut cateva puncte rosii pe brate c am 4 5, am scaun moale, tuse seaca si o stare generala prosta fara chef de nimic, poate ca ma gandesc eu la ce e mai rau.Doctorul a spus daca e sa am ceva sa ma duc la citobiomed ca se studiaza in adn daca am luat ceva si sa nu astept sa isi faca aparita boala sa o tratez din primele faze..
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Problema legata de HIV
- 3M-am infectat cu HIV?
- 5Va implor ajutati-ma posibil HIV?
- 9momentul infectarii cu HIV
- 5Se poate sa fi fost infectat cu hiv ?
- 4Intrebare legata de virusul HIV
- 6hiv sau nu?
- 1Testare HIV
- 7Infectat cu hiv ?
- 1sa fie HIV?
- 4hiv1 2
- 3infectie hiv?
- 3risc transmitere hiv ginecologie
- 5Fereastra imunologica hiv
- 17Va rog un răspuns... HIV
- 18Eu am HIV sotia nu
- 7Hiv-fals pozitiv?