Intrebare tratament HIV - test HIV
Salutare, in primul rand am ramas negariv si dupa 5 luni, in al doilea rand va rog ajutati-ma si pe mine in legatura cu analizele acestea nu am răbdare până sâmbătă cand ajung inapoi la medicul hematolog, am fost la un consult in legatura cu un ganglion inflamat submental, nu mai mare de un centimetru dar care persista de 4 luni e tare si nemobil. In urma consulatului am primit de efectuat numeroase analize plus ecografie de părți moi, astăzi am primit o parte din ele insa ma sperie analiza LDH merita.
Leucocite 7770 /µL 4000-10000 /µL
Neutrofile% 57.6 % 50-70 %
Eozinofile% 2.8 % 0-6 %
Bazofile% 0.5 % 0-2 %
Limfocite% 30.6 % 25-40 %
Monocite% 8.5 % 1-10 %
Neutrofile# 4470 /µL 2000-7000 /µL
Eozinofile# 220 /µL 0-500 /µL
Bazofile# 40 /µL 0-200 /µL
Limfocite# 2380 /µL 1000-4000 /µL
Monocite# 660 /µL 0-800 /µL
Eritrocite 5.27 mil/uL 4.5-5.9 mil/µL
Hemoglobina 16.1 g/dL 13.5-17.8 g/dL
Hematocrit 44.6 % 40-52 %
MCV 84.6 fl 80-100 fl
MCH 30.6 pg 27-33 pg
MCHC 36.1 g/dL 32-36 g/dL
Trombocite (PLT) 234000 /µL 150000-400000 /µL
MPV 9.8 fl 7.5-12.5 fl
VSH 1h
Sange, SRS 20/II, Westergren automata
3 mm/h <=7 mm/h Test Rezultat UM Interval de referinta
Fibrinogen
Plasma citrat, STA Satellite, coagulometrie
344 mg/dL 200-400 mg/dL Test Rezultat UM Interval de referinta
LDH
Ser, Vitros, spectrofotometrie
√ 915 U/L 313-618 U/L Test Rezultat UM Interval de referinta
CRP- proteina C reactiva
Ser, BN ProSpec, nefelometrie
0.386 mg/dL 0-0.3 mg/dL Test Rezultat UM Interval de referinta
Ag HBs
Ser, Alinity, chemiluminiscenta
0.38 NEGATIV 0-1 Negativ
Anti HCV
0.04 NEGATIV 0-1 Negativ
Anti CMV IgM
Ser, miniVidas, ELFA
0.01 NEGATIV <0.70 Negativ
0.70-0.90 Echivoc
>=0.90 Pozitiv
√
Anti CMV IgG
Ser, miniVidas, ELFA
21 POZITIV <4 UA/mL - Negativ
4-6 UA/mL - Echivoc
>=6 UA/mL - Pozitiv
Neutrofile% 57.6 % 50-70 %
Eozinofile% 2.8 % 0-6 %
Bazofile% 0.5 % 0-2 %
Limfocite% 30.6 % 25-40 %
Monocite% 8.5 % 1-10 %
Neutrofile# 4470 /µL 2000-7000 /µL
Eozinofile# 220 /µL 0-500 /µL
Bazofile# 40 /µL 0-200 /µL
Limfocite# 2380 /µL 1000-4000 /µL
Monocite# 660 /µL 0-800 /µL
Eritrocite 5.27 mil/uL 4.5-5.9 mil/µL
Hemoglobina 16.1 g/dL 13.5-17.8 g/dL
Hematocrit 44.6 % 40-52 %
MCV 84.6 fl 80-100 fl
MCH 30.6 pg 27-33 pg
MCHC 36.1 g/dL 32-36 g/dL
Trombocite (PLT) 234000 /µL 150000-400000 /µL
MPV 9.8 fl 7.5-12.5 fl
VSH 1h
Sange, SRS 20/II, Westergren automata
3 mm/h <=7 mm/h Test Rezultat UM Interval de referinta
Fibrinogen
Plasma citrat, STA Satellite, coagulometrie
344 mg/dL 200-400 mg/dL Test Rezultat UM Interval de referinta
LDH
Ser, Vitros, spectrofotometrie
√ 915 U/L 313-618 U/L Test Rezultat UM Interval de referinta
CRP- proteina C reactiva
Ser, BN ProSpec, nefelometrie
0.386 mg/dL 0-0.3 mg/dL Test Rezultat UM Interval de referinta
Ag HBs
0.38 NEGATIV 0-1 Negativ
Anti HCV
0.04 NEGATIV 0-1 Negativ
Anti CMV IgM
Ser, miniVidas, ELFA
0.01 NEGATIV <0.70 Negativ
0.70-0.90 Echivoc
>=0.90 Pozitiv
√
Anti CMV IgG
Ser, miniVidas, ELFA
21 POZITIV <4 UA/mL - Negativ
4-6 UA/mL - Echivoc
>=6 UA/mL - Pozitiv
Salut. Nu cred ca ar trebui sa te îngrijoreze prea mult
Valoarea crescuta nu e asa mare. Cu toate astea
Valoarea crescuta nu e asa mare. Cu toate astea
Fără sa vreau am postat pana sa termin ce aveam de scris. Am citit despre acel ldh. Probabil ca stilul tău de viata, odihna, mâncare, alcool, tutun, face ca acea analiza sa fie adevărată și ca ești mai expus infarctului, etc. Eu cre ca dacă o fac o sa fie de 5x mai mare. Una peste alta ești neinfectat. Cum e soția?
Salut, este bine intr-o luna i-a crescut imunitatea de la 27 la 615 diagnosticul de tbc inca nu se confirma, a luat 10 kg. Doctorita a spus desi e foarte bine ii se pare aproape incredibil evolutia ei. A stat 2 luni de zile internată în spital, la inceput a fost tratată pentru pneumonie, după o saptamana a început tratamentul arv, dar care ii la întrerupt pentru ca începuse să facă febra iarasi, a început un al tratament cu c-fort, nu a funcționat, după aceea un alt antibiotic la fel de puternic, tot asa nu a funcționat, din radiografii nu se vedea a fi un tbc, dar totusi a primit tratament pentru TBC, a funcționat o perioadă dupa care a primit iarasi tratamentul arv, a fost externata dupa care la 3 zile sa internat din nou, cu febra, ii sa pus diagnosticul de sindromul iris, a continuat tratamentul cu arv si tbc, doctorita era rezervată în privința ei, avea asa sida, tbc disiminat ganglionar si sindromul iris, dar totusi intr-o luna de zile si-a revenit sa îngrășat 10 kg si imunitatea i-a crescut de la 27 la 615. Acum sputele 7 la numar infirma diagnosticul de tbc, eu cred insa ca febra pe care o tot facea din cauza faptului ca imunitatea creștea brusc si corpul reactiona prin febra la virus. In fine ea este foarte bine acum
Salutare!
Desi am facut si un alt post, l-am citit si pe acesta si postez si aici in ideea de a primi mai multe raspunsuri, deoarece in ultimele cateva zile viata mea este un cosmar as putea spune.
Am facut greseala ca acum 5 saptamani si vreo 2-3 zile sa merg la o prostituata, care mi-a facut oral neprotejat si normal protejat. Apoi la ceva timp am aflat despre o cunostinta mai indepartata ca a fost diagnosticat cu hiv/sida, iar de atunci in mintea mea a inceput calvarul, ca sa zic asa.
La 4 saptamani de la incident, am facut analizele si pt HIV si pt sifilis si am primit urmatoarele rezultate:
- Syphilis EIA Ac. total Anti TP - negativ
- HIV 1/2 Ag/Ab - negativ
Apoi, imediat dupa recoltarea probelor, am observat o candidoza genitala (nu foarte severa, acum mai bine de 4 ani avand si mai severa ) si considerandu-ma bolnav si citind pe internet ca sifilis poate fi tratat cu doxiciclina, am luat timp de vreo 5 zile cate 2 pastile de doxiciclina 100mg pe zi. Apoi cum ziceam, la vreo 3-4 zile am observat si limba alba, si va dati seama panica si anxietatea si mai mare, asadar am intrerupt doxiciclina si am ineput sa iau nistatina si am luat si o pastila de fluconazol, si am mers sa ma testez iar.
La 5 saptamani si o zi de la incident, am facut la bioclinica din nou testele, dimineata pe nemancate si nebaute:
- Test screening HIV1/HIV2 (Ac. + Ag. p24) (ser, CMIA) - negativ
- Syphilis RPR (ser, Aglutinare) - negativ
- Syphilis TPHA (ser, Hemaglutinare pasiva) - negativ
Acum am cateva intrebari care ma macina pe interior, incat nu stiu cat o sa mai rezist cu psihicul.
1. Din ce am citit pe acest forum, sunt acele teste de generatia a4a, care ar putea detectaprezenta HIV dupa 4-6 saptamani. Daca cel de al 2 lea test, facut la bioclinica, pare a fi unul de generatia a4a, primul test facut de mine (HIV 1/2 Ag/Ab - negativ) este tot de generatia a4a? (nu imi dau seama din denumire)
2. Daca la primul test nu luasem medicamente, atunci cand l-am facut pe al2ea, eram sub tratament (ultima oara luasem cu o seara inainte) ar putea acele medicamente sa influenteze rezultatele testelor?
3.As vrea ca la 6 saptamani sa merg si la synevo sa fac testul, si apoi la 3 luni sa fac iar. Avand in vedere ca testele la 4 si la 5 saptamani au fost negative, cat de "corecte" sunt rezultatele? Exista o probabilitate mare sau mica ca cele de la 6 saptmani, si la 3 luni sa aiba alt rezultat?
Desi am facut si un alt post, l-am citit si pe acesta si postez si aici in ideea de a primi mai multe raspunsuri, deoarece in ultimele cateva zile viata mea este un cosmar as putea spune.
Am facut greseala ca acum 5 saptamani si vreo 2-3 zile sa merg la o prostituata, care mi-a facut oral neprotejat si normal protejat. Apoi la ceva timp am aflat despre o cunostinta mai indepartata ca a fost diagnosticat cu hiv/sida, iar de atunci in mintea mea a inceput calvarul, ca sa zic asa.
La 4 saptamani de la incident, am facut analizele si pt HIV si pt sifilis si am primit urmatoarele rezultate:
- Syphilis EIA Ac. total Anti TP - negativ
- HIV 1/2 Ag/Ab - negativ
Apoi, imediat dupa recoltarea probelor, am observat o candidoza genitala (nu foarte severa, acum mai bine de 4 ani avand si mai severa ) si considerandu-ma bolnav si citind pe internet ca sifilis poate fi tratat cu doxiciclina, am luat timp de vreo 5 zile cate 2 pastile de doxiciclina 100mg pe zi. Apoi cum ziceam, la vreo 3-4 zile am observat si limba alba, si va dati seama panica si anxietatea si mai mare, asadar am intrerupt doxiciclina si am ineput sa iau nistatina si am luat si o pastila de fluconazol, si am mers sa ma testez iar.
La 5 saptamani si o zi de la incident, am facut la bioclinica din nou testele, dimineata pe nemancate si nebaute:
- Test screening HIV1/HIV2 (Ac. + Ag. p24) (ser, CMIA) - negativ
- Syphilis RPR (ser, Aglutinare) - negativ
- Syphilis TPHA (ser, Hemaglutinare pasiva) - negativ
Acum am cateva intrebari care ma macina pe interior, incat nu stiu cat o sa mai rezist cu psihicul.
1. Din ce am citit pe acest forum, sunt acele teste de generatia a4a, care ar putea detectaprezenta HIV dupa 4-6 saptamani. Daca cel de al 2 lea test, facut la bioclinica, pare a fi unul de generatia a4a, primul test facut de mine (HIV 1/2 Ag/Ab - negativ) este tot de generatia a4a? (nu imi dau seama din denumire)
2. Daca la primul test nu luasem medicamente, atunci cand l-am facut pe al2ea, eram sub tratament (ultima oara luasem cu o seara inainte) ar putea acele medicamente sa influenteze rezultatele testelor?
3.As vrea ca la 6 saptamani sa merg si la synevo sa fac testul, si apoi la 3 luni sa fac iar. Avand in vedere ca testele la 4 si la 5 saptamani au fost negative, cat de "corecte" sunt rezultatele? Exista o probabilitate mare sau mica ca cele de la 6 saptmani, si la 3 luni sa aiba alt rezultat?
Salutare si bine ai venit in clubul nostru.Eu spun sa te calmezi ca daca stai cu stres mai rau iti faci.
1. Nu toate prostituatele au hiv
2. Su t cupluri pe site in care el are ea nu si invers...ea are si el nu.
3. Daca ai sti ce simptome aveam eu la 5 sapt si cate.si am 7 teste negative...ultumul la 1 an.si inca mai am simptome.
4. Bioclinica foloseste teste de gen a 4 a cu antigena p24.Din cate am inteles p24 exista in teatul de gen a 4 a.In cel de gen a 3 a nu.
Ac/ag asta inseamna anticorpi/antigena
Sunt teste ce se pot pozitiva incepand cu ziua 28 de la.presupusa infectie.
Daca l 4 saptamani(28 zile) a fost negativ...urmatorul negativ esti pe drumul cel bun.nu prea wxista sanse sa se pozitiveze la 3 luni.
Important e sa ti pastrezi calmul.si sa faci sex numai cu prezervativ.
1. Nu toate prostituatele au hiv
2. Su t cupluri pe site in care el are ea nu si invers...ea are si el nu.
3. Daca ai sti ce simptome aveam eu la 5 sapt si cate.si am 7 teste negative...ultumul la 1 an.si inca mai am simptome.
4. Bioclinica foloseste teste de gen a 4 a cu antigena p24.Din cate am inteles p24 exista in teatul de gen a 4 a.In cel de gen a 3 a nu.
Ac/ag asta inseamna anticorpi/antigena
Sunt teste ce se pot pozitiva incepand cu ziua 28 de la.presupusa infectie.
Daca l 4 saptamani(28 zile) a fost negativ...urmatorul negativ esti pe drumul cel bun.nu prea wxista sanse sa se pozitiveze la 3 luni.
Important e sa ti pastrezi calmul.si sa faci sex numai cu prezervativ.
Eu la 45 de zile mi am facut testele pt toate BTS.hepatite.sifilis.herpes 1 si 2...etc
Daca esti din Buc mergi si la CDT Victor Babes la medic infectionist sa ti dea ce analize sa faci si nu mai lua medicamente asa de capul tau.
Daca esti din Buc mergi si la CDT Victor Babes la medic infectionist sa ti dea ce analize sa faci si nu mai lua medicamente asa de capul tau.
Mersi de raspuns Carlos.
1. Stiu ca nu toate prostituatele au hiv, in plus asta la care am fost eu e de pe site, nu de pe centura, iar actul oral nu a durat foarte mult fara prezervativ, deoarece la un moment dat a pus prezervativul.
2. Asa este si in cazul acelei cunostinte, el are, ea a fost testata si a iesit negativ.
3. Ca si simptome am doar faza cu candidoza genitala si aia bucala, si din ce poze am vazut pe net, nu par in stare grava (acum aproape ca s-au tratat), dar tind sa cred ca au aparut de la doxiciclina. Am mai observat o usoara scadere in greutate, gen 1-2 kg, si asta cred ca e din cauza lipsei poftei de mancare, faptul ca nu pot sa dorm si cosmarurile cred ca sunt provocate de stres-ul meu, deoarece sunt genul de om care se consuma foarte mult... gen azi noapte nu prea am dormit.
4. Da, asa scrie si pe site-ul lor, ca este test de generatia a4a. Oricum peste o saptamana, cand vor fi 6 saptamani de la incident voi merge si la synevo sa fac testul.
Nu sunt din bucuresti, iar medicamentele le-am luat la indicatiile farmacistului.
Sunt inca un pic stresat deoarece, sunt un fraier si regret ec am facut, ma mustra si constiinta ca am facut una ca asta, mai ales ca in ultima vreme sotia tot zice sa ne extindem familia cu pitici.
1. Stiu ca nu toate prostituatele au hiv, in plus asta la care am fost eu e de pe site, nu de pe centura, iar actul oral nu a durat foarte mult fara prezervativ, deoarece la un moment dat a pus prezervativul.
2. Asa este si in cazul acelei cunostinte, el are, ea a fost testata si a iesit negativ.
3. Ca si simptome am doar faza cu candidoza genitala si aia bucala, si din ce poze am vazut pe net, nu par in stare grava (acum aproape ca s-au tratat), dar tind sa cred ca au aparut de la doxiciclina. Am mai observat o usoara scadere in greutate, gen 1-2 kg, si asta cred ca e din cauza lipsei poftei de mancare, faptul ca nu pot sa dorm si cosmarurile cred ca sunt provocate de stres-ul meu, deoarece sunt genul de om care se consuma foarte mult... gen azi noapte nu prea am dormit.
4. Da, asa scrie si pe site-ul lor, ca este test de generatia a4a. Oricum peste o saptamana, cand vor fi 6 saptamani de la incident voi merge si la synevo sa fac testul.
Nu sunt din bucuresti, iar medicamentele le-am luat la indicatiile farmacistului.
Sunt inca un pic stresat deoarece, sunt un fraier si regret ec am facut, ma mustra si constiinta ca am facut una ca asta, mai ales ca in ultima vreme sotia tot zice sa ne extindem familia cu pitici.
După fix 13 luni Astăzi am primit rezultatul testului care a fost negativ. Sper sa ma liniștesc și sa scap de simptome care eu cred ca sunt datorate stresului și Nopților nedormite. Va doresc tuturor sănătate și fiți foarte atenți deoarce o plăcere de câteva minute ne poate costa foarte scump. Dacă aveți întrebări scrieți mi in privat.
La un an și 8 luni eram negativ. În urma cu 2 sapt m au durut umerii și mușchii gatului groaznic. M a ținut vreo săptămână după care am început cu o tuse mai mult seaca decât cu mucus. În primele zile erau dese episoadele de tuse acuma sunt mult mai rare dar sunt. Am o afta în cerul gurii de 2 sapt și tot de atunci dacă strâng din dinți am o se zatie ciudata de durere.
numai noi 2 am ramas...poate om fi nebuni sau paranoicisau.paote chiar avem ceva
Si eu pana la un an 8 teste negative ultimul am facut un autotest la un an si 4 luni tot negativ.simptome tot mai am.si am fost la un eco pt ca ma dor inghinali la axila si gat.si mia gasit 2 la gat si 2 axiali inflamati.nu stiu ce sa mai zic ei zic nai nimik dar apar ganglioni astea si care persista de un an si
Salutare!
La 6 saptamani (42 de zile) am facut testul la Synevo - Anti - HIV 1+2 (Ser / electrochemiluminiscenta (HIV combi)) - negativ
La 8 saptamani (56 de zile) am facut testul la Bioclinica - Test screening HIV1/HIV2 (Ac. + Ag. p24) (ser, CMIA) - negativ
La 11 saptamani fara o zi (76 de zile) am facut testul la Synevo - Anti - HIV 1+2 (Ser / electrochemiluminiscenta (HIV combi)) - negativ
Chiar dupa ce am facut ultimul test, am vorbit cu doctorul de laborator de la Synevo si i-am spus patania mea si mi-a spus urmatoarele: transmiterea prin sex oral facut de femeie barbatului este foarte mica, mai putin de 1%, deoarece prin saliva se transmite greu virusul, si in plus pentru a se transmite trebuie ca partenera sa aiba leziuni in gura, iar barbatul pe penis. In plus a mai zis ca in toata experienta ei (si este vorba despre o doamna doctor de peste 50 de ani, deci are ceva experienta), nu a intalnit niciun caz care sa fie negativ la 6 / 8 saptamani, si mai apoi sa se pozitiveze, dar totusi pentru linistea mea sufleteasca sa ma testez si la 3 luni. Despre simptome a zis sa nu le bag in seama.
In concluzie, eu ma consider HIV-negativ, desi nu sunt sigur daca ma voi mai testa sau nu peste 2 saptamani (cand vor fi exact 90 de zile de la incident), cu siguranta ma voi testa peste 1-2 luni cand voi merge sa donez sange (donez de regula de 1-2 ori pe an). Cat despre simptome, mai am un mic disconfort in gat si senzatia de nas infundat, dar le pun pe seama unei raceli netratate sau a unei sinuzite (am mai avut probleme) sau a unei rinite cronice.
La 6 saptamani (42 de zile) am facut testul la Synevo - Anti - HIV 1+2 (Ser / electrochemiluminiscenta (HIV combi)) - negativ
La 8 saptamani (56 de zile) am facut testul la Bioclinica - Test screening HIV1/HIV2 (Ac. + Ag. p24) (ser, CMIA) - negativ
La 11 saptamani fara o zi (76 de zile) am facut testul la Synevo - Anti - HIV 1+2 (Ser / electrochemiluminiscenta (HIV combi)) - negativ
Chiar dupa ce am facut ultimul test, am vorbit cu doctorul de laborator de la Synevo si i-am spus patania mea si mi-a spus urmatoarele: transmiterea prin sex oral facut de femeie barbatului este foarte mica, mai putin de 1%, deoarece prin saliva se transmite greu virusul, si in plus pentru a se transmite trebuie ca partenera sa aiba leziuni in gura, iar barbatul pe penis. In plus a mai zis ca in toata experienta ei (si este vorba despre o doamna doctor de peste 50 de ani, deci are ceva experienta), nu a intalnit niciun caz care sa fie negativ la 6 / 8 saptamani, si mai apoi sa se pozitiveze, dar totusi pentru linistea mea sufleteasca sa ma testez si la 3 luni. Despre simptome a zis sa nu le bag in seama.
In concluzie, eu ma consider HIV-negativ, desi nu sunt sigur daca ma voi mai testa sau nu peste 2 saptamani (cand vor fi exact 90 de zile de la incident), cu siguranta ma voi testa peste 1-2 luni cand voi merge sa donez sange (donez de regula de 1-2 ori pe an). Cat despre simptome, mai am un mic disconfort in gat si senzatia de nas infundat, dar le pun pe seama unei raceli netratate sau a unei sinuzite (am mai avut probleme) sau a unei rinite cronice.
hei lume.cum e vremea in sufletele voastre?cum stati cu simptomele...cu frica de hiv?
Au trecut la mine 6 luni, dintre care am stat in liniste 4 luni, iar acum mi-au iesit niște bubițe pe maine destul de tari...mi a revenit stresul și simt ușoare dureri ale corpului... îmi este groaza sa refac analizele, ținând cont ca la 2 luni a iesit negativ.
mergi si fa un test sa te calmezi.Eu am facut si la 1...2...4..5..6...8...10...12 luni si aveam dureri musculare groaznice.ganglioni inflamati...mancarimi genitale limba crapata...gura uscata.etc
si acum mai am gura uscata...ganglionii inflamati la gat, , , , subbrat si inghinal...dar si la 1 an testele au fost negative
Si pana la urma ce mai putem face in caz de.timpul nu il putem intoarce.
Mergi la test pt linistea ta...o sa fie bine.Undeva...intr un colt intunecat al creierului teama de hiv nu va disparea niciodata.
Am fost la infectionist cand aveam vreo 1 an si 6.7 luni de la eveniment.Nu m a lasat sa mai fac teste serologice de bts...hiv.a spus ca le fac degeaba si ca ar tbui sa merg la un psiholog daca nu pot trece peste teama asta.
Mergi la tesst si scrie rezultatul sa ne bucuram impreuna
si acum mai am gura uscata...ganglionii inflamati la gat, , , , subbrat si inghinal...dar si la 1 an testele au fost negative
Si pana la urma ce mai putem face in caz de.timpul nu il putem intoarce.
Mergi la test pt linistea ta...o sa fie bine.Undeva...intr un colt intunecat al creierului teama de hiv nu va disparea niciodata.
Am fost la infectionist cand aveam vreo 1 an si 6.7 luni de la eveniment.Nu m a lasat sa mai fac teste serologice de bts...hiv.a spus ca le fac degeaba si ca ar tbui sa merg la un psiholog daca nu pot trece peste teama asta.
Mergi la tesst si scrie rezultatul sa ne bucuram impreuna
Se pare ca am exact aceleași înțepături ale articulațiilor ca acum 5 luni, nu îmi vine sa cred, iar bubitele nu îmi trec de pe mâini, mischii parca se contracta pe mine, nu pot sa cred ca astea au apărut intr-o zi din senin, exact la 6 luni, nu am curajul sa merg sa aflu adevarul.
poate fi o raceala.un virus.dupa cum spun cartile daca la 28 zile negativ la 3 luni slabe sanse.la 6 luni doar cei bolnavi de boli cronice care le au distrus sitemul imnitar
DECI.MERGI SI FACI TESTUL.O SA FIE NEGATIV.SI TI VEZI INAINTE DE VIATA
DECI.MERGI SI FACI TESTUL.O SA FIE NEGATIV.SI TI VEZI INAINTE DE VIATA
Trebuie sa mai astept, urmează ziua mea de nastere, urmează un Teambuilding, nu pot merge in următoarele 3 saptamani, nu vreau sa îmi distrug ziele astea.trebuie sa ma macin așteptând.
gresit.Mergi si fa testul sa scapi de griji.O sa fie bine.MERGI LA TEST.decat cu stresul pe cap mai bine fara
Buna tuturor!
Va rog sa imi dati si mie un raspuns, ca sunt la pamant!!
Chiar de 1 mai, am avut un incident (s-a rupt prezervativul in timpul unui actsexual cu o persoana mai promiscua). De atunci, am facut testari de cateva ori pentru HIV (la 4 saptamani, 8, 12 si nimic), inclusiv ARN - la Bioclinica - negative
Acum, la 6 luni aproape, am facut niste analize de sange la 2 laboaratoare diferite:
REZULTATE INTERVAL BIOLOGIC DE REFERINTA / UM
11. Testare HIV -Ser
< 0.05 < 1: Negativ
> 1: Pozitiv
Parametru analizat ** Valoarea obţinută Valori biologice de referinţă U.M.
AV006 HIV Ag./Ac. (1+2) R1, L1, M2, A6 0.16 NEGATIV: < 1, 00 POZITIV: > 1, 00
La prima testare, rezultatul este <0.005, pozitiv fiind >1.
La testarea facuta la alt laborator, rezultatul este 0.16, pozitiv fiind >1.00
Ce poate fi??
Va rog sa imi dati si mie un raspuns, ca sunt la pamant!!
Chiar de 1 mai, am avut un incident (s-a rupt prezervativul in timpul unui actsexual cu o persoana mai promiscua). De atunci, am facut testari de cateva ori pentru HIV (la 4 saptamani, 8, 12 si nimic), inclusiv ARN - la Bioclinica - negative
Acum, la 6 luni aproape, am facut niste analize de sange la 2 laboaratoare diferite:
REZULTATE INTERVAL BIOLOGIC DE REFERINTA / UM
11. Testare HIV -Ser
< 0.05 < 1: Negativ
> 1: Pozitiv
Parametru analizat ** Valoarea obţinută Valori biologice de referinţă U.M.
AV006 HIV Ag./Ac. (1+2) R1, L1, M2, A6 0.16 NEGATIV: < 1, 00 POZITIV: > 1, 00
La prima testare, rezultatul este <0.005, pozitiv fiind >1.
La testarea facuta la alt laborator, rezultatul este 0.16, pozitiv fiind >1.00
Ce poate fi??
Lotharm nu ai nimic nu te speria nu ai hiv esti negativ
Salut pe toti cei vechi si cei noi
Vad ca vin comfrati noi care nu prea stiu cum sta treaba
Pai sa le spunem.
Fratilor faceti un test hiv synevo gen 4 la 3 luni de la ultima posibila infectare si daca e negativ ai terminat pentru ca e concludent 100%
Si nu va mai speriati de hiv ca nu e ce a fost in anii 80-90
Acum sunt medicamente foarte puternice si gratuite.
Si in curand in aproximativ 3-4 ani intra o injectie pe pîata care se ia de 2 ori pe ani si care blocheaza virusul.
Asa ca sa stiti ca nu mai e ce a fost. Deci nu muriti de hiv.
Asa ca si eu am fost candva fricos ca si voi dar am trecut peste
Vad ca vin comfrati noi care nu prea stiu cum sta treaba
Pai sa le spunem.
Fratilor faceti un test hiv synevo gen 4 la 3 luni de la ultima posibila infectare si daca e negativ ai terminat pentru ca e concludent 100%
Si nu va mai speriati de hiv ca nu e ce a fost in anii 80-90
Acum sunt medicamente foarte puternice si gratuite.
Si in curand in aproximativ 3-4 ani intra o injectie pe pîata care se ia de 2 ori pe ani si care blocheaza virusul.
Asa ca sa stiti ca nu mai e ce a fost. Deci nu muriti de hiv.
Asa ca si eu am fost candva fricos ca si voi dar am trecut peste
Salut lotharm
Eu si eu2017 avem 2 ani de când ne luptam cu simptome, ganglioni inflamați si multe altele. Cu toate acestea rezultatele au fost întotdeauna negative sau nedetectabile. Conform teoriei hiv 1 e un lentovirus dar foarte agresiv la debut. Normal nu are cum sa treacă 3, 4 săptămâni si sa nu fi depistat cu un test de gen4. Sa nu mai vorbim de ARN. Cu asta la o săptămână deja se stie. Analizele făcute prea des pe lângă ca financiar te golesc de bani, nu ajuta psihicul deloc. Faci eventual la 6 luni si gata. Si asta vreo 2 ani după care faci anual. Cum zice si donato. Dacă intradevar si eu si tu si eu2017 am avea hiv, ce am face? Simplu. Ne continuam viata si luptam pentru fiecare minut trăit pe pământ. Crede ma ca sunt copii de 6 ani cu leucemie. Hivul pana una alta iti da o sansa la viata.
Eu si eu2017 avem 2 ani de când ne luptam cu simptome, ganglioni inflamați si multe altele. Cu toate acestea rezultatele au fost întotdeauna negative sau nedetectabile. Conform teoriei hiv 1 e un lentovirus dar foarte agresiv la debut. Normal nu are cum sa treacă 3, 4 săptămâni si sa nu fi depistat cu un test de gen4. Sa nu mai vorbim de ARN. Cu asta la o săptămână deja se stie. Analizele făcute prea des pe lângă ca financiar te golesc de bani, nu ajuta psihicul deloc. Faci eventual la 6 luni si gata. Si asta vreo 2 ani după care faci anual. Cum zice si donato. Dacă intradevar si eu si tu si eu2017 am avea hiv, ce am face? Simplu. Ne continuam viata si luptam pentru fiecare minut trăit pe pământ. Crede ma ca sunt copii de 6 ani cu leucemie. Hivul pana una alta iti da o sansa la viata.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1valabilitate analize
- 2Contact neprotejat: care este riscul?
- 5Gand obsesiv ca m-am infectat ci HIV
- 2Depistare HIV
- 0Testare HIV
- 5Fereastra imunologica hiv
- 1Hiv sau paranoia
- 1Hiv?
- 8Este posibil sa ma fi infectat cu HIV?
- 3Imi e frica de HIV
- 2Am nevoie de lămuriri - Sa mai repet testul HIV peste 1-2 luni?
- 2La o hemograma completa se depisteaza HIV?
- 2Ce simptome si cum se manifesta HIV?
- 6Intrebare ARN HIV-1 PCR
- 1HIV si caini/pisici
- 2Test HIV elisa
- 4Posibil HIV?
- 2Expunere HIV
Mai multe informații despre: HIV infectia cu HIV testul HIV testarea HIV
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: