Intrebare tratament HIV - test HIV
Doamne ajuta! sper sa fie bine la toata lumea... gandul ca ai putea avea asa ceva este ingrozitor. Numai cosmaruri si insomnii...
Nimeni nu merita sa treaca prin asa ceva...
Nimeni nu merita sa treaca prin asa ceva...
Ma bucur ca testul a fost negativ!
Sper sa fie la toti asa!
Eu inca mai am de asteptat..si da..gandurile te apasa..dar..mergem inainte..ca nu mai putem schimba trecutul.
Sper sa fie la toti asa!
Eu inca mai am de asteptat..si da..gandurile te apasa..dar..mergem inainte..ca nu mai putem schimba trecutul.
Totusi..care sunt sansele sa iei hiv de la un singur contact sexual?
Mentionez ca nu a ejaculat inauntru.
Ejacularea s-a produs dupa 10 minute (nici macar oral).
Adica, am avut contact sexual, apoi dupa 10 minute a ejaculat (manual).
Dar, tot caut pe diferite site-uri si sunt fel si fel de raspunsuri.
Nu stiu daca el are sau nu..din spusele lui nu are (s-a testat acum un an si ceva)..dar..stiind prin ce cercuri umbla..am unele indoieli.
Mentionez ca nu a ejaculat inauntru.
Ejacularea s-a produs dupa 10 minute (nici macar oral).
Adica, am avut contact sexual, apoi dupa 10 minute a ejaculat (manual).
Dar, tot caut pe diferite site-uri si sunt fel si fel de raspunsuri.
Nu stiu daca el are sau nu..din spusele lui nu are (s-a testat acum un an si ceva)..dar..stiind prin ce cercuri umbla..am unele indoieli.
Florina, la tine sansele sunt zero din punctul meu de vedere. E numai in capul tau. Pe bune, tipu ala nici macare nu are el. Eu nu inteleg de unde scorniti chestii dastea. Daca ai fi aflat ca el are era o treaba dar la tine sunt doar filme. Mai dai si banii degeaba pe teste.
Vreau sa fac analiza pentru gonoree
Panel boli cu transmitere sexuala RT-PCR 14 germeni in urina
(am mai facut-o o data acum 1 luna insa nu fusesera prima urina, am urinat la2 noaptea si apoi am recoltat urina de la ora 5, era destul de transparenta) mai da un rezultat concludent la peste 6 saptamani?
Eu am facut aceasta analiza abia la 10 zile...
In general, se recomanda ca testarea sa se faca dupa o perioada minima de la posibilul contact infectant, astfel:
Test HIV 1 ARN - 9-11 zile dupa expunerea potentiala.
Testare anticorpi HIV 1+2 - 1-3 luni dupa expunerea potentiala.
Testare herpes simplex tip 1 ai tip 2 - 4-6 saptamani dupa expunerea potentiala.
Testare Chlamydia - 1-5 zile dupa expunerea potentiala.
Testare gonoree - 2-6 zile dupa expunerea potentiala.
Testare Trichomonasis - 3-7 zile dupa expunerea potentiala.
Testare hepatita B - 6 saptamani dupa expunerea potentiala; virusul hepatic B poate fi detectat ocazional inca dupa 3 saptamani dupa expunere, totusi, pentru cele mai precise rezultate, se recomanda sa se faca testarea dupa 6 saptamani.
Testare hepatita C - 8-9 saptamani dupa expunerea potentiala.
Testare sifilis - 3-6 saptamani dupa expunerea potentiala.
se mai gasesc germeni in urina acum sau?
Panel boli cu transmitere sexuala RT-PCR 14 germeni in urina
(am mai facut-o o data acum 1 luna insa nu fusesera prima urina, am urinat la2 noaptea si apoi am recoltat urina de la ora 5, era destul de transparenta) mai da un rezultat concludent la peste 6 saptamani?
Eu am facut aceasta analiza abia la 10 zile...
In general, se recomanda ca testarea sa se faca dupa o perioada minima de la posibilul contact infectant, astfel:
Test HIV 1 ARN - 9-11 zile dupa expunerea potentiala.
Testare anticorpi HIV 1+2 - 1-3 luni dupa expunerea potentiala.
Testare herpes simplex tip 1 ai tip 2 - 4-6 saptamani dupa expunerea potentiala.
Testare Chlamydia - 1-5 zile dupa expunerea potentiala.
Testare gonoree - 2-6 zile dupa expunerea potentiala.
Testare Trichomonasis - 3-7 zile dupa expunerea potentiala.
Testare hepatita B - 6 saptamani dupa expunerea potentiala; virusul hepatic B poate fi detectat ocazional inca dupa 3 saptamani dupa expunere, totusi, pentru cele mai precise rezultate, se recomanda sa se faca testarea dupa 6 saptamani.
Testare hepatita C - 8-9 saptamani dupa expunerea potentiala.
Testare sifilis - 3-6 saptamani dupa expunerea potentiala.
se mai gasesc germeni in urina acum sau?
Voi cunoasteti vreun caz in care la 4-5 saptamani sa fi fost testat negativ cu teste de generatia a 4 ag/ac si intr-un final sa fie pozitivi?
Cu ani in urma au existat cateva cazuri testate la 4 saptamani in Germania care s-au dovedit a fi fals negative. Din ce imi amintesc din acel studiu totusi era vorba despre consumatori de droguri tari (ceea ce se considera a fi influentat rezultatul prin afectarea sistemului imunitar). De asemenea in toate acele cazuri a fost vorba de HIV 2.
Totusi eu nu stiu vreun pacient sau vreun coleg care sa fi avut vreun pacient testat fals negativ dupa 4 saptamani cu Ab/Ag gen 4. Cu toate acestea am recomandat mereu 6 saptamani.
Totusi eu nu stiu vreun pacient sau vreun coleg care sa fi avut vreun pacient testat fals negativ dupa 4 saptamani cu Ab/Ag gen 4. Cu toate acestea am recomandat mereu 6 saptamani.
dar vad ca au mai fost oameni care au fost negativi si au avut simptomul asta de dureri musculare si articulare si slabiciune in membre.
doar hiv ul poate da simptomele astea sau poate fi de la axietate si lipsa somnului sau alt bts? cumva din cauza faptului ca muschii stau incordati chiar si atunci cand dormi pentru ca ai somn fragmentat?
Incerc sa caut explicatii..
doar hiv ul poate da simptomele astea sau poate fi de la axietate si lipsa somnului sau alt bts? cumva din cauza faptului ca muschii stau incordati chiar si atunci cand dormi pentru ca ai somn fragmentat?
Incerc sa caut explicatii..
sau foliculita este asociata doar cu hiv ul?
adica chiar si cu teste negative daca stai sa te uiti la simptome... nu iti mai vine sa mai dormi
adica chiar si cu teste negative daca stai sa te uiti la simptome... nu iti mai vine sa mai dormi
Si eu ma alătur grupului de persoane cu "probleme psihice" si poate reusesc prin povestea mea sa va fac sa intelegeti ca noi cei care "nu avem hiv dar parca ni l am dori", nu suntem bolnavi închipuiți. Nu vreau sa vorbesc despre cum s a intamplat, despre acel "vom" care am toată convingerea că știe ce are dar neagă că ar avea ceva, spun doar ca totul a început acum 2 ani cu o răceală ușoară, urmata de o vaginita de care nu am scapat nici azi, și probabil nici nu o sa scap până nu se află de ce "problema psihică" sufăr, dereglare de ciclu menstrual, dureri articulare, herpes bucal (mi au iesit continuu timp de 2 luni, urina închisă la culoare, ganglioni limfatici durerosi, înțepături in coapse, candidoza orala, căderea părului iar mai nou si unghiile s au subțiat. Am făcut tot felul de analize si tratamente cu antibiotice, singurul rezultat fiind un ficat obosit. Am facut 7 teste hiv, ultimul la un an de la incident.
Ok, până în momentul asta par si eu bolnavă psihic (totusi nu m am gandit ca as avea hiv si apoi au venit simptomele, ci invers, simptomele au fost cele care mi au dat de gandit), dar la o lună după incidentul asta am cunoscut un barbat cu care sunt in relatie si acum. La momentul ala nu bănuiam macar ca as avea vreo problema de sanatate, aveam vaginita de care credeam ca o sa scap, doar ca la scurt timp lui i a apărut pe penis o pată rosie de care nu a scăpat, au început să l doară ganglionii, dureri articulare si transpirații excesive nocturne. A facut test hiv împreună cu alte analize si este perfect sanatos.
Deci cine poate sa mi raspunda cum problema mea psihică, i a transmis si lui niste simptome, el neștiind nimic despre drama pe care eu o trăiesc.
Nu vreau sa supăr pe nimeni pe aici, vreau doar sa se inteleaga ca imi doresc sa stiu cu ce ma confrunt, sa gasesc raspuns la ce mi se întâmplă de 2 ani, fie el chiar si hiv.
Ok, până în momentul asta par si eu bolnavă psihic (totusi nu m am gandit ca as avea hiv si apoi au venit simptomele, ci invers, simptomele au fost cele care mi au dat de gandit), dar la o lună după incidentul asta am cunoscut un barbat cu care sunt in relatie si acum. La momentul ala nu bănuiam macar ca as avea vreo problema de sanatate, aveam vaginita de care credeam ca o sa scap, doar ca la scurt timp lui i a apărut pe penis o pată rosie de care nu a scăpat, au început să l doară ganglionii, dureri articulare si transpirații excesive nocturne. A facut test hiv împreună cu alte analize si este perfect sanatos.
Deci cine poate sa mi raspunda cum problema mea psihică, i a transmis si lui niste simptome, el neștiind nimic despre drama pe care eu o trăiesc.
Nu vreau sa supăr pe nimeni pe aici, vreau doar sa se inteleaga ca imi doresc sa stiu cu ce ma confrunt, sa gasesc raspuns la ce mi se întâmplă de 2 ani, fie el chiar si hiv.
Cu siguranta vizita la un generalist si analize va vor ajuta pe amandoi sa aflati de ce anume suferiti. Deja ai exclus posibilitatea de a avea HIV, felicitari.
Larry frate se înmulțesc cazurile apar noi și noi cazuri eu zic sa te oprești cu chestiile psihice și să asculți daca vrei cu adevărat să ajuti
Dacă Oameni ar învăța să asculte, sa se uite în jurul lor și să nu creadă că ei le știu pe toate, lumea ar fi altfel
Eu iti dau un sfat medical corect. Daca vrei sa il asculti bine, daca nu te poti plange in continuare de ce nu ai. Ai facut test HIV si e negativ, nu ai HIV. Ai altceva. Ce? Nu iti va putea niciun doctor spune pe un forum. Din pacate la facultate nu ne invata sa ghicim in globul de cristal. Analizele sunt cele care iti spun ce ai.
Poi nu mai am.ce analize sa fac crede-mă le-am făcut pe toate care mi le-au recomandat medici ți le și trimit daca vrei că sa crezi
Larry Z, daca esti medic, esti ca majoritatea, superficial si exact cum spune Boloboc, nu stiti sa ascultați, cand nu înțelegeți ce se intampla, va este cel mai la indemana sa prescrieti niste antidepresive sau sa dati niste trimteri unde se întâmplă la fel...nimic. Am fost la infectionisti, generalisti, ginecologi, orl-isti. Am spus in mesajul anterior, am ficatul bucăți si atat
Larry sa ne înțelegem eu nu zic că ce-a ce ști sau ce ai învățat nu ar fi adevărat eu îți spun problemele noastre și crede-mă nu sunt pshihice
Dacă vrei să ajuți ascultane și poate reușim ceva avem nevoie de ajutorul u
Dar dacă și u ne spui că totul pleacă din cap totul se ruineaza
Salutare tuturor, vreau sa va ajut cu niște probleme trăite de mine anul trecut când am crezut ca poate am Hiv.
1. Foliculita- sunt șofer de tir, stau mult jos și după ce ma ridic ma pun în pat. Foliculita se manifesta în zonele unde nu este mișcare + hainele strâmte. În ziua de azi 80% din îmbrăcăminte este strâmtă pe corp.
2. Ganglioni la gat. Aveam niște dureri de ureche și îmi ieșise în partea stângă a gâtului un ganglioni care mi-a dat stres maxim. Am făcut teste hiv, analize peste analize, nici nu o sa ghiciți. Într-o seară am descoperit o măsea maronie în gură și am zis sa merg la dentist. Medicul stomatolog ma trimis sa îmi fac o rază la dinți. Ghici ce?! Măseaua aia maronie era sănătoasă doar ca se schimbase culoarea de la țigări și mâncare proastă, în schimb aveam ambele masele de minte de sus stânga/dreapta caritate și terminate dar nu mă dureau. Am scos măseaua de minte, a dispărut ganglionul și durerile de cap și de urechi.
3. Cum am menționat sunt șofer de tir, stau jos mereu și mai mereu cu geamul deschis puțin pentru ca fumez. După 8 ani de tir sunt terminat de dureri de muschi de picioare doar din cauza curentului. Inclusiv când merg cu mașina a 2 zii ma doare puțin piciorul stâng sau toată partea stânga a corpului. Plus durerile de muschi de la frig pentru că nu mai avem 16 ani sa putem trece prun zid și ies 3 vânătăi. Toate prostiile și loviturile din copilărie ale mușchilor sau a membrelor în timp ce avansam în viata încep sa iasă la suprafață.
4. Anxietatea. De la anxietate pot sa jur ca am avut următoarele simptome. Amețeală, frică de faptul ca o sa mor, frică de faptul ca am boli terminale, diaree, dureri de cap și dureri musculare/articulare. Cel mai bun exemplu este de acum o săptămână când eram speriat ca poate iar am hiv. Ghici ce, am stat toată ziua cu ochii pe rezultat și în 2 zile nu am mai avut nimic.
5. Sedentarismul și autosugestia. Dacă stai toată ziua singur între pereți și îți repeți constant în capul tău ca ai hiv ai hiv în 2 zile ești terminat psihic ( din propria experiență).
6. Am căzut acum o luna în timp ce îmi căram lemne pentru foc și acum ma doare spatele bazinul, și de acolo pleacă și dureri pe picioare. Ce fac ma întorc iar cu gândul la hiv?
7. Am un unchi care iau apărut 3 ganglionu la gât și dureri. Este donator de sânge din 4 în 4 luni. A fost timp de 1 an și a făcut toate analizele constant inclusiv hiv. Și-anual băgat și fire cu camere pe nas la medici să i se examineze ganglionii. Pana la urma sa dus la Timișoara sa operat și ia scos.
Acum când am făcut testul hiv la Synevo în Severin, pentru că eu sunt din Drobeta-Turnu Severin, doamnele de acolo mi-au zis dacă o sa vin toată ziua ca un tip, săi zicem Vasile ca nu i-am reținut numele. Vasile merge de 5 ani din 3 în 3 luni spunând ca are hiv. De 5 ani testele sunt negative, inclusiv teste făcute de Vasile în Germania. Mi-au povestit ca a ajuns și pe la spitalul de boli mintale din orașul nostru dar a ieșit și încă vine sa se testeze de hiv. Povestea cu el ar fii ca a avut o aventură cu o tipa, el fiind marinar iar după aventură tipa ia spus ca are hiv iar de atunci Vasile crede ca are hiv după 5 ani de teste negative.
Nu va cunosc pe niciunul din voi și nu-mi permit să vă jignesc sau să-mi dau cu părerea despre ce simțiți și prin ce treceți dar nu orice înseamnă Hiv. Nu creste hiv pe toate gardurile, o vorbă mai veche.
Mai sus v-am prezentat un adevăr prin care am trecut eu și un membru apropiat al familie mele.
1. Foliculita- sunt șofer de tir, stau mult jos și după ce ma ridic ma pun în pat. Foliculita se manifesta în zonele unde nu este mișcare + hainele strâmte. În ziua de azi 80% din îmbrăcăminte este strâmtă pe corp.
2. Ganglioni la gat. Aveam niște dureri de ureche și îmi ieșise în partea stângă a gâtului un ganglioni care mi-a dat stres maxim. Am făcut teste hiv, analize peste analize, nici nu o sa ghiciți. Într-o seară am descoperit o măsea maronie în gură și am zis sa merg la dentist. Medicul stomatolog ma trimis sa îmi fac o rază la dinți. Ghici ce?! Măseaua aia maronie era sănătoasă doar ca se schimbase culoarea de la țigări și mâncare proastă, în schimb aveam ambele masele de minte de sus stânga/dreapta caritate și terminate dar nu mă dureau. Am scos măseaua de minte, a dispărut ganglionul și durerile de cap și de urechi.
3. Cum am menționat sunt șofer de tir, stau jos mereu și mai mereu cu geamul deschis puțin pentru ca fumez. După 8 ani de tir sunt terminat de dureri de muschi de picioare doar din cauza curentului. Inclusiv când merg cu mașina a 2 zii ma doare puțin piciorul stâng sau toată partea stânga a corpului. Plus durerile de muschi de la frig pentru că nu mai avem 16 ani sa putem trece prun zid și ies 3 vânătăi. Toate prostiile și loviturile din copilărie ale mușchilor sau a membrelor în timp ce avansam în viata încep sa iasă la suprafață.
4. Anxietatea. De la anxietate pot sa jur ca am avut următoarele simptome. Amețeală, frică de faptul ca o sa mor, frică de faptul ca am boli terminale, diaree, dureri de cap și dureri musculare/articulare. Cel mai bun exemplu este de acum o săptămână când eram speriat ca poate iar am hiv. Ghici ce, am stat toată ziua cu ochii pe rezultat și în 2 zile nu am mai avut nimic.
5. Sedentarismul și autosugestia. Dacă stai toată ziua singur între pereți și îți repeți constant în capul tău ca ai hiv ai hiv în 2 zile ești terminat psihic ( din propria experiență).
6. Am căzut acum o luna în timp ce îmi căram lemne pentru foc și acum ma doare spatele bazinul, și de acolo pleacă și dureri pe picioare. Ce fac ma întorc iar cu gândul la hiv?
7. Am un unchi care iau apărut 3 ganglionu la gât și dureri. Este donator de sânge din 4 în 4 luni. A fost timp de 1 an și a făcut toate analizele constant inclusiv hiv. Și-anual băgat și fire cu camere pe nas la medici să i se examineze ganglionii. Pana la urma sa dus la Timișoara sa operat și ia scos.
Acum când am făcut testul hiv la Synevo în Severin, pentru că eu sunt din Drobeta-Turnu Severin, doamnele de acolo mi-au zis dacă o sa vin toată ziua ca un tip, săi zicem Vasile ca nu i-am reținut numele. Vasile merge de 5 ani din 3 în 3 luni spunând ca are hiv. De 5 ani testele sunt negative, inclusiv teste făcute de Vasile în Germania. Mi-au povestit ca a ajuns și pe la spitalul de boli mintale din orașul nostru dar a ieșit și încă vine sa se testeze de hiv. Povestea cu el ar fii ca a avut o aventură cu o tipa, el fiind marinar iar după aventură tipa ia spus ca are hiv iar de atunci Vasile crede ca are hiv după 5 ani de teste negative.
Nu va cunosc pe niciunul din voi și nu-mi permit să vă jignesc sau să-mi dau cu părerea despre ce simțiți și prin ce treceți dar nu orice înseamnă Hiv. Nu creste hiv pe toate gardurile, o vorbă mai veche.
Mai sus v-am prezentat un adevăr prin care am trecut eu și un membru apropiat al familie mele.
Să vă dau cel mai bun exemplu. Când sunt plecat la muncă afară și sunt ocupat cu treburile de servici nu am nimic pentru ca am creierul ocupat. Când vin acasă și sunt liber și ma uit pe pereți încep sa ma gândesc la toate bolile de la Adam și Eva și încep și durerile musculare sau articulare și altele. Trageți voi concluzia.
Bah băieți lăsați aiurelile cu e in capu nostru voi auziți ce spune fata aia că partenerul ei are tot felul de dureri fara să știe nimic eu va zic sincer nu e nimic închipuit și Vasile are el dureri ceva de tot se testează că de nebun nu se duce el așa nu mai vb aiurea că așa citește unu și altu și zice e in capu meu se duce se culca cu alta și uite așa se răspândește peste tot sau doamna ferește moare că a crezut că e nebun
deci dureri articulare in tot corpul in urma unui contact sexual si totusi niciunul nu aveti nimic?
Dar mancarimi si altele ati avut?
eruptii cutanate?
Dar mancarimi si altele ati avut?
eruptii cutanate?
Da de toate herpesuri iritați dureri in gat erupti
ABC01, da, intr un timp imi ieșeau niste pete roșii pe față și pe corp care deveneau maronii după câteva zile. I am arătat si generalistului, LarryZ.
mi-e spre exemplu pe fund mi-au aparut multe iritatii fix acolo unde erau fire de par si de la mancarimi cred ca m-am scarpinat si au iesit 2 cosuri mai mari... cred ca asa le ies la toti daca se scarpina mult intr un loc.. Eu sper ca toti suntem doar paranoici si e lupta cu imaginatia noastra si cu anxietatea
Pana la urna toti o spun... simptome sau nu, doar testul poate confirma ceva
Pana la urna toti o spun... simptome sau nu, doar testul poate confirma ceva
ABC01, noi stim bine cand ceva se întâmplă în corpul nostru, ideea că sunt probleme psihice ne o inducem doar ca sa ne linistim cumva dar stim bine ca nu este asa. Am plâns o zi intreaga cand prietenul meu mi a spus ca se întâmplă ceva cu corpul lui, v am spus, el fara sa bănuie nimic despre problema asta. Nu pot sa scap de gândul că i am facut rau omului pe care îl iubesc, pe care daca l as fi cunoscut cu o lună înainte puteam sa ma bucur in totalitate de relația asta.
Mihaimtz, multumim pt toate explicațiile din testul ala lung, intentia ta este sa ne liniștești, dar stai putin si analizează, noi nu găsim niste explicații la simptomele noastre, am vrea asta. Am intrat pe forumul asta nu ca sa gasesc un raspuns pt ca sunt persoane pe aici care de 6 ani nu il gasesc, am intrat pt ca eram indignată cum toti, chiar si medic fiind, ne trimit la psihiatru.
Mi am îmbolnăvit prietenul iar el nu stie nimic, nu vreti sa înțelegeți!!?
Mi am îmbolnăvit prietenul iar el nu stie nimic, nu vreti sa înțelegeți!!?
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4daca ai HIV... mai poti scapa?
- 10cai de transmitere HIV
- 5test pt hiv sida si rezultatul a fost negativ cu valoarea 0.66 anul asta, anul trecut - 0, 39
- 6hiv - mare nelamurire
- 6Sunt speriat... ma macina gandul ca am HIV
- 8cat de mare este probabilitatea de infectie cu hiv a prietenei mele, eu fiind infectat de 3 ani
- 0Testarea HIV - film
- 4infectie cu hiv vreau un raspuns
- 1Testare HIV
- 5Fereastra imunologica hiv
- 44hiv sau paranoia?
- 1Rezultat hiv
- 23Posibil hiv test pozitiv gresit?
- 4Am sau nu hiv
- 18Eu am HIV sotia nu
- 4Hiv si sifilis
- 1Test HIV
- 6Testare hiv - transmitere HIV prin sex oral? (bts, transpiratii nocturne, dureri musculare si in gat
- 1Risc HIV masaj erotic
Mai multe informații despre: HIV infectia cu HIV testul HIV testarea HIV
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: