Intrebare tratament HIV - test HIV
Eu nu. Pot apare anticorpi mai tarziu? Tot nu sunt impacat si linistit la testul ala la 2 luni.
Parca acum mi se pare ca am si o candidoza si probleme gastrice am in continuare.
Parca acum mi se pare ca am si o candidoza si probleme gastrice am in continuare.
Sal. Nicxx. Te rog fi mai destept cel putin ca mine si gandeste. Indiferent ce se va intampla din pacate nu ai ce face. Daca va fi sa fi negativ, bravo, ai grija pe viitor dar daca se intampla sa fi pozitiv viata trebuie sa ia o schimbare si traiesti foarte bine si ca un hiv pozotiv. Nu ti umple, deteriora, creierul cu tampenii care nu te ajuta ci din contra iti fac numai rau. Deci concluzia. Esti negativ ai grija, esti pozitiv atunci cum toate se intampla cu un scop viata ta trebuie sa se schimbe. Daca cineva undeva voia sa murim, pateam un accident auto sau altceva si muream. Asa probabil planurile cu noi sunt altele. Capul sus.
Bine punctat euchiareu.Pb e ca daca esti negativ(asa ca tine)si stai in stres...dai in altele mult mai grave si te cureti mai repede...si pt ce.Timpul nu l putem intoarce...dar putem merge inainte
25 days is a good indication and 95% accurate.
32–35days is certain and is 98% accurate
42days plus is 99.99% accurate
****CDC says first antibody response can be detected as early as 2–4weeks.
CDC and WHO guidelines say 3months.
Ce am cautat pe net si ce zic astia.
32–35days is certain and is 98% accurate
42days plus is 99.99% accurate
****CDC says first antibody response can be detected as early as 2–4weeks.
CDC and WHO guidelines say 3months.
Ce am cautat pe net si ce zic astia.
Prieteni deci la 2 luni jum testul elisa ar trebui sa fie destul de sigur?
Tot in stres stau si eu. Am mai facut inca unul la 2 luni. Mai fac unul la 3. Unii zic ca este concludent, altii ca la 3 luni este verdictul final. Nu stiu ce sa cred nici eu.
Salutare.Stres am si eu si Euchiareu...si am avut teste negative si la 1 an.Eu zic sa incercati sa treceti peste acel eveniment urat si sa gabditi pozitiv.Am spus si ma repet...din cauza stresului sa nu treceti in alte boli si mai rele.
Așa e prieteni, trebuie sa gândim pozitivi diferent de rezultat
Nu ai cum sa gandesti pozitiv in legatura cu asta.
Glumiti cred cu gandirea pozitiva.
Glumiti cred cu gandirea pozitiva.
Si daca te gandesti numai la hiv...o sa te imbolnavesti si mai rau.Daca stai stresat rezolvi ceva...NU...din contra iti creezi njmai probleme de sanatate.
Buna dimineata.
Prezenta pe site si starea
Eu dureri muscuare, mancarimi genitale, gura uscata, ganglionii gat imflamati, durere ceafa
Prezenta pe site si starea
Eu dureri muscuare, mancarimi genitale, gura uscata, ganglionii gat imflamati, durere ceafa
Cum sunteti cu tratamentul pt hiv? Ceva reactii adverse? Ce analize mai urmeaza sa faceti?
Ce va zis medicul cand va prescris tratamentul? Cat de eficient este la noi in Romania?
Ce va zis medicul cand va prescris tratamentul? Cat de eficient este la noi in Romania?
Salut! Am urmarit cu atentie tot ce s a discutat pe aceat topic, mai ales din pricina faptului ca am trecut sau inca trec f putin prin aceiasi paranoia ca si multi dintre cei care discuta pe acest topic. Am 3 teste negative : 1 test generatia 4 in Marea Britanie, test facut la 35 de zile de la posibilul contact cu virusul ( protejat dar panica tot a existat), test rapid facut la 4 luni de la posibil contact ( tot in Marea britanie la o clinica apecializata) si recent inca un test rapid facut in Romania. Concludenta testelor a fost de foecare data foarte mare. Am reusit sa trec intr o mare proportie de aceasta frica cu ajutorul unui psihiatru si cu ajutorul rezultatelot negative. Si eu am simptome care ma pot duce ci gandul la Hiv dar incep sa imi dau seama ca toate acestea suntdin cauza stresului panicilor, nopyiilor nedormite. Cei care au facut teste lav 3 luni si sunt negative cred ca ar trebui sa fie siguri ca nu sunt seropozitivi. In anglia un test de generatia 4 facut la 1 luna este concludent in proportie de 98 la suta. Iar dupa 3 luni orice test : generatie 3, generatia 4, test rapid, eate considerat 99, 8 % concludent. Acelasi lucru se intampla si in Canada si in alte tari civilizate. Pentru cei panicati exista o linie telefonica catre cei de la UNOPA unde puteti discuta mai multe despre presupuneriile voastre.
La noi in Romania testele de gen4 or fi la fel ca in UK sau sunt diferite?
Merci Liviu. Cred ca am nevoie de psiholog. Mi a mai zis o si med de familie.
Incep sa cred ca noi astia cu dureri nu am scapat de hiv.Cred ca sistemul imunitar nu a produs anticorpii.
Carlos, daca testul la 1 an e negativ si ai facut atatea teste care au avut rez asta, de ce te chinui singur cu gandurile astea?
Nu e ok. Si ingrijorezi si alte persoane. Pana la max 6 luni sigur trebuiau sa apara. Daca nu au aparit, inseamna ca nu esti infestat!
Eu daca la 3 luni mi a iesit testul hiv 1+2 la synevo negativ si m as gandi ca de fapt e plzitiv, cat de mult rau mi as face?
Pana la urma gandurile.pe care le scriem cu totii aiici influenteaza gandirea tuturor cititorilor (eu va citesc de vreo 2 luni si abia ieri am pus prima postare). Mai bine sa ne influentam pozitiv cand nu avem nicio certitudine ca ar fi ceva de rau!
Numai bine! Nu uitati, psihicul conteaza mult asupra sanatatii noastre!
Nu e ok. Si ingrijorezi si alte persoane. Pana la max 6 luni sigur trebuiau sa apara. Daca nu au aparit, inseamna ca nu esti infestat!
Eu daca la 3 luni mi a iesit testul hiv 1+2 la synevo negativ si m as gandi ca de fapt e plzitiv, cat de mult rau mi as face?
Pana la urma gandurile.pe care le scriem cu totii aiici influenteaza gandirea tuturor cititorilor (eu va citesc de vreo 2 luni si abia ieri am pus prima postare). Mai bine sa ne influentam pozitiv cand nu avem nicio certitudine ca ar fi ceva de rau!
Numai bine! Nu uitati, psihicul conteaza mult asupra sanatatii noastre!
Când este, este, când nu e, nu e, dacă este iese la analize și eu am fost la doctori degeaba am luat pastile degeaba am cheltuit foarte mulți bani degeaba și am găsit doar hpv am avut simptome și mai am de cel puțin hiv, cancer, moarte,.. Toate simptomele și nici n am fost la curve și ce credeți? Nici o fostă nu se simte rău, cred că bolile astea afectează diferit corpurile și stresul le. Ajută enorm, așa că faceți toate investigațiile să nu aveți altceva și neglijați altă boală cu gândul. La hiv, analizele de hiv o dată la 6 luni pentru siguranță dacă va știți cu musca pe căciulă și la revedere, PS nu e doar stres, e și o bolicică p acolo si cel mai probabil e și hpv pentru ca e peste tot nenorocirea asta tăcută
Simptome am avut, , orice simptoma, spuneți voi o simptoma și va zic, "am avut o" mi e și lene sa scriu toate simptomele
Stresul de boală oricare ar fi ea e mai rău decât boala în sine oricare ar fi ea, te face sa nu mai trăiești, sa trăiești degeaba, , trece doar timpul, nu ți mai arde sa faci nimic, timpul trece ești ca și mort atâta timp cât nu te bucuri de viață, trăiești degeaba, asa ca, cu HIV sau fără cu alta boala sau fără viața trebuie trăită repede și cât mai fericită și dacă aștepți 2 3 ani sa apară hiv ul la analize aștepți degeaba și te omoară alta boală între timp (stresul deja a luat ăia 2 3 ani din viață)
Nu mi e ușor sa zic asta ca sunt și eu stresat dar nici sa aștepți asa hiv ul... La nesfârșit, căutați ce mai aveți pe acolo boli încercați sa le tratați din inimă chiar și cu HIV, , , cei cu HIV tot mai trăiești 10/ 20 ani aveți grija de voi trăiește intens și frumos, faceți sa merite fiecare zi cotează mai mult decât sa ajungi la 80 ani să târâi bășinile
Sincer nici eu nu cred ca mai apare ceva, ma refer la hiv, dupa 3 luni.
Dar eu mi-am luat acum cand am facut abia 2 luni de la presupusa infectie. Mai am de asteptat o luna si sa vad atunci.
Este normal sa fi stresat si panicat oricat ar incerca cineva sa te incurajeze.
Si eu am avut simptome, multe, chiar si mai multe decat spun astia pe net in astea 2 luni.
Dar eu mi-am luat acum cand am facut abia 2 luni de la presupusa infectie. Mai am de asteptat o luna si sa vad atunci.
Este normal sa fi stresat si panicat oricat ar incerca cineva sa te incurajeze.
Si eu am avut simptome, multe, chiar si mai multe decat spun astia pe net in astea 2 luni.
Tu ai fost cu ea sa se testeze și n are, , , despre ce vorbim? Hpv are sigur și acum ai și tu
Ce e hpv si cat costa un test pt el?
Alta boala, alta paranoia...
Alta boala, alta paranoia...
Ce tulpini de hpv ti-a iesit tie? Unde ti-ai recoltat hpv-ul? Cum se recolteaza?
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Se poate lua asa HIV?
- 12valoriile HIV
- 9momentul infectarii cu HIV
- 5Se poate sa fi fost infectat cu hiv ?
- 22Astept raspunsul la testul hiv. Sunt terminata psihic!
- 30Ajutor!!!! posibila infectie HIV
- 4Va rog, am nevoie de cateva sfaturi (de la persoane specializate daca se poate) HIV
- 8Interpretare buletin analize Synevo ptr Anti HIV VDRL si TPLA
- 9Crede-ti ca pot avea virusul HIV daca...
- 7Infectat cu hiv ?
- 1Testare HIV
- 1Rezultat hiv
- 1Hiv?
- 0HIV 1-2 screening
- 4Dupa 5 ani de la o posibila expunere este concludent un test HIV de a patra generatie?
- 1Acces la tratament in alte tari
- 2Am nevoie de lămuriri - Sa mai repet testul HIV peste 1-2 luni?
- 1Rezistenta virus HIV in mediu extern.Posibila infectare dupa o biopsie cutanata?
- 2Test HIV elisa
Mai multe informații despre: HIV infectia cu HIV testul HIV testarea HIV
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: