Intrebare - cum as putea sa readuc iubita inapoi
Imi vreau iubita inapoi, cun as putea sa o readuc..ea in acest moment este intr-o relatie...as face orce pentru ea...ce imi spuneti sa fac?
5 comentarii
Cam vag, dezvolta si tu daca vrei sa primesti sfaturi.
Am avut o relatie de 2 ani in care am avut si ceruti si impacari..in ultimul timp cat am fost certati ea a vut o problema medicala la care a fost internata, iam fost alaturi..eu atunci iam zis ce facem cu relatia noastra la care ea mia zis ca vedem dupa ce a iesit din spital imi spune ca a cunoscut pe cineva si ca vrea sa ramana cu el...a picat ceru pe mine o iubesc din tot suflet si o vreau inapoi..mam inchis in mine nu mananc ma simnt singur fara ea...
De obicei după ce pierzi o relație îți dai seama că partenerul înseamnă ceva pentru tine. Probabil nu te-a iubit suficient, sau nu a găsit în tine bărbatul pe care și l-a dorit din moment ce și-a făcut imediat o relație. Dacă a decis să fie cu altcineva, a realizat că n-ați avut prea multe lucruri în comun și își dorește o viață liniștită, lipsită de certuri.
O relație se construiește în doi, atunci când numai unul își dorește, relația nu funcționează.
Dacă îți dorești, încearcă să discuți cu ea când ești calm, relaxat, fără să-i reproșezi și încearcă să afli ce a nemulțumit-o. Dacă nu vei reuși să te împaci cu ea, cel puțin înveți din greșeli, astfel ca într-o relație viitoare să nu se mai întâmple astfel de lucruri.
O relație se construiește în doi, atunci când numai unul își dorește, relația nu funcționează.
Dacă îți dorești, încearcă să discuți cu ea când ești calm, relaxat, fără să-i reproșezi și încearcă să afli ce a nemulțumit-o. Dacă nu vei reuși să te împaci cu ea, cel puțin înveți din greșeli, astfel ca într-o relație viitoare să nu se mai întâmple astfel de lucruri.
Am incercat sa vorbesc cu ea dar nu sa putut ea reactioneaza urat la telefon, si eu am nevoie de liniste iubire si tot asa...amandoi suntem racii..eu o iubesc foarte mult am renuntat la multe pentru ea am lasat de la mine si cu ce mam ales..
Încearcă să vezi partea bună a lucrurilor. Din orice relație, chiar dacă la un moment dat nu mai funcționează, ai de învățat. Vezi ce ți se potrivește și ce nu, ce comportamente au fost acceptate, unde e nevoie să mai lucrezi cu tine, ce ți-ai dori de la persoana iubită, etc.
Știi că acolo unde ți se închide o ușă, se poate deschide alta. Blocându-te într-o relație care nu merge, poți pierde din vedere faptul că sunt fete care poate și-ar dori o relație cu tine, dar nu le vezi, pentru că în loc să privești în jurul tău ești preocupat să vezi ce face persoana care te-a părăsit.
Știi că acolo unde ți se închide o ușă, se poate deschide alta. Blocându-te într-o relație care nu merge, poți pierde din vedere faptul că sunt fete care poate și-ar dori o relație cu tine, dar nu le vezi, pentru că în loc să privești în jurul tău ești preocupat să vezi ce face persoana care te-a părăsit.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 6Este nevoie de terapie de cuplu și când logodnicii se mută împreună?
- 2Logodnica mea mi-a spus că și-a scos uterul pentru a nu mai face copii. Este posibil?
- 1Casatorie toxica
- 0Cum ar trebui să arate un contract pentru prestarea servicilor psihologice?
- 1M-am indragostit de o colega de munca
- 5Abuz psihologic în cuplu
- 2Să lupt sau să renunț?
- 1Certuri si lipsa de empatie
- 1Probleme in relație de 4 ani
- 1Copilul lui din alta relatie