Intrebare - imi curge sperma cate un strop fara sa fiu excitat

16-02-2019
Some1
Nu este medic/terapeut
Some1
Buna ziua. acum o luna am facut sex cu iubita mea cam 5 ore fara pauze si cam agresiv..eu nu am ejaculat deloc iar a doua zi m-am trezit cu sperma pe penis si de atunci zilnic imi curge sperma cate un strop fara sa fiu excitat sau sa fac ceva sexual...Ce ar putea fi?Multumesc
6 comentarii
0
18-02-2019, ora 11:16
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
"5 ore fără pauza cam agresiv și fără ejaculare" ?
Acesta nu este sex este altceva și ascunde niște probleme, ori fizice, ori psihologice. Va recomand sa mergeți la un urolog pentru investigații. Dacă partea medicala iese fără probleme atunci mergeti la un psiholog cu competente în sexologie pentru investigații suplimentare.
0
18-02-2019, ora 13:11
Some1
Nu este medic/terapeut
Some1
Ok, in primul rand asteptam un raspuns de la un urolog nu psiholog, in al doilea rand, asta nu se intampla in fiecare zi, am avut ceva de sarbatorit, am baut putin amandoi si ne-am intins toata noaptea, si "agresiv" in sensul ca a fost mai dur in diferite pozitii care au durut putin..oricum multumesc pentru raspuns, o sa ne internam la socola direct :)
0
18-02-2019, ora 15:22
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Dacă erați mai atent citeați ca am specializare în sexologie, și experienta relevanta în aceasta directie. Oricum, pentru evaluarea corecta și responsabila, care nu se poate face pe internet (dovada fiind exact mesajul dumneavoastră diin care nu reiese contextul precizat ulterior) recomandările rămân valabile.
0
18-02-2019, ora 16:53
Some1
Nu este medic/terapeut
Some1
Am inteles, deci daca suntem un cuplu care ne iubim si face sex un pic mai mult, avem nevoie de psiholog..Sa inteleg ca dumneavostra sunteti genul doua minute si somn. Ce trece peste 2 minute este caz de psihologie :) Va rog sa va abtineti de la raspunsuri irelevante pe viitor, daca nu puteti ajuta nu mai raspundeti :)Daca asa dati sfaturi mereu, cred ca sunteti un psiholog foarte bun. O zi buna
0
18-02-2019, ora 22:18
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Imi pare rau ca raspunsul nu v-a satisfacut, probabil sunteti genul care cauta raspunsuri doar pe google si daca nu gaseste se supara si trece la jigniri.

Problema nu este durata sexului, sau faptul ca ati avut o noapte mai speciala la un moment dat ci faptul ca exista o scurgere (care nu stim daca este sperma, sau doar sperma), de o luna de zile, care nu are decat doua cauze:
- una organica: o infectie, o inflamatie (in timpul actului sexual mai dur s-a produs o inflamare a unor tesuturi ale penisului - dar care ar fi trebuit sa treaca intr-o luna de zile, un efect secundar al unor medicamente sau o defectiune a unor valve (cele care gestioneaza eliminarea spermei/urinei). Cauzele organice pot fi evaluate de catre urolog-sexolog (medic).
- una psihologica: in cazul de fata exista dorinta, sau stimulare sexuala chiar daca nu este foarte clara/intensa (pot fi ganduri, imagini mentale) iar corpul reactioneaza la ea. Cauzele psihologice pot fi evaluate de catre sexolog (psiholog)

Imensa majoritate a problemelor sexuale la tineri are la baza o problema psihologica/emotionala: supraexcitarea, sensibilitatea exagerata la stimuli, anxietatea, emotia, grija, rusinea, etc.

Sper ca acest mesaj sa va ajute si sa va faca sa intelegeti ca jignirile aduse sunt gratuite.
Recomandarile oferite sunt indreptatite si probabil orice alt specialist in domeniu va va spune acelasi lucru.
0
19-02-2019, ora 06:51
Some1
Nu este medic/terapeut
Some1
Nu sunt genul care jigneste, dar nu imi place sa primesc raspunsuri care nu au legatura cu intrebarea pe care o pun. "Acesta nu este sex este altceva și ascunde niște probleme, ori fizice, ori psihologice." Asta m-a deranjat, ultimul raspuns pe care mi l-ati dat a fost bun, se putea asa de la inceput. Imi cer scuze daca v-am jignit. Multumesc pentru raspuns
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Secreții / scurgeri genitale la bărbați - cauze, diagnostic, tratament
  •