Intrebare - am gasit un băiat, ne intelegem bine, ne placem, incepe sa iasa ceva frumos

29-05-2021
Ardnaxela1
Nu este medic/terapeut
Ardnaxela1
Buna, nu stiu daca intreb unde trebuie, dar am si eu o intrebare. Am un bebe mic, locuiesc cu parintii, de 1 an de zile sunt despartita de sotul, urmeaza sa divortam, am gasit un băiat, ne intelegem bine, ne placem, incepe sa iasa ceva frumos din partea amândurora, simtitim multe lucruri frumoase, doar ca ne cam ferim deocamdata, din cauza divortului meu, pana la finalizarea lui, am tot bagat tot felul de motive, sa ne intalnim, ba hai la cumparaturi, ba hai la mall, hai in parc cu copilul, etc, doar ca...ne tot gandim...cum am putea sa avem putin mai mult timp doar ptr noi doi? Nu stiu ce motiv as putea sa le zic alor mei, sa stea cu copilul, imi e si rusine sa le zic..stiti..stati voi cu bb sa ma duc sa ma int cu x?nu pot sa fac asta...daca puteti sa ma ajutati cu vreun sfat, multumesc
2 comentarii
1
31-05-2021, ora 17:36
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Cea mai buna scuza este adevarul, personal cred ca se vor bucura parintii tinand cont ca nu veti fi singura după divorț
0
31-05-2021, ora 18:29
Ardnaxela1
Nu este medic/terapeut
Ardnaxela1
Da...stiu si ei..doar ca na..probabil e vb de rusine nu stiu..adica..nu ma simt bine sa le zic ma duc sa ma vad cu un baiat..stati voi cu bb
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul