Intrebare - am gasit un băiat, ne intelegem bine, ne placem, incepe sa iasa ceva frumos
Buna, nu stiu daca intreb unde trebuie, dar am si eu o intrebare. Am un bebe mic, locuiesc cu parintii, de 1 an de zile sunt despartita de sotul, urmeaza sa divortam, am gasit un băiat, ne intelegem bine, ne placem, incepe sa iasa ceva frumos din partea amândurora, simtitim multe lucruri frumoase, doar ca ne cam ferim deocamdata, din cauza divortului meu, pana la finalizarea lui, am tot bagat tot felul de motive, sa ne intalnim, ba hai la cumparaturi, ba hai la mall, hai in parc cu copilul, etc, doar ca...ne tot gandim...cum am putea sa avem putin mai mult timp doar ptr noi doi? Nu stiu ce motiv as putea sa le zic alor mei, sa stea cu copilul, imi e si rusine sa le zic..stiti..stati voi cu bb sa ma duc sa ma int cu x?nu pot sa fac asta...daca puteti sa ma ajutati cu vreun sfat, multumesc
2 comentarii
Cea mai buna scuza este adevarul, personal cred ca se vor bucura parintii tinand cont ca nu veti fi singura după divorț
Da...stiu si ei..doar ca na..probabil e vb de rusine nu stiu..adica..nu ma simt bine sa le zic ma duc sa ma vad cu un baiat..stati voi cu bb
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 6Este nevoie de terapie de cuplu și când logodnicii se mută împreună?
- 2Logodnica mea mi-a spus că și-a scos uterul pentru a nu mai face copii. Este posibil?
- 1Casatorie toxica
- 0Cum ar trebui să arate un contract pentru prestarea servicilor psihologice?
- 1M-am indragostit de o colega de munca
- 5Abuz psihologic în cuplu
- 2Să lupt sau să renunț?
- 1Certuri si lipsa de empatie
- 1Probleme in relație de 4 ani
- 1Copilul lui din alta relatie