tuse și iritație la nivelul gâtului

Bună seara am o tuse destul de seaca de ceva vreme.Acum 2 zile m-am durut foarte tare gâtul, nu puteam să înghit nici măcar saliva.Am făcut gargara cu sare, am luat niste pastile de supt de la farmacie și am avut și bioparox in casa.
Durerea de gât nu o mai am dar am început să tușesc mai tare și mi se rupe din gât o mucozitate destul de gălbuie și parcă am o iritație la nivelul gâtului.Credeti ca ar trebui sa iau antibiotice sau îmi puteți recomanda d-voastra ceva.Va mulțumesc, îmi doresc tare mult sa scap de aceasta tuse care mă supără de ceva vreme.Mentionez că până să mă doară gâtul tuseam la prima ora a dimineții destul de puternic după care în cursul zilei mai tuseam poate de 2 ori.
Durerea de gât nu o mai am dar am început să tușesc mai tare și mi se rupe din gât o mucozitate destul de gălbuie și parcă am o iritație la nivelul gâtului.Credeti ca ar trebui sa iau antibiotice sau îmi puteți recomanda d-voastra ceva.Va mulțumesc, îmi doresc tare mult sa scap de aceasta tuse care mă supără de ceva vreme.Mentionez că până să mă doară gâtul tuseam la prima ora a dimineții destul de puternic după care în cursul zilei mai tuseam poate de 2 ori.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Tuse + Expectoratie verde dimineata
- 4Tuse seaca de trei saptamani
- 1Tuse seaca veche de 8 luni
- 1Dispnee, tusa seaca
- 124tuse seaca persistenta
- 11Sinuzita..?!
- 2am mereu gatul plin cu o flegma groasa ce nu o pot inghiti
- 5Mancarimi gat + tuse seaca
- 1Tuse seaca+dureri in piept
- 1tuse seaca
- 2Mucus foarte mult