Intrebare Bts
Buna ziua! As avea si eu o intrebare legata de bts..as vrea sa stiu daca exista riscul sa fi contactat un bts in conditiile in care nu am facut niciodata sex/sex oral/sex anal dar mi-a fost facut de cateva ori sex oral?
Multumesc frumos
Multumesc frumos
4 comentarii
In momentul in care cavitatea bucala este folosita pe post de organ sexual, aceasta e supusa acelorasi riscuri pt BTS-uri. Daca partenerul tau a facut sex oral si altor fete/baieti/oameni, exista riscul sa-ti fi adus acasa vreun agent patogen "la pachet", care asteapta sa fie descoperit...
Sexul oral este insotit de aceleasi riscuri ca si sexul normal sau anal. Dupa studii recente este chiar mai riscant caci oamenii se protejeaza pentru sexul normal dar cred cumva ca sexul oral este lipsit de riscuri, fapt total gresit.
Pentru siguranta si liniste puteri face un test pentru BTS.
Pentru siguranta si liniste puteri face un test pentru BTS.
Din ce am observat, romanii se cam protejeaza, fiindca mai tot timpul vad raftul cu prezervative aromate de la Lidl aproape gol. :)) Ori nu stiu ca ele se folosesc doar pt sex oral... :))
Intrati pe subiectele mele si cititi subiectul Boli care se transmit prin sexul oral.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4de fiecare cand mi se face sex oral imi amorteste piciorul stang
- 4Virgin si erectie slaba
- 18sexul oral...ceva normal? Cum ar trebui privit?
- 9Oral, sarut, apoi iar oral. Persoana necunoscuta. Help?
- 26Nu mai pot trai!
- 5Va implor ajutati-ma posibil HIV?
- 3Grija Obsesiva - Posibilitate HIV?
- 38in ultima vreme sotul meu tot insista sa ii fac sex oral
- 7sex oral - doresc un rasp
- 4sex oral
- 8Sex oral cu doua prostituate; senzatie permanenta de arsura in varful uretrei si uretra putin inflam
- 1penis iritat si sex oral
- 1Sex oral neprotejat
- 4Am contactat vreo boala incurabila sau am fost pe muchie de cutit?
- 18Sunt motive de ingrijorare?
- 1Ajutor!! mi se umfla amigdalele foarte tare incat nu pot inghiti nici macar lichide
- 2Intarziere menstruatie. Posibila sarcina?
- 0Posibila infectare hiv?
Mai multe informații despre: Sexul oral BTS prin sex oral
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: