Intrebare despre dureri bataile inimii | Forumul Medical ROmedic

Intrebare despre dureri bataile inimii

10-08-2014
rgs1331@outlook.com
Nu este medic/terapeut
rgs1331@outlook.com
Buna seara, ma numesc Alex, am lucrat 5 luni de zile intrun fastfood, am avut un program foarte urat, iar dupa atata timp am remarcat ca inima nu mai era la fel ca inainte, batea exagerat de tare si daca alergam 10 secunda ( nu glumesc ).
De 3 zile miam dat demisia, iar de o saptamana nu am mai baut cafea deloc, si inima a inceput sa bata mai incet, am spus ca batea asa tare din cauza oboselii/cafelelor/tigari.

In seara asta mam pus in pat, verificand cum bate din cateva in cateva minute, sintinduma ciudat, obisnuit sa bata tare, din cand in cand simteam ca si cum sar opri putin si ar da sa explodeze, ca si cum sar umfla deodata, apoi continua sa bata normal, a inceput sa ma intepe, apoi am avut o durere la mana stanga ( cam unde se sfarseste muschiul deltoid ), apoi ma loat umarul stang cu totul, peste ceva timp o durere de Dinti sau maxilar ( sincer nu miam dat seama de unde provine ) iar apoi o durere pe gat partea stanga.

Am stat cateva secunde si miam dat seama ca pot reprezenta un infarct, mam ridicat sami fac apa cu zahar, cand am ajuns in bucatarie inima parca imi sarea din piept, nu am fugit, nu mam grabit, nam facut efort. ( presupun ca a fost panica )

Acum am deschis calculatorul sami mut gandul de la corason sai zicem asa :))

credeti ca este normal sa faca asa din moment ce am trecut de la program 12/12 si nopti nedormite la odihna fara cafele si energizante? de dimineata am fugit la un control cu siguranta, dar parca imi era mai bine cand munceam si bagam cafele O_O batea tare dar nu era asa instabila.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: