Batai ale inimi mai accentuate | Forumul Medical ROmedic

Batai ale inimi mai accentuate

05-09-2011
Bogdan V
Nu este medic/terapeut
Bogdan V
Buna ziua sa ma prezint am 20 de ani 166 cm si 55 de kg, am si eu o problema care nu stiu de unde pleaca si de ce:
cand ma ridic cateodta din pat (scaun) simnt unele batai mai puternice ale inimi si imi creste si pulsu pentru cate-va secunde 10 -15 secunde dupa care revine la loc, simnt ca si cum asi ramane fara aer cand ma ridic ca o presiune sa zic asa in piept si un pic de ameteli cateodata, Tensiune nu am, o am buna adica 11 / 6, pulsu la fel bun in repaus 50/60. nu sunt consumator de cafeina alocool sau tigarii, pot spune ca am un stil de viata mai sanatos, dar totusi simnt senzati, fructe manac zilnic apa consum in jur de 2 -3 litri, nu consum produse cum ar fi parizer salam, consum doar carne de pui dar foarte rar, oua foarte rar... in general manac doar mancare gatita, si foarte rar un suc natural sau o ciocolata, seara cand ma pun in pat la fel simnt ca si cum imi vibreaza pieptul cateodata simnt ca ar bate in spate. cand stau comod in pat si ma intorc dupa o parte in alta brusc la fel imi bate mai tare si imi creste un pic pulsul, am facut sport de performanta timp de 10 ani dar m-am lasat de 3 ani, tata-l meu nici nu vrea sa auda despre astat, daca incerc sa-i explic incepe sa rada si imi spune ca sunt nebun cu cap... in urma cu cate-va luni am fost si la medic cardiolog si mi sa facut un Ecg la inima si mia spus ca e perfect sanatoasa, dupa ceva timp am fost si la spital unde mi sa fac si acolo un ecg la fel nimica, mi sa luat si tensiunea era buna, mi sa luat si sange nimica... va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi care ar putea fi problema, Va multumesc!
5 comentarii
0
05-09-2011, ora 17:44
tema
Nu este medic/terapeut
tema
Nu cred ca ti-ai facut chiar analizele care trebuiau.
Calciul ionic l-ai facut? Dar fierul? Dar magneziul?
Este posibil sa ai o anemie. Daca iti iese calciu ionic mic, trebiue sa iti dea doctorul ceva calciu, eventual ceva vitamine si minerale dar sa aiba calciu ionic nu altceva.
Daca iti iese fierul mic, mai mult ca sigur ai o infectie urinara cu e- coli. E-coli mananca fierul din organism si de aici deficienta de fier, care da simptomele descrise de tine.
Oricum, ar fi bine sa faci o urocultura cu antibiograma.
Capul te doare? ma refer la frunte, ca sa imi dau seama daca poate fi si o sinuzita.
Daca da, sa faci si un exudat nazal cu antibiograma.
Antibiograma trebuie efectuata neaparat, ca sa se afle la ce antibiotic este sensibila bacteria si la ce este rezistenta, ca sa nu faci degeaba tratamentul.
In general, simptomele pe care le descrii sunt date de anemie sau de bacterii (care emit toxine in organism). Alte simptome mai ai? De ex dureri articulare?
Mai mananca si tu iaurt - nedegresat, chefir, oua fierte moi, ficat, banane, portocale kiwi...mai lasa mancarea gatita ca te anemiezi de tot.
0
05-09-2011, ora 18:27
Dr. Vochescu Carmen
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Vochescu Carmen
Sunt mici simptome de anxietate; putin sport, inot, jogging, etc te poate ajuta sa le tii sub control.
0
07-09-2011, ora 22:47
Bogdan V
Nu este medic/terapeut
Bogdan V
Sper sa pot sa trec peste perioada asta grea... nici nu stiu de la ce pleaca, chiar nu stiu.
0
08-09-2011, ora 15:02
tema
Nu este medic/terapeut
tema
Bogdan V, tensiunea 11 cu 6 ar fi bine dar pulsul de 50- 60 este cam mic. Asta ar indica ceva.
Eu totusi cred ca este vorba de o infectie undeva. Ai facut urocultura?
Eventual vezi cum stai cu - calciu lactic, magneziu, potasiu si fier ( sideremia)
Nu te speria chiar asa, ia-o mai incetisor! O sa rezolvi problema, ai rabdare. Dar trebuie sa incepi de undeva.
Zici ca analizele sunt bune. Te-ai uitat atent pe ele? Chiar daca nu sunt incercuite nu intotdeauna sunt bune.
Verifica daca valorile tale sunt pe la mijlocul valorilor de referinta date de laborator sau sunt catre minim sau maxim.
Leucocitele, de ex sunt peste 5000?
Chiar daca valoarea maxima data de laborator este in general de 10 000 (asta insemnand o infectie mare), daca ai in jur de 6, 500-7000 sau mai mult, poate inseamna totusi o infectie - desi calculatorul nu a insemnat-o, ca asa este programat.
Neutrofilele iarasi, catre minim sau catre maxim indica ceva.
Asa ca, uita-te cu atentie Eventual fa si ce ti-am spus eu, macar urocultura. Vorbeste cu medicul de familie sa iti dea trimitere.
0
08-09-2011, ora 16:27
Bogdan V
Nu este medic/terapeut
Bogdan V
tema, iti multumesc ptr. ca mi-ai scris toate astea, am intrebat un medic cardiolog care e treaba, si mi-a explicat, faptu ca cateodata imi mai bate inima la 50-60 indica sanatatea inimii, si tensiunea e destul de buna. Mi-a explicat de ce simnt tulburarile astea, din cauza stresului stau cu gandu acolo ca asi avea ceva si ma panichez dar defapt inima mea e sanatoasa, orcum iti multumesc pentru raspunsuri,


Doamne Ajuta!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: