Intrebare in legatura cu sex oral
Am facut sex oral cu iubita mea mai hardcore asa :) si vad ca mi'a dat sangele in unele locuri (m'a ciupit cu dintzii cum s'ar zice), pot sa patesc ceva?Vreo boala ceva?
8 comentarii
ai putea să te infectezi... stai liniştit şi până se vindecă mai evită contactele...
pana acuma n'am patit nimic s'a inchis rana
Alexandru am si eu o problema.cam aceeasi ca si a ta doar ca la mine nu a trecut inca.este tot rana si ustura la urinare...se face crusta(coaja)..dar cade mereu ramanand rana deschisa!!
sunt disperat ce sa fac?
va rog orice idee e binevenita..
sunt disperat ce sa fac?
va rog orice idee e binevenita..
Asta e destul de complicat! Foloseste o crema! Dute la o farmacie si iti poate da o crema car sa ti'o aplici zilnic cu toate astea o sa'ti treaca cam greu!
o idee ar fi sa o lasati mai moale cu sexul oral :)) o sa treaca stai linistit
dute mai repede la medic (dermatologie) sa nu fie vreo dermatita sau eczema, te faci bine repede 15 zile !
Eu cu prietenul meu am facut sex protejat, dupa ejaculare a scos prezervativul am stat cam 15 minute dupa care am continuat actul sexual dar fara prezervativ.Exista riscul de a ramane insarcinata?
da...exista riscul aceasta...mai ales ca pe canale ramane sperma...care poate ajunge la tine in vagin...sau alta cavitate...fara pilule sau prezervativ...e greu sexul...e cu restrictii mari
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Se poate primi prin sarut ceva microb in gura de la cineva care a facut sex oral?
- 16Am nevoie de ajutor, am o stare de greata continua, sunt obsedata de imagini din trecut
- 8contaminare prin sex oral
- 4de fiecare cand mi se face sex oral imi amorteste piciorul stang
- 4Virgin si erectie slaba
- 3sex oral-hiv
- 3test hiv
- 7sex oral - doresc un rasp
- 4sex oral
- 11Posibila sarcina? Ajutor, va rog!
- 57o fi cancer in gat?
- 4sex oral - as vrea sa ma feresc de ceva boli
- 1Sex oral cu o prostituata.
- 11Va rog din suflet ajutati-ma! exista sarcina?
- 2Sex oral dar numai cu sotul
- 11Sexul oral
- 2Sex oral protejat cu prostituata
- 1Întrebare ciudata
Mai multe informații despre: Sexul oral
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: