Intrebare legata de HIV
In ultimele 6 luni am avut un contact sexual protejat si diverse jocuri erotice care nu au implicat contact sexual, cu o alta partenera. In primul caz, am folosit corespunzator prezervativul iar partenera era testata cu vreo 3 luni inainte, cu rezultate ca nu ar avea vreo BTS. Cea de-a doua nu o cunosteam asa bine motiv pentru care nu am dorit sa am contact sexual cu ea. In schimb ne-am jucat, prin saruturi si masturbari.
Intrebarea e: daca dupa stimularea clitorisului si a patrunderii cu degetele, usor m-am masturbat, exista posiblitatea sa iau vreo boala sexuala? (gen sifilis sau HIV). Nu am prezentat simptome pana acum in nici un fel. Am incercat sa ma documentez de problema insa asa ceva nu este precizat nicaieri.
Mentionez ca aceasta partenera a spus ca a avut multiple contacte sexuale protejate cu un singur individ. De asemenea era sigura pe ea ca nu ar fi o astfel de problema. Totusi, ar trebui sa ma indoiesc?
Multumesc anticipat!
Intrebarea e: daca dupa stimularea clitorisului si a patrunderii cu degetele, usor m-am masturbat, exista posiblitatea sa iau vreo boala sexuala? (gen sifilis sau HIV). Nu am prezentat simptome pana acum in nici un fel. Am incercat sa ma documentez de problema insa asa ceva nu este precizat nicaieri.
Mentionez ca aceasta partenera a spus ca a avut multiple contacte sexuale protejate cu un singur individ. De asemenea era sigura pe ea ca nu ar fi o astfel de problema. Totusi, ar trebui sa ma indoiesc?
Multumesc anticipat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1HPV tulpina 53
- 4Testare BTS
- 4Medic ginecolog, infectionist pt tratarea gonoreei rezistenta la ceftriaxona
- 2Sifilis nou diagnosticat
- 8As putea avea HIV?
- 4Posibil HIV?
- 9Ma mai pot testa dacă m-am vaccinat deja împotriva HPV?
- 4VDRL pozitiv pot alapta ?
- 1Hpv provoaca crampe abdominale?
- 1Risc HIV masaj erotic