Intrebare legata de schizofrenie
Cum se pune acest diagnostic. Daca am fost pe tratament 1 an de zile iar dupa 6 luni reinternat din nou inseamna ca am schizofrenie sau se mai poate sa scap?Exista oameni care se vindeca complect le dispar simptomele isi pot mari capacitatea de concentrare si atentie
1 comentarii
In urma unei evaluari psihiatrice vi se stabileste diagnosticul (exista 5 subtipuri de schizofrenie - uitati-va pe fisele dvs.). Schizofrenia nu se vindeca total. Persoane care sufera de schizofrenie trebuie sa urmeze constant tratament, sa mearga periodic la psihiatru pentru a fi monitorizate, altfel exista riscul recaderilor, a unor noi episoade. Schemele de tratament tin sub control afectiunea si ajuta la o mai buna functionare (capacitatea de concentrare, atentie etc).
Daca in cazul dvs. este vorba despre shizofrenie, puteti apela si la sedintele de psihoterapie pentru acceptarea diagnosticului, complianta la tratament, pentru o mai buna integrare sociala, pentru a va organiza viata intr-un mod mai usor.
Daca in cazul dvs. este vorba despre shizofrenie, puteti apela si la sedintele de psihoterapie pentru acceptarea diagnosticului, complianta la tratament, pentru o mai buna integrare sociala, pentru a va organiza viata intr-un mod mai usor.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Sete de tip primar, animalic, apofatic, schizofrenic, arhetipal, mistic, dipsihic
- 8Încremenire temporara freezing
- 12Manipularea unei persoane
- 4Încercarea de a ne găsi iubite nu merită efortul
- 2In cat timp isi face efectul un antidepresiv
- 7Serodeps detalii si informatii
- 8Prozac
- 5Exercitii fizice
- 12Eu chiar sunt Antihristul! Lumea asta este o simulare! Pleroma vine!
- 55Somn hiperfragmentat