Intrebare medicamentatie.

10-12-2017
Mihai0
Nu este medic/terapeut
Mihai0
Buna seara,

De 4 zile am inceput sa iau cipralex si anxiar la recomandarea medicului psihiatru. Deja am inceput sa ma simt mai bine insa am o intrebare. Am citit ca nu e voie sa consum alcool in timpul tratamentului. Iau aceste tablete dimineata, la pranz si seara. Ideea e ca vor fi doua ocazii speciale in care as dori sa consum alcool si anume majoratul fratelui meu si revelionul. Daca spre exemplu nu as lua tableta de seara, as putea consuma alcool? Sau nu ar trebui sa iau nicio tableta in ziua respectiva si sa continui cu tratamentul din ziua urmatoare? Va multumesc pentru raspuns.
3 comentarii
0
10-12-2017, ora 18:25
Psiholog Iosif Szenasi
Psihologie
Psiholog Iosif Szenasi
Buna ziua,

Ideal ar fi sa renuntati de tot la consumul de alcool, macar pe perioada tratamentului. Alcoolul este nociv din mai multe cauze, cu sau fara pastile. Daca insa sunt ocazii speciale, se poate bea cu moderatie. Adica, un pahar de bere sau de vin nu ar trebui sa creeze probleme.
0
10-12-2017, ora 19:01
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Pe de alta parte, in afara de ce a recomandat colegul meu, este important sa intelegeti ca medicatia trateaza simptomele si nu cauzele problemelor dumneavoastra...
0
10-12-2017, ora 20:58
zaress
Nu este medic/terapeut
zaress
Sfatul meu este sa nu consumi alcool deloc. Cel putin nu cat esti sub Anxiar. Daca la cipralex mai merge 1 bere, la anxiar este complet interzis. Mareste efectul pastilei, si decat sa strici un majorat sau un revelion pentru o gura de bautura mai bine stai cuminte o perioada.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: