Intrebare urticare/iritatie pe burta
De vreo 2 saptamani ma scarpinam putin pe burta de dimineata cand ma trezeam dar nu am bagat de seama. La cateva zile sau chiar o sapt am observat ca am o iritatie pe burta dar am zis ca este de la scarpinat. La cateva zile am mai observat pe burta inca vreo 4 zone rosii dar mai mici ca cea initiala. Ma mananca doar noaptea dar nu foarte mult. Si mai am doua mici pe maini dar astea nu ma deranjeaza. Ce ar putea fi, mai ales ca a aparut treptat? Ma gandeam ca daca era de la mancare aparea si disparea imediat...
4 comentarii
buna ziua,
Diagnosticul nu poate fi stabit doar pe o descriere. mergeti la un medic dermatolog.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Diagnosticul nu poate fi stabit doar pe o descriere. mergeti la un medic dermatolog.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Desigur ca trebuie mers la un dermatolog pt cauza exacta dar pe mine m-ar interesa care ar putea fi cauzele...
Mergeți la un dermatolog. Eu bănuiesc un parazit extern dacă se extinde și vă mănâncă noaptea.
Nu s-a mai extins de cand am vazut/numarat nr lor.dar nici nu prea dau inapoi din roseata iar mancarimile nu sunt asa intense..ma dau cu o crema de aseara si o sa merg sa fac analizele de sange
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4urticarie, fetita de 5 ani
- 3Urticarie la efort si la cald - si transpir foarte abundent
- 5sindrom sufebril urticaria si sindrom de malabsortie
- 6regim alimentar in urticarie acuta la copil..
- 3urticarie neidentificata
- 8urticarie la copil de 15 ani
- 1Urticarie?
- 2Regim Urticarie
- 0Mancarimi in special noaptea posibil urticarie
- 1Urticarie.
- 3am folosit o crema de fata si maini seara iar dimineata m-am trezit cu urticarie
- 13Urticarie sau Raie?
- 1Urticarie
- 2urticarie colinergica
- 0despre boli de piele
- 2Mamcarime in jurul gatului si a decolteului
- 2Ajutati-ma! baiat de 9 ani, din luna ianuarie ii ies pe corp niste bube mari, ca urzicat
- 4Urticarie transaminaze marite
- 10Urticarie
- 0Umflaturi pe piele cu mancarime si roseata - imi apar aproape zilnic
Mai multe informații despre: Urticaria
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: