Iritatie
Buna ziua!am si eu o problema de mai mult timp si anume k de la unele pastile(antibiotice)fac iritatie pe piept, dar acu nu am luat nici un fel de pastile si am aceasta iritatie.ce pot sa iau sa-mi treaca?si de la ce provine aceasta iritatie?va multumesc si ast raspuns!
1 comentarii
0
25-07-2009, ora 17:48
Terapeut Naturopat Holistic Adam Elisei
Medicina naturista, complementara, alternativa
Unele medicamente au ca reactii adverse diverite eruptii cutanate (un tip de exantem) aparute pe fondul unei sensibilitati/intolerante. Incercati sa evitati medicamentele pe care le-ati mai luat si care stiti ca va produc aceste eruptii. Pt a le trata 100% trebuie sa inlaturati cauza, adica administrarea. Pt a le ameliora sau pt a le rarefia/rari aparitia si evolutia puteti sa luati un antialergic precum Clemastina (tavegyl) sau sa administrati un supliment alimentar/preparat fitoterapic cu efect antihistaminic, de la Baraka, pana la ceai de codita soricelului; consultati un fitoterapeut.
In caz ca apare si prurit (mancarime) puteti sa va aplicati lotiune Calamine. Flaconul se agita bine inainte de utilizare. Se aplica lotiunea calmanta in strat subtire pe piele si se maseaza usor. Aplicatiile se pot repeta de 3-4 ori pe zi. Lotiunea calmanta CALAMINE se va utiliza numai pentru uz extern. Se va aplica pe tegumente intacte. Se va evita contactul cu ochii si mucoasele.
Numai Bine si multa sanatate!
P.S. Puteti consulta si un dermatolog!
In caz ca apare si prurit (mancarime) puteti sa va aplicati lotiune Calamine. Flaconul se agita bine inainte de utilizare. Se aplica lotiunea calmanta in strat subtire pe piele si se maseaza usor. Aplicatiile se pot repeta de 3-4 ori pe zi. Lotiunea calmanta CALAMINE se va utiliza numai pentru uz extern. Se va aplica pe tegumente intacte. Se va evita contactul cu ochii si mucoasele.
Numai Bine si multa sanatate!
P.S. Puteti consulta si un dermatolog!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Bubite rosi pe penis.
- 1Pete umflate pe pometi
- 1Niste fisuri pe fata linga nas
- 2Daca am o problema la unghie
- 2Psoriazis ?? sau ce seamana ms
- 1Cum scapi de demodex
- 0După 6 ani de Psoriazis și zeci de tuburi de cortizon topic
- 1Hidrosadenita sau ganglioni limfatici inflamati din cauza parazitozei
- 2Umflături pe fese