Iritatie axile
De ceva vreme ma irit la axile si nu stiu din ce cauza. Am schimbat si sapunul, crezand ca poate fi de la acesta. Nimic. Apoi am schimbat stick-ul, dar tot nimic. Mentionez ca am si mancarimi (ingrozitoare, chiar si in timpul noptii), iar dupa ce imi trece putin raman urme (niste pete galbui), ca dupa o arsura. Sunt foarte ingrijorata.
Care credeti ca ar putea fi cauza si ce as putea sa fac?
Va multumesc anticipat!
Care credeti ca ar putea fi cauza si ce as putea sa fac?
Va multumesc anticipat!
2 comentarii
Toate deo-urile si stick-urile normale sunt pline de substante iritante si toxice. V-ar recomanda sa le lasati o perioada buna de timp si sa folositi numai un sapun fara substante iritatante (eventual la plafar). Si sapunurile normale contin o multime (de ex. sodium laureath sulfat).
O cura de detoxifiere cu remedii naturiste sau homeopate este ceea ce v-ar putea ajuta.
O cura de detoxifiere cu remedii naturiste sau homeopate este ceea ce v-ar putea ajuta.
dacă vă irită stickul aţi putea încerca roll on lichid, sunt uneori puţin mai iritante, sau chiar spray deo, care conţine şi alcool. dar dl de mai sus are dreptate, chiar sunt destule chimicale în ele. aţi putea încerca ca după epilat sau ras să daţi doar cu alcool şi nu neapărat imediat cu stick. sau să vă daţi cu spirt un pic înainte de a vă da cu orice fel de deodorant şi apoi să aşteptaţi un pic. şi puteţi cumpăra eventual talc - ca acela pentru bebeluşi şi să vă daţi seara la culcare.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Migrene 4, 30 dimineata
- 0Cat se ia Molekin Imuno?
- 3Protocol donare sânge 2008
- 9Transpirație excesiva in timpul atacurilor de panica
- 2Tratament pentru sedentarism
- 1Beta hcg- pot avea incredere?
- 0Lista analizelor de sange care trebuie sa se faca anual
- 2Rivotril de 0.5 mg pentru insomnie
- 1Transpir foarte mult si miros neplăcut aproape tot timpul
- 3Vibratii resimtite in corp