iritatie corticala
de 3 ani am dureri de cap care in ultima vreme au devenit insuportabile.initial erau doar pulsatile dupa care au devenit sub forma unei presiuni craniene.in ultima perioada se manifesta zilnic insotite de intoleranta la miros si fotofobie.deasemeni devin f irascibila si nu tolerez miscarile sau sunetele.
am facut control neurologic si mi s-a recomandat sa efectuez o EEG (plus cardiologic si orl). rezultatul acesteia a fost "spontan traseu cu iritatie corticala difuza".nu am inteles exact tot ce scria.asta a fost putin din ce am descifrat.va rog f mult daca puteti sa-mi explicati despre ce ar putea fi vorba.medicul neurolog mi-a spus doar sa stau linistita pana fac un rmn cranio cerebral care totusi nu stiu cand o sa-mi permit sa-l fac. mentionez ca am 22 de ani.port ochelari de 3 luni deoarece am fost diagnosticata cu viciu de refractie.
va rog f mult daca puteti sa ma lamuriti cam ce ar putea fi.
va multumesc anticipat
am facut control neurologic si mi s-a recomandat sa efectuez o EEG (plus cardiologic si orl). rezultatul acesteia a fost "spontan traseu cu iritatie corticala difuza".nu am inteles exact tot ce scria.asta a fost putin din ce am descifrat.va rog f mult daca puteti sa-mi explicati despre ce ar putea fi vorba.medicul neurolog mi-a spus doar sa stau linistita pana fac un rmn cranio cerebral care totusi nu stiu cand o sa-mi permit sa-l fac. mentionez ca am 22 de ani.port ochelari de 3 luni deoarece am fost diagnosticata cu viciu de refractie.
va rog f mult daca puteti sa ma lamuriti cam ce ar putea fi.
va multumesc anticipat
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Ac celule gastrice
- 4Analize medicale usor crescute
- 2Hemoleucograma proasta după transfuzie sânge și plasma
- 2Fier cu valoare de 27, 45 umo/l, iar limitele intre 5, 4 și 18, 6, fetita de 10 ani
- 1Igm crescut
- 0Rezultate analize
- 1Analize medicale
- 1VSH și PCR marit
- 1Rezultate biopsii endoscopie si colonoscopie
- 1interstitiu pulmonar accentuat bilateral?