Iritatie langa anus
Am o probleme de mult timp si mereu am dat vina pe parul care se afla intre fese. Am adaugat o poza care o gasiti la adresa urmatoare... http://prntscr.com/6ulvnk... pentru ca nu puteam pune aici o imagine..
Problema este ca produce mancarime, cel mai tare atunci cand transpir. Mancarimile sunt insotite si de usturimi. Cand reusesc si mentin pielea uscata, dupa multe spalari si schimbare de lenjerie, suprafata afectata se usuca si se formeaza o coaja ( ca la o zganca ). Dupa cel mult 2 zile revine senzatia de mancarime si usturime. Ce credeti ca ar trebui sa fac ?
Problema este ca produce mancarime, cel mai tare atunci cand transpir. Mancarimile sunt insotite si de usturimi. Cand reusesc si mentin pielea uscata, dupa multe spalari si schimbare de lenjerie, suprafata afectata se usuca si se formeaza o coaja ( ca la o zganca ). Dupa cel mult 2 zile revine senzatia de mancarime si usturime. Ce credeti ca ar trebui sa fac ?
3 comentarii
Poate fi o bts. Sa va vada neaparat un dermatolog.
acelaşi problemă o am şi eu. aş dori dacă se poate să aflu care este numele bolii.va rog
Nu se vede clar in poza. Daca e rana, rana poate fi suspecta si de sifilis sau o urma de herpes genital.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2rana la iesirea din anus
- 6prurit anal de cativa ani, de care nu mai scap
- 6umflaturi in zona anala si pe limba
- 13O problema in zona anala
- 0Durere in anus
- 18Umflatura tare anus de marimea unui bob de mazare!
- 11umflatura cu puroi la noada fundului
- 5eman miros urit de vreo 2 ani
- 8Tubul digestiv iritat, gastrita, durere de stomac
- 5uneori cand ejaculez am dureri anale
- 6Escrescenta tare cit o aluna in zona anusului
- 8Durere insuportabila si o mica umflatura
- 10hemoroid
- 1Zona genitala iritata
- 10fisura anala, rog un medic sa-mi raspunda
- 3durere in zona anala
- 3Fisuri vaginale sau infecție?!
- 0Ajutati-ma! mi se ia piele in zona inghinala