Iritatie langa anus
Am o probleme de mult timp si mereu am dat vina pe parul care se afla intre fese. Am adaugat o poza care o gasiti la adresa urmatoare... http://prntscr.com/6ulvnk... pentru ca nu puteam pune aici o imagine..
Problema este ca produce mancarime, cel mai tare atunci cand transpir. Mancarimile sunt insotite si de usturimi. Cand reusesc si mentin pielea uscata, dupa multe spalari si schimbare de lenjerie, suprafata afectata se usuca si se formeaza o coaja ( ca la o zganca ). Dupa cel mult 2 zile revine senzatia de mancarime si usturime. Ce credeti ca ar trebui sa fac ?
Problema este ca produce mancarime, cel mai tare atunci cand transpir. Mancarimile sunt insotite si de usturimi. Cand reusesc si mentin pielea uscata, dupa multe spalari si schimbare de lenjerie, suprafata afectata se usuca si se formeaza o coaja ( ca la o zganca ). Dupa cel mult 2 zile revine senzatia de mancarime si usturime. Ce credeti ca ar trebui sa fac ?
3 comentarii
Poate fi o bts. Sa va vada neaparat un dermatolog.
acelaşi problemă o am şi eu. aş dori dacă se poate să aflu care este numele bolii.va rog
Nu se vede clar in poza. Daca e rana, rana poate fi suspecta si de sifilis sau o urma de herpes genital.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Ce e? -umflaturi gen pete pe piele- avanseaza f repede
- 0Iritatie cu cojite
- 1Pete rosii pe corp
- 4Hipomelanoza idiopatica
- 3Mâini crapate
- 1Durere cos langa anus
- 5Acarieni - Am niste mușcături de acarieni pe corp și-i simt cum umbla pe mine și când înțeapă.
- 1Eczema "dubioasă"
- 1Problema serioasa sau hematom ?
- 3Cum estompăm ridurile?