Iritatii ale pielei, ce acopera penisul

47 comentarii 1 2
0
15-10-2009, ora 14:21
bogdanmanuel
Nu este medic/terapeut
bogdanmanuel
Am citit dragi mei tot ce s-a discutat mai sus, e inutil sa va mai spun ca si eu am trecut prin astea, bla bla bla, dupa cum spunea si MegaCat(care are o mare dreptate) astfel de iritatii, cum le numesc eu, din pacate in unele cazuri reapar. Eu am trait-o pe pielea mea, am ajuns la un moment dat si la dermatolog, m-am tratat, m-am vindecat urmand ca dupa aproximativ 6 luni sa o iau de la capat. Ca si voi ma gandesc cu groaza la o eventuala interventie cirurgicala. E aiurea ca trebuie sa trecem prin asa ceva, mai ales ca multi dintre noi chiar au parte de o igiena serioasa in urma unui contact sexual. Eu nu savurez aproape deloc sexul cu prezervativ. Mi se pare ceva fals, cenzurat, in fine fiecare cum crede de cuviinta. Eu doresc sanatate tuturor si cat mai putine interventii chirurgicale.
0
02-11-2009, ora 01:52
deutzzza
Nu este medic/terapeut
deutzzza
buna...am si io o problema...dupa actul sexual iubitului meu ii apar p capul penisului niste bubite rosii iar pielea pare a fi crapata.in timpul actului il ustura putin.a!si mai este o problema...nu simte placere in timpul ejacularii.aproape k nu-si da seama cand se termina.as vrea sa-mi dati denumiri de creme sau pastile deoarece noi suntem in italia si nu ne permite legea un ginecolog sau urolog personal.va multumesc
0
02-11-2009, ora 20:43
cristix
Nu este medic/terapeut
cristix
Salut. De la ultima mea interventie pe forum a trecut ceva timp si vin cu informatii noi.Din cate am discutat cu urologul si dermatologul meu problemele cu " gluga " - preputul nu tin de igiena ci mai mult de o anomalie care de cele mai multe ori apare la copii mici si se intervine doar chirurgical.Se numeste fimoza. In clinica unde am fost operat, a mai fost operat un domn de aprox 55 de ani la care situatia se complicase atat de rau incat s-a apelat la circumcizie. Eu am cerut sa-mi taie jugul preputului sau atza si pot sa spun ca a fost nasol rau pana s-a vindecat rana, dat fiind faptul ca este o zona unde pielea nu respira foarte mult.Acum pot sa spun ca am o decalotare foarte buna si nu mai am dureri in timpul actului sexual.E superrrrr.Si mie mi se rupea piele, aveam usturimi foarte mari si nu mai simteam placere la ejaculare.- Raspunsul meu este FIMOZA nu igiena precara sau act sexual neprotejat.
Sa auzim de bine -
0
20-01-2010, ora 15:37
Johny20
Nu este medic/terapeut
Johny20
as avea si eu nevoie de un sfat.spre baza penisului in partea de deasupra si putin in pe scrot(o zona de cam 4-5 cm)pielea s-a albit si este uscata si mai fragila...imi puteti spune si mie o rezolvare a problemei?...uneori ma ustura dar doar in erectie in rest nu ma deranjeaza...dar pielea arata foarte ciudat si uneori am si niste mancarimi...va multumesc anticipat
0
13-11-2010, ora 10:46
anamaria9
Nu este medic/terapeut
anamaria9
Buna!As dori si eu niste sfaturi de la voi!...Am avut un act sexual neprotejat cu fostu' si mi-a zis ca dimineata i-au aparut niste pete rosii-rozalii pe pielea penisului..Sunt vreo 3-4 pete micute.Mi'e putin frica deorece eu am fost la control si nu am absolut nimic.Ati putea va rog sa-mi spuneti ce unguent ar putea folosi?din cate am mai citit pe net, ar putea fi o simpla iritatie si se foloseste Advantan crema, dar nu sunt sigura.Va rog sa ma ajutati!
0
15-12-2010, ora 02:06
gilumix
Nu este medic/terapeut
gilumix
Buna ziua, domnul doctor Dorin Mihalache! Am si eu o problema, ca multi de altfel dintre cei care au intrat pe aceasta pagina de web. Am 25 de ani, sunt sanatos, dar de vreo cateva zile pielea de pe capul penisului - preputul, . in urma actului sexual, pielea este rosie si uscata si pe ea apar cateva vergeturi, subtiri ca un ac si lungi de vreo 2-3 mm, ca o rana., iar dupa ce fac baie si ma sterg ea ramane tot uscata, si tot de 2-3 zile pe penis pe la jumatea lui, mi-au aparut niste bubite - pete, de culoare rosie. IN rest nu ma deranjaza, dar reau un sfat de la un specialist si de aceea am apelat la dumneavoastra! Ce ma sfatuiti sa fac !? Va multumesc anticipat si astept raspunsul dumneavoastra !
0
16-12-2010, ora 16:44
abecido
Nu este medic/terapeut
abecido
am avut bubite cu un lichid alb galbui pe capul penisului si mi s-a umflat in partea stanga la 3 cm de penisului un ganglion. am fost la dermatolog si m-a spus sa fac testul Ag HBs, Anti - HCV (screrning), Anti HIV 1+2, serologie sifilis (VDRL/RPR si anticorpi -treponema pallidum) din cate am inteles era vorba de hepetita B, C, sida si sifilis. Am fost foarte speriat pana ce am primit rezultatele care spre bucuria mea au iesit negative. Diagnosticul medicului dupa analizarea rezultatelor de la analize a fost ca am afte genitale.

Vreau sa sitiu ce analize sa mai fac si cum se poate scapa de afte pentru ca am inteles ca pot recidiva cand e lumea mai draga. ce conduita profilactica sa am de acum incolo si mai vreau sa stiu cum de am facut boala
0
11-02-2011, ora 15:31
paul andrei
Nu este medic/terapeut
paul andrei
buna ziua si eu am o problema si sunt putin panicat poate cineva sa ma ajute cu un raspuns?? in jurul capului penisului se formeaza ca-si un guler putin strans si nu da voie sa se dezveleasca capul penisului usor, mai si crapa pelita cate un pic, se mai si usuca un pic, oare ce poate fi va rog sa ma ajutati cu un raspuns ce poate fi si cam ce a-si putea face va multumesc.
0
03-05-2011, ora 22:07
paul andrei
Nu este medic/terapeut
paul andrei
buna seara si eu am o problema, tot cu un gulre care strnge pelea de la capul penisului ma puteti ajuta cum sa fac sa scap de iritatie va multumesc
0
04-05-2011, ora 20:09
cristix
Nu este medic/terapeut
cristix
Salut. Eu am fost la dermatolog si mi-a recomandat TRIDERM CREMA. Atentie - CREMA. Ma exista si unguent dar nu este absorbit de piele foarte usor Te speili bine si lasi sa se usuce bine pielea. Pui crema si masezi pana intra in piele iara daca mai cere mai pui dar nu foarte multa pentru ca mai contine si alte chestii - antibiotice. In cateva zile pielea capata elasticitate dar problema nu se mai rezolva decat cu bisturiul Cand ajungi la bisturiu este nasol. Eu am taiat jugul preputului si mi-a pus 3-4 copci. La prima erectie, poc, poc s-au rupt iar in cateva zile am ramas cu carne vie. M-am vindecat dar greu pentru ca este o zona sensibila. Am fost la un medic de la noi si a gasit o solutie fantastica. Mi-a prin instrumentul de burta cu leocoplast. Destept nu?
Bafta
0
13-12-2011, ora 15:46
paul andrei
Nu este medic/terapeut
paul andrei
am o iritatia la gura mai exact la buza ce sa fac
0
12-02-2012, ora 11:37
bogdan33y
Nu este medic/terapeut
bogdan33y
pentru zinnat iti trebuie prescriptie de la medic sau doar asa ti le da la farmacie?
0
03-03-2012, ora 16:57
samsung
Nu este medic/terapeut
samsung
Recomnadare crema/unguent cu efect hidratant si 'hranitor'

Si eu am probleme asemanatoare cu cele semnalate de MegaCat. 'Inner Foreskin-ul' meu; e sensibil, subtire, deshidratat si se rupe uneori existand riscul infectiilor.(cauzele le cunosc partial si sunt rezultatul altor tratamente medico-chirurgicale ce nu au legatura cu sfera genitala) Puteti sa-mi recomandati o crema sau un unguent ceva care sa 'hranesca' si sa hidrateze pielea? Exclus lubrefianti si alte chestii si nici vreo crema care sa contina substante medicamentoase gen cortizoni sau antibiotice. Am citit si umpic mai sus de problemele altora..., mai usor cu sapunul si cu cremele gen Triderm, Tridermul in mod special folosit timp mai indelungat subtiaza pielea.
Am gasit si aici o discutie pe tema;
http://www.steadyhealth.com/Foreskin_getting_minor_splits_after_sex__t92365.html
Multumesc.
0
25-03-2012, ora 23:37
paul andrei
Nu este medic/terapeut
paul andrei
am glanda bazidov ce riscuri pot aparea???????????????
0
08-10-2012, ora 21:34
mih4y
Nu este medic/terapeut
mih4y
buna seara tuturor
am 25 de ani si sambata seara am facut sex pt prima data cu prietena mea pt prima oara.ne cunoastem de 1 luna si jumatate.
vreau sa mentionez ca ultima oara cand am facut sex ar fi cam acum 1 an dar m-am masturbat destul de des.
problema ar fi ca in timpul actului sexual la penetrare am simtit o intepatura si a fost putin dureros.
a 2 zi durerea sa mentinut dar o durere mica sa zic asa.
cand am incercat sa ved ce sa intamplat se vede pe preput in interior o rana cam de o jumatate de centinetru si o bucatica de ata de cam 1 cm lipita sau cel putin asa se vede si nu pot sa o dezlipesc fiind foarte dureros.
credeti ma ca sunt foarte speriat si stresat pe tema asta
intrebarea mea ar fi ce sa fac? exista o crema sau ceva de genul sa ajute vindecarea sau sa iau antibiotic merge ?
vreau sa mersul sa fie ultima solutie avand in vedere ca sunt in londra si nici nu stiu unde sa ma duc
si daca exista pastile sau creme imi puteti spune in engleza cum se numesc ?
va rog din suflet daca ma puteti ajuta nu ezitati
multumesc
0
27-11-2012, ora 00:51
neamprost
Nu este medic/terapeut
neamprost
Nu sunt doctor dar categoric totul s-a intamplat din cauza sexului neprotejat, la fel am patit si eu si inca o patesc, prima oara pete rosii pe capul penisului dupa luni bune apare o secretie alb -gri si apoi dupa alte saptamani asa zisa FIMOZA nu am fost la doctor inca sunt foarte sceptic cand e vorba de doctori mai rau te sperie, am sa incerc nidoflor ( ieftin si usor de gasit ) plus igiena maxima antibioticele nu au avut nici un efect la mine daca va functiona am sa revin cu comentariu. Multumesc pentru cei care au postat ideile lor si imi pare foarte rau ca nu se da un raspuns clar.. de un medic specialist pe acest forum... huh e romania ei doar vor banii.
In incheiere nu vreau sa fiu iresponsabil in acuzatii dar doamnele din viata noastra in 80-90 % din cazuri ne-au facut-o..
SANATATE
0
31-01-2021, ora 10:29
woe
Nu este medic/terapeut
woe
Barbat, 46 ani. De aprox 3 ani, doar in zona superioara si pe partea exterioara, expusa a calotei preputului, zona de aprox. 2-3cm2, simt iritare a pielii la atingere, pregnanta dupa contact sexual sau se simte senzatie de jena/durere f. usoara la atingere cu vestimentatie.

Nu sunt alte manifestari, nici n au fost, bubite, pete sau schimbari ale culorii pielii, n am observat miros deranjant. Igiena spalat dupa contact si zilnica de vreo 2-3 ori. Incercat unguente Nidoflor, acum Bepantene cat de des permite program.

Analize nu prea am facut, se uita dermatolog la asa ceva?

Multumesc de ajutor.
Adaugă un comentariu / răspuns
47 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cele mai frecvente cauze de piele iritată
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
  • Iritațiile pielii - topul celor mai frecvente cauze
  • Infecție penis fără contact sexual - cauze și tratament
  • Studiul microbiomului mucoasei genitale masculine
  •