iritatii pe piele la soare

25-06-2007
Alex.a
Nu este medic/terapeut
Alex.a
de vreo trei ani (vara cand merg la mare) am o problema cu iritatiile de piele cand ma expun la soare.Chiar daca nu fac exces si imi aplic fel si fel de creme tot aceeasi problema, senzatie de urzicaturi pe umeri si pe piept.Va rog mult daca aveti vreo solutie la problema mea sa-mi spuneti.
3 comentarii
0
25-06-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Aplica Photoderm max crema inainte de expunerea la soare si evita insolatia dintre orele 11.00 si 16.00.
0
13-08-2007, ora 00:00
maia-maria
Nu este medic/terapeut
maia-maria
Am aceleasi probleme de ani de zile. Niciodata nu m-am expus excesiv la soare si, in orice caz, nu dupa ora 11. Anul acesta, in februarie, s-a declansat o reactie alergica destul de puternica pe fata, gat si decolteu. De atunci, nu pot sa ma expun la soare nici 10 minute.
Am fost la 2 medici dermatologi, mi s-au recomandat diverse creme foarte scumpe si la fiecare episod mai puternic mi-au fost prescrise antihistaminic si crema cu cortizon.
Mi s-a spus ca nu exista tratament pentru aceasta alergie si ca de acum o sa o tin tot asa, fara sa pot face ceva.
Este groaznic si din aceasta cauza stau mai tot timpul ascunsa la umbra, ies cu copilul devreme, dimineata, in locuri umbrite, pe drumurile cele mai putin batute de soare. Sper sa nu-mi traiesc toata viata asa.
A mai avut cineva asa ceva? A urmat un tratament care a dat rezultate?
0
10-07-2008, ora 00:00
daiana_030
Nu este medic/terapeut
daiana_030
Buna d-na Maria...da eu am aceasta alergie solara.este foarte greu adevarat ce spuneti.poate daca imi scrieti pe mail un nr de tel sau ma rog un mess poate va pot ajuta putin.eu urmez un tratamet pe timp de vara care ma ajuta de cele mai multe ori poate as putea sa va dau un sfat...-.locuiesc in Germania nu stiu insa daca aceste tablete sint si in Romania.astept un mail.multa Sanatate
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: