Iubire?
Simt ca cade cerul pe mine..
am iubit o femeie care odata la inceput mi-a promis ca ma iubeste mi-a zis ca vrea un viitor cu mine. ca o so iubesc si acum deodata zice a nu-si mai doreste asta.si sufar enorm pentru ca am pus la suflet cum sa trec ca nu pot so uit nu pot si vreau s-o uit nu pot, s-o urasc si ea fara motiv mi-a zis ca numai ma vrea sa fie cu mine am fost la departare de ea si acum plec din nou langa ea dar degeaba am tot sperat..
ea zice ca nu are pe nimeni dar nu stiu nu prea cred ce zice..
cum sa trec peste suferinta asta?
am iubit o femeie care odata la inceput mi-a promis ca ma iubeste mi-a zis ca vrea un viitor cu mine. ca o so iubesc si acum deodata zice a nu-si mai doreste asta.si sufar enorm pentru ca am pus la suflet cum sa trec ca nu pot so uit nu pot si vreau s-o uit nu pot, s-o urasc si ea fara motiv mi-a zis ca numai ma vrea sa fie cu mine am fost la departare de ea si acum plec din nou langa ea dar degeaba am tot sperat..
ea zice ca nu are pe nimeni dar nu stiu nu prea cred ce zice..
cum sa trec peste suferinta asta?
2 comentarii
psiholog. Dar ce? Nu mai exista si alte femei pe lume? De ce trebuie sa ne agatam de persoane care nu ne mai iubesc si nu ne mai doresc in viata lor?
Stiu ca atunci când iubesti ai impresia ca totul e ca in filme...si ca v ati certat si o sa va impacati bla bla happy end. Dar nu e asa. E ca in filme doar cat e frumos. Viată reala cere maturitate si tărie. Treci peste si gandeste-te ca in timpul asta, când viată iti trece prin fata ochilor, ea se gandeste si face altceva. Nu te bloca pe ceva ce poate nu o sa mai fie. Foloseste te de ratiune si vei trece cu bine peste asta.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10sotia mea iubeste ca la 18 ani !
- 124Sotia indragostita de amant. Ce pot face?
- 43Exista motive obiective pentru adulter?
- 9Nu stiu cum sa procedez, cine imi poate da un sfat ?
- 7Cum sa actionez, ce sa fac sa fie bine?
- 13Vreau sa imi salvez casnicia
- 1Dupa 2 ani de casnicie suntem in pragul divortului
- 9un sfat, va rog!
- 9In ultimele luni trec printr-o perioada foarte grea, sper sa nu cad in vreo depresie
- 12Ajutati-ma, va rog! in fiecare zi ne certam...
- 4ce as putea sa fac sa imbunatatesc relatia, sa indepartez aceasta monotonie?
- 6Probleme in familie -el nu ma mai respecta
- 4de ce nu pot fi un om normal?:(
- 4Poveste complicata ce sa fac?
- 5Ce pot sa fac?
- 23imi e drag sa ma trezesc langa el dimineata, iar el ma cheama cu numele fostei sotii
- 4cum as putea sa scap de depresie... din dragoste?
- 4prietenul a plecat in SUA si revine abia peste 3 luni, mi-e frica sa nu intru in depresie
- 7sotul nu se mai simte atras de mine ca inainte.. ce sa fac?
Mai multe informații despre: Relatia de cuplu
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: