La ce ma pot astepta de la acest barbat mai in varsta?

15-07-2018
Nereusita
Nu este medic/terapeut
Nereusita
Am 41 de ani, divortata, singura de sase ani.
Unbarbat mai in varsta cu 22 de ani a inceput sa-mi dea tarcoale, l-am cunoscut intrand intr-un restaurang unde el era proprietrul si nu m-a lasat sa-mi achit consumatia.
Dupa care am tot dat de el prin oras mi-a oferit ajutor, sa ma duca ici colo
Nu l-am luat in seama, pt ca am crezut ca vrea doar sa ajute, e doar cumsecade
Dupa o vreme iar a aparut cu masina dupa mine, si am acceptat sa ma duca la lucru. Mi-a cerut numarul etc dupa care m-a chemat la intalnire
La intalnire a zis ca vrea sa ma ajute fara sa se astepte nimic de la mine ( am aflat ca e si casarorit), deci nu vrea sex, ( m-am gandit ca isi iubestenevasta f mult daca spune asa) ci doar sa -mi fie la indemana sa ma ajute cu ce am nevoie ( chiar mi-a picat bine pt ca am nevoie de un om ca el, fiind singura), dar nu inteleg chiar ce poate fi la mijloc?
M-am uitat pe Facebook are o nevasta destuldefrumoasa, si ea mai tanara ca el cu 12 ani
Au doi copii maturi, si din poze pare ca sunt fericiti
Este genul de om cu bani care isi rasfata femeia, familia, si cred ca este indragostit denevasta, poate nici el nu stie asta
Am acceptat prietenia, dar da mesaje noaptea, noapte buna, etc si nu- i raspund pt ca mi se pare fara rost din moment ce vrea doar prietenie, si doarme langa nevasta.
Vrea sa ne intalnim zilnic, ma invita la mic dejun la Ikea, sau pranz, unde imi zice ca de fapt nu vrea nimic decat ceva amical
Mi-a luat si niste cadouri, atentii
Nu-l inteleg
El isi arata varsta, nu e un superatlet, etc
5 comentarii
0
15-07-2018, ora 19:09
Nereusita
Nu este medic/terapeut
Nereusita
Eh, nici un raspuns
0
15-07-2018, ora 20:34
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Poate îi amintești de cineva și vrea să te ajute pentru că n-a putut ajuta acea persoană.
Tu de fapt ce vrei? Te deranjează că vrea să te ajute, sau faptul că nu vrea decât prietenie?
0
15-07-2018, ora 21:04
Nereusita
Nu este medic/terapeut
Nereusita
Mersi de raspuns
Imi place ca ma ajuta, doar ca nu mi s-a mai intamplat asa ceva si as vrea sa inteleg situatia
0
16-07-2018, ora 10:24
Psihologie, București
Tot ce ai afla de la noi sunt simple ipoteze. Fiecare om e unic, nevoile sunt diferite, modul de gândire și percepție e diferit. Numai el știe de ce procedează așa. Atâta timp cât nu vrea nimic de la tine, nu înțeleg de ce te deranjează. Poate simte nevoia să ofere ceva cuiva căruia nu-i este dator, iar prezența ta s-ar putea să-i facă bine, pentru că de multe ori o persoană arată altceva, dar în suflet simte altceva.
1
20-07-2018, ora 13:24
Nonumber
Nu este medic/terapeut
Nonumber
Ai 41 de ani, daca ereai o tanara naiva mai intelegeam. E stilul clasic de agatat, ca doar nu ti-o spune din prima ca vrea sex. Cine stie pe cate femei nu le-a lasat sa plateasca nota, care pica bine, care nu nu. Barbatii de genul asta care vor o prietenie asa subita cu o femeie pe care nu o cunosc, sigur au si o atractie sexuala fata de ea. Tu poti sa continui daca crezi ca e doar o relatie de prietenie, dar de ce ar risca el sa vrea sa te vada zilnic doar pentru a avea o relatie de prietenie? Ca daca afla nevasta-sa nu cred eu ca o sa va creada ca sunteti simpli prieteni. Daca iti ia cadouri e si mai clar ce vrea, practic un barbat ia cadouri unei femei pe care o vrea in pat, nu iei cadouri la prietenele pe care nu le vrei in pat, hai sa zicem ca le iei doar la o aniversare. Amaratul, a facut 63 de ani si s-a trezit el ca nu are nicio prietena. :)))) hai mai ca esti naiva.
Dar continua sa te vezi cu el si vezi daca vrea sex sau doar o relatie de prietenie, dar ai grija ca are nevasta si aia nu o sa va creada daca va prinde, chiar si asa doar intr-o relatie de prietenie.
Poate mai ne scrii si ne spui ce dorea de fapt.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul