La ce medic trebuie sa merg pentru aceste dureri?
De cateva luni am dureri in spatele genunchilor si nu numai. Partea laterala a coapsei e amortita la ambele picioare. Amortirea e permanenta. Nu simt nimic cum ar fi normal. Am mers la neurolog si mi-a zis ca am sindrom iritativ. Acum problemele s-au accentuat. Am probleme cu mentinerea echilibrului. Durerile din spatele genunchilor sunt mai puternice. Mentionez ca dor si bratele,. La orice efort cat de mic bratele dor. Daca intind mana deja simt durere.
Durerea care ma deranjeaza cel mai mult e localizata in spatele genunchilor. De asemenea pe langa durerea asta simt ameteli, oboseala, parestezii, furnicaturi, nu mai pot sa pun piciorul jos din cauza amortelii. Sunt subponderala, dar nu stiu daca asta poate fi un motiv al durerilor care nu inceteaza de cateva luni. Urc scarile foarte greu, nu am forta necesara. Mersul e instabil. Am ajuns chiar sa-mi pierd echilibrul. Mereu am fost slaba, dar niciodata nu am avut aceste probleme.
Initial am facut sport si am crezut ca asta e motivul. Dar apoi am renuntat la sport si durerile nu au trecut, dimpotriva, s-au accentuat. Nu am facut efort fizic intens de cateva luni.
Zona din spatele genunchilor este umflata putin. In special cand flexez piciorul se accentueaza durerea. Nu stiu la ce medic as putea merge pentru aceasta durere permanenta.
Ar putea fi scleroza multipla? La ce medic ar trebui sa merg? La neurolog am fost. Multumesc.
Durerea care ma deranjeaza cel mai mult e localizata in spatele genunchilor. De asemenea pe langa durerea asta simt ameteli, oboseala, parestezii, furnicaturi, nu mai pot sa pun piciorul jos din cauza amortelii. Sunt subponderala, dar nu stiu daca asta poate fi un motiv al durerilor care nu inceteaza de cateva luni. Urc scarile foarte greu, nu am forta necesara. Mersul e instabil. Am ajuns chiar sa-mi pierd echilibrul. Mereu am fost slaba, dar niciodata nu am avut aceste probleme.
Initial am facut sport si am crezut ca asta e motivul. Dar apoi am renuntat la sport si durerile nu au trecut, dimpotriva, s-au accentuat. Nu am facut efort fizic intens de cateva luni.
Zona din spatele genunchilor este umflata putin. In special cand flexez piciorul se accentueaza durerea. Nu stiu la ce medic as putea merge pentru aceasta durere permanenta.
Ar putea fi scleroza multipla? La ce medic ar trebui sa merg? La neurolog am fost. Multumesc.
3 comentarii
Din punct de vedere psihologic totul e ok? Anxietate, suparari, stres, evenimente importante recente etc?
Din punct de vedere psihologic nimic nu e bine. Am si anxietate generalizata, depresie. In ultima perioada din cauza stresului am mancat foarte putin. Am avut evenimente in familie care m-au stresat foarte mult. Sunt si am fost stresata tot timpul. Ar putea fi asta o cauza a acestor dureri in spatele genunchilor? Si a amortelii permanente? Multumesc.
Cu siguranta. Mergeti la un medic psihiatru
Alte subiecte recente din această secțiune: